To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

strick - Wto 23 Maj, 2006

Witam wszystkich!
Mam na imię Patryk, aktualnie jestem studentem Zarządzania i Marketingu na GWSH! Mieszkam sobie w Mikołowie koło Katowic. Przepraszam że tak późno się witam! Często czytałem wasze forum, ale jakoś brakowało mi czasu aby z wami pisać! O forum dowiedziałem się od kolegi, któremu link pościł Piotrek! Aktualnie poszukuje VTS’a! W aucie zakochałem się po tym jak sąsiad kupił sobie Saxo mk2! Wcale się nie dziwie ze właśnie Saxo jest najwięcej na forum! Bo jak można tego auta nie kochać!
Pozdrawiam

Michał - Wto 23 Maj, 2006

doooooooooooobrze !!
witaj, miłego spedzania czasu na forum !! i łykaj VTSA

saxorulez - Wto 23 Maj, 2006

o prosze.. w końcu się Pan przywitał.. a już miałem usuwac za brak aktywności na forum :)
szybkich poszukiwań życze...

Dariano - Wto 23 Maj, 2006

Witamy witamy miło sie patrzy jak rozrasta nam sie grupa zwolennikow hothatchy:)
Niemy - Wto 23 Maj, 2006

Witam nastepnego uzytkownika ze slaska-bedzie nas wiecej na spoty :D

...i zgarniemy wszystkie VTS'y z Polski :p

lenny - Wto 23 Maj, 2006

shit, zeby się tu kiedyś nie zrobił klub samych vtsów... bo będę musiał zanabyć jednego!
Loko - Wto 23 Maj, 2006

Witam witam, wreszcie zdecydowałeś sie napisać na forum, dobry wybór :)
Anonymous - Wto 23 Maj, 2006

Witam... Mimo ze ja V.T.S.a nie mam... Ale mam S.a :D

[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 ]
bez VT :D :D :D

Peter - Wto 23 Maj, 2006

witam ziomka.a to o mnie chodzi?
mi - Wto 23 Maj, 2006

Heloł wszystkim!
Na imię mi Michał, pracuję, studiuję, ale kit z tym...
Mam puga 205 gti 1.9, kupionego ponad rok temu, który wciąż jest w fazie przygotowań do jazdy; na razie z musu po okolicy toczę się seicento :567:

Loko - Wto 23 Maj, 2006

Witam witam, 205 gti, to jest to czego tu brakowało :D bardzo faje autko no i w dodatku mozna powiedziec że to już klasyk wśród hot hatchy i nie tylko. W jakim stadium jesteś z autkiem?
mi - Wto 23 Maj, 2006

po kolei:
buda - do dupy (poobijany, nie obspawany, ciężki)
wnętrze - satysfakcjonujące z wyjątkiem seryjnej kierownicy (jeden kubeł + 1 szelki + sporo powietrza wokół ;) )
skrzynia - dłuuuuuuuuuga - imbecyl poprzedni właściciel kupił jaką znalazł, a że to skrzynia (chyba) z td piątka kończy mi się (teoretycznie, oczywiście) powyżej 260 :551: , teflonowa poduszka pod nią
hamulce - w sumie seria - nowe przewody (niestety - bez oplotu), z przodu brembo max + ferodo premier
zawieszenie - w połowie drogi - na belce niżej, silentbloki teflonowe wszędzie, ale amory seria, a springi za niskie
silnik - na razie skupiłem się na nim i on jest już prawie skończony (ten etap, ma się rozumieć), zobaczymy co pokaże hamownia przy remapowaniu - za jakieś 2 tygodnie bedzie wiadomo

w sumie tyle - na razie nie jeździ, bo kapie olej z nowego simmeringu (?!), no i niezestrojony po krótkiej jeździe rozgrzewa galoty do czerwoności :570:

Maciek - Wto 23 Maj, 2006

Witam wszystkich serdecznie:)
strick - Wto 23 Maj, 2006

Michał - dzięki, napewno będzie to mile spędzony czas!
saxorulez - Michał już wysłał kiedyś do mnie takiego maila!
Niemy - fajnie by było zrobić spot!
Loko - Po twoich namowach trzeba zacząć pisać;)
Peter - Tak o Ciebie Piotrek chodzi! Byłem nawet kiedys w Mysłowicach oglądać twojego VTR'a! A mojego sąsiada przez długi czas namawiałeś do kupna! Ale on już prawie 2 miesiące temu kupił VTS'a!
Wcale sie nie zdziwie jeżeli VTS zdominuje forum;)
Dzięki za powitanie!
Pozdro 4 all

Peter - Wto 23 Maj, 2006

aaaa to juz wiem o kogo chodzi :) witam jeszcze raz :)