strick - Wto 23 Maj, 2006 Witam wszystkich!
Mam na imię Patryk, aktualnie jestem studentem Zarządzania i Marketingu na GWSH! Mieszkam sobie w Mikołowie koło Katowic. Przepraszam że tak późno się witam! Często czytałem wasze forum, ale jakoś brakowało mi czasu aby z wami pisać! O forum dowiedziałem się od kolegi, któremu link pościł Piotrek! Aktualnie poszukuje VTS’a! W aucie zakochałem się po tym jak sąsiad kupił sobie Saxo mk2! Wcale się nie dziwie ze właśnie Saxo jest najwięcej na forum! Bo jak można tego auta nie kochać!
PozdrawiamMichał - Wto 23 Maj, 2006 doooooooooooobrze !!
witaj, miłego spedzania czasu na forum !! i łykaj VTSAsaxorulez - Wto 23 Maj, 2006 o prosze.. w końcu się Pan przywitał.. a już miałem usuwac za brak aktywności na forum
szybkich poszukiwań życze...Dariano - Wto 23 Maj, 2006 Witamy witamy miło sie patrzy jak rozrasta nam sie grupa zwolennikow hothatchy:)Niemy - Wto 23 Maj, 2006 Witam nastepnego uzytkownika ze slaska-bedzie nas wiecej na spoty
...i zgarniemy wszystkie VTS'y z Polski lenny - Wto 23 Maj, 2006 shit, zeby się tu kiedyś nie zrobił klub samych vtsów... bo będę musiał zanabyć jednego!Loko - Wto 23 Maj, 2006 Witam witam, wreszcie zdecydowałeś sie napisać na forum, dobry wybór Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 Witam... Mimo ze ja V.T.S.a nie mam... Ale mam S.a
[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 ]
bez VT Peter - Wto 23 Maj, 2006 witam ziomka.a to o mnie chodzi?mi - Wto 23 Maj, 2006 Heloł wszystkim!
Na imię mi Michał, pracuję, studiuję, ale kit z tym...
Mam puga 205 gti 1.9, kupionego ponad rok temu, który wciąż jest w fazie przygotowań do jazdy; na razie z musu po okolicy toczę się seicento :567:Loko - Wto 23 Maj, 2006 Witam witam, 205 gti, to jest to czego tu brakowało bardzo faje autko no i w dodatku mozna powiedziec że to już klasyk wśród hot hatchy i nie tylko. W jakim stadium jesteś z autkiem?mi - Wto 23 Maj, 2006 po kolei:
buda - do dupy (poobijany, nie obspawany, ciężki)
wnętrze - satysfakcjonujące z wyjątkiem seryjnej kierownicy (jeden kubeł + 1 szelki + sporo powietrza wokół )
skrzynia - dłuuuuuuuuuga - imbecyl poprzedni właściciel kupił jaką znalazł, a że to skrzynia (chyba) z td piątka kończy mi się (teoretycznie, oczywiście) powyżej 260 :551: , teflonowa poduszka pod nią
hamulce - w sumie seria - nowe przewody (niestety - bez oplotu), z przodu brembo max + ferodo premier
zawieszenie - w połowie drogi - na belce niżej, silentbloki teflonowe wszędzie, ale amory seria, a springi za niskie
silnik - na razie skupiłem się na nim i on jest już prawie skończony (ten etap, ma się rozumieć), zobaczymy co pokaże hamownia przy remapowaniu - za jakieś 2 tygodnie bedzie wiadomo
w sumie tyle - na razie nie jeździ, bo kapie olej z nowego simmeringu (?!), no i niezestrojony po krótkiej jeździe rozgrzewa galoty do czerwoności :570:Maciek - Wto 23 Maj, 2006 Witam wszystkich serdecznie:)strick - Wto 23 Maj, 2006 Michał - dzięki, napewno będzie to mile spędzony czas!
saxorulez - Michał już wysłał kiedyś do mnie takiego maila!
Niemy - fajnie by było zrobić spot!
Loko - Po twoich namowach trzeba zacząć pisać;)
Peter - Tak o Ciebie Piotrek chodzi! Byłem nawet kiedys w Mysłowicach oglądać twojego VTR'a! A mojego sąsiada przez długi czas namawiałeś do kupna! Ale on już prawie 2 miesiące temu kupił VTS'a!
Wcale sie nie zdziwie jeżeli VTS zdominuje forum;)
Dzięki za powitanie!
Pozdro 4 allPeter - Wto 23 Maj, 2006 aaaa to juz wiem o kogo chodzi witam jeszcze raz