Bart - Pią 18 Gru, 2009 potwierdzam, jeżdżę ostatnio trochę transitem turbo rwd i jest zabawa, dodatkowo spory rozstaw osi (3.7m) powoduje, że bardzo łatwo się go kontroluje
tylko małolatki jakoś nie piszczą...Anonymous - Pią 18 Gru, 2009 Może jakis sparing - transit rwd konta trafic fwd ? Bart - Pią 18 Gru, 2009 lejesz mnie trafikiem bez wysiłku, ale w kategorii rwd fun tranzyt górą GeKo - Pią 18 Gru, 2009 Muszę to zobaczyć Proponuję na jakimś gumopale, w Kato to chyba koło lotniska urządzają tak?qbus - Pią 18 Gru, 2009 a to taki krotki transit? mielismy takiego w firmie i w zimie nie dalo sie nim nawet prosto ruszyc na sniegu, z LT i takim 6 paletowym Iveco nie ma zadnego problemu a tamten skurwiel byl mega nieprzewidywalny.kamil - Pią 18 Gru, 2009 gdzie w wawce pośmigać ? Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę PiTT - Pią 18 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
gdzie w wawce pośmigać ? Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę
kurde można po sarmackiej poatakować, najpierw do końca i nawrót potem ta nowa droga za wilanów-one z 2 rondami, nawrotka i tak do upadłego
ale tak na serio to by się przydał jakiś większy placyk bo jazda po uliczkach osiedlowych nie jest do końca rozsądnakamil - Pią 18 Gru, 2009 dobra, mam ochotę, zrobie herbe, wpadasz i jedziemy gdzieś PiTT - Pią 18 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
dobra, mam ochotę, zrobie herbe, wpadasz i jedziemy gdzieś
no ale wiesz gdzie czy tak bez sensu będziemy jeździć?
coś w okolicy najlepiejkamil - Pią 18 Gru, 2009 no nie wiem gdzie, ale coś się może znajdzie Wpadaj, wymyslimy coś i pojedziemyanjas - Pią 18 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę
nie mam doświadczenia, ale może odloty.pl? Marek23 - Pią 18 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
gdzie w wawce pośmigać ? Mam ochotę wyskoczyć na delikatne boki , ale jakoś dobrej miescówki przypomniec sobie nie mogę
W okolicach Izebelinowa sa niezle drogi, w lesie tez. To niby jeszcze Wawa...
I jakis parking wolny tez tam byl, ale to juz slabo pamietam, bo tylko mijalem.kamil - Pią 18 Gru, 2009 nie no Marek od Nas to z 50 km - to drugi koniec Wawy, coś na południu Wawki szukamy ale fakt tam są fajne dróżki.
czekamy na dalsze propozycjeMarek23 - Pią 18 Gru, 2009 Później bym wyjechał i po kolei zaliczał wszystkie parkingi centr handlowych, marketów,itd...
PS. Podoba mi się, że od "Nas" piszesz z dużej . Trzeba miec poczucie własnej wartości.kamil - Pią 18 Gru, 2009 u nas niestety zamykane, ale jest chyba na urynowie lidl i tam upalają