w krakowie jak cos nie ma problemu:d golfik na mg wydechu, klepie evo 400km:P
O jakim golfie mowa, Jakieś R32 czy cuś, w jakiej paczce ?? IV czy V ?? BenDZyna ??
Podejrzewam ze jakis golf IV VR6 turbo ade - Czw 17 Gru, 2009
jarek-malopolsk napisał/a:
ade napisał/a:
w krakowie jak cos nie ma problemu:d golfik na mg wydechu, klepie evo 400km:P
O jakim golfie mowa, Jakieś R32 czy cuś, w jakiej paczce ?? IV czy V ?? BenDZyna ??
ee tam;] zwykla V gti jarek-malopolska - Czw 17 Gru, 2009
ade napisał/a:
ee tam;] zwykla V gti
heheh to tak się da
Szczerze mowiąc chętnie bym to ujrzał
Może to nie ten tamat ale tylko jedno pytańko bo pewnie wiesz... co siedzi pod maską we Fieście I, kolor czerwony/bordowy ??ade - Czw 17 Gru, 2009
ade napisał/a:
ee tam;] zwykla V gti
heheh to tak się da
Szczerze mowiąc chętnie bym to ujrzał
Może to nie ten tamat ale tylko jedno pytańko bo pewnie wiesz... co siedzi pod maską we Fieście I, kolor czerwony/bordowy ??
2.0 z rs2000 + pipercams 3 stage + pipercams + szpera, okolo 800kg wagi, 175km, wg mnie setup na 190.. teraz weszlo itb ale jeszcze nie wystrojonejarek-malopolska - Czw 17 Gru, 2009 hehe no to grubo jak to pierwszy raz zobaczyłem jak podjeżdza i staje obok Daniela EVO X to sie ale jak już przejechali kawałek to... Ryba - Czw 17 Gru, 2009
hehe no to grubo jak to pierwszy raz zobaczyłem jak podjeżdza i staje obok Daniela EVO X to sie ale jak już przejechali kawałek to...
mistrzowie prostej
krz_p - Czw 17 Gru, 2009
PGmaster napisał/a:
Nie jestescie przekonani bo...?
bo trochę drogo, rok temu było kilkaset zł taniej
gdyby to był wydatek trochę ponad 2 kPLN to bym się nie zastanawiał
strick mam program CompSportu + cooler z S3, po prostu dobry egzemplarzstrick - Pią 18 Gru, 2009
krz_p napisał/a:
mam program CompSportu + cooler z S3, po prostu dobry egzemplarz
Znam golfa który na samym programie ma tyle Janusz - Pią 18 Gru, 2009
strick napisał/a:
krz_p napisał/a:
Znam golfa który na samym programie ma tyle
a nox nim jeździł Loko - Pią 18 Gru, 2009 Turbodymomen dał rade przejechać się tylko autami połowy znajomych Stricka.
Nox zdecydowanie zawstydził Turbodymomena, jeździł samochodami wszystkich znajomych Stricka. mi - Pią 18 Gru, 2009 Maciusiowy - Pią 18 Gru, 2009 jebuem hahahahahaha martin.h - Pią 18 Gru, 2009 Loko mistrz
krz_p - Pią 18 Gru, 2009
strick napisał/a:
krz_p napisał/a:
Znam golfa który na samym programie ma tyle
IC z S3 nie ma raczej wpływu na uzyskaną mocMaciusiowy - Pią 18 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
Loko mistrz
idąc dalej...
martin.h miał evo z kłówką i szperą bez przeglądu, turbodymoman zawstydził martina, bo podbili mu przegląd