To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Bart - Pią 18 Gru, 2009

potwierdzam, jeżdżę ostatnio trochę transitem turbo rwd i jest zabawa, dodatkowo spory rozstaw osi (3.7m) powoduje, że bardzo łatwo się go kontroluje :]

tylko małolatki jakoś nie piszczą...

Anonymous - Pią 18 Gru, 2009

Może jakis sparing - transit rwd konta trafic fwd ? :rotfl:
Bart - Pią 18 Gru, 2009

lejesz mnie trafikiem bez wysiłku, ale w kategorii rwd fun tranzyt górą :faja:
GeKo - Pią 18 Gru, 2009

Muszę to zobaczyć :D Proponuję na jakimś gumopale, w Kato to chyba koło lotniska urządzają tak?
qbus - Pią 18 Gru, 2009

a to taki krotki transit? mielismy takiego w firmie i w zimie nie dalo sie nim nawet prosto ruszyc na sniegu, z LT i takim 6 paletowym Iveco nie ma zadnego problemu a tamten skurwiel byl mega nieprzewidywalny.
kamil - Pią 18 Gru, 2009

gdzie w wawce pośmigać ? Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę :)
PiTT - Pią 18 Gru, 2009

kamil_wrc napisał/a:
gdzie w wawce pośmigać ? Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę :)

kurde można po sarmackiej poatakować, najpierw do końca i nawrót potem ta nowa droga za wilanów-one z 2 rondami, nawrotka i tak do upadłego :D
ale tak na serio to by się przydał jakiś większy placyk bo jazda po uliczkach osiedlowych nie jest do końca rozsądna

kamil - Pią 18 Gru, 2009

dobra, mam ochotę, zrobie herbe, wpadasz i jedziemy gdzieś :)
PiTT - Pią 18 Gru, 2009

kamil_wrc napisał/a:
dobra, mam ochotę, zrobie herbe, wpadasz i jedziemy gdzieś :)

no ale wiesz gdzie czy tak bez sensu będziemy jeździć? :)
coś w okolicy najlepiej

kamil - Pią 18 Gru, 2009

no nie wiem gdzie, ale coś się może znajdzie :) Wpadaj, wymyslimy coś i pojedziemy
anjas - Pią 18 Gru, 2009

kamil_wrc napisał/a:
Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę

nie mam doświadczenia, ale może odloty.pl? ;D

Marek23 - Pią 18 Gru, 2009

kamil_wrc napisał/a:
gdzie w wawce pośmigać ? Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę

W okolicach Izebelinowa sa niezle drogi, w lesie tez. To niby jeszcze Wawa...

I jakis parking wolny tez tam byl, ale to juz slabo pamietam, bo tylko mijalem.

kamil - Pią 18 Gru, 2009

nie no Marek od Nas to z 50 km - to drugi koniec Wawy, coś na południu Wawki szukamy :) ale fakt tam są fajne dróżki.

czekamy na dalsze propozycje

Marek23 - Pią 18 Gru, 2009

Później bym wyjechał i po kolei zaliczał wszystkie parkingi centr handlowych, marketów,itd...

PS. Podoba mi się, że od "Nas" piszesz z dużej :rotfl: . Trzeba miec poczucie własnej wartości.

kamil - Pią 18 Gru, 2009

u nas niestety zamykane, ale jest chyba na urynowie lidl i tam upalają