Kamill - Sob 21 Cze, 2014 Pamiętaj o pionie w kuchni, gdzie masz wentylacje i resztę mediów, będziesz musiał pociągnąć to pod nową lokalizacje, a może być to fizycznie nie możliwe.EmerytRs2 - Sob 21 Cze, 2014 to nie jest problem, wentylacja komin jest w łazience, a woda jest na tej ścianie.
siła jest tylko do wyprowadzenie pod kuchenkę.
może macie lub polecacie jakiś program do aranżacji wnętrza.
tak to widze
było tak
leszq - Sob 21 Cze, 2014 Polecam zlecić to profesjonalistom (nawet bardziej profesjonalnym niż hh.org). U mnie w mieszkaniu zrobili takie manewry żeby wykorzystać każdą możliwą przestrzeń, na które pewnie ktoś kto tego nie robi na co dzień by nie wpadł. Nie wiem jaki są koszty takich usług w Wawie, ale przy kosztach związanych z mieszkaniem to i tak zazwyczaj kropla w morzu wydatków.Bonczek - Pon 23 Cze, 2014 +1EmerytRs2 - Czw 26 Cze, 2014 polecacie kogoś?
Jednak wyszło, że można ciągnąć tylko z pionu kuchennego
lub własny komin w dachu
zobaczymy kto ma za to zaplacić EmerytRs2 - Wto 29 Gru, 2015 kurcze czemu z roboty nie mogę edytować postów?
M am juz klucze od mieszkania i poszukuję ekipy, polecicie mi kogoś?DeeS - Wto 29 Gru, 2015 Ludziska apropo nowych mieszkań .
Jestem wstepnie na etapie poszukiwań mieszkania w okolicy Bielany/Bemowo/Wola metraż 38-48m2.
Jako że w Wawie jestem czynnie dopiero rok to nie znam tak dobrze żeby swobodnie operować dzielnicami co gdzie i jak.
Na których teraz developerów zwracać uwagę ? I jako że ma to być moje pierwsze M to celuje w kwote 300 tys. 2 pok.
Jest coś ciekawego ?
Planowana realizacja to koniec 2016 r początek 2017.MoRToN - Wto 29 Gru, 2015
EmerytRs2 napisał/a:
kurcze czemu z roboty nie mogę edytować postów?
M am juz klucze od mieszkania i poszukuję ekipy, polecicie mi kogoś?
Co tam masz do zrobienia ?
Masz już wybrane materiały ?
Projekt jest ?Kamill - Wto 29 Gru, 2015
DeeS napisał/a:
Ludziska apropo nowych mieszkań .
Jestem wstepnie na etapie poszukiwań mieszkania w okolicy Bielany/Bemowo/Wola metraż 38-48m2.
Jako że w Wawie jestem czynnie dopiero rok to nie znam tak dobrze żeby swobodnie operować dzielnicami co gdzie i jak.
Na których teraz developerów zwracać uwagę ? I jako że ma to być moje pierwsze M to celuje w kwote 300 tys. 2 pok.
Jest coś ciekawego ?
Planowana realizacja to koniec 2016 r początek 2017.
Rzuć okiem na wilanów, chyba Robyg niedaleko mojego bloku ma za 6200 i kilka skrzyżowań dalej to samo, tylko tam sie juz chyba sprzedały.
Developera żadnego Ci nie polece bo co inwestycja to może być coś innego. Pogadaj ewentualnie z bratem Keneta, on powinien mieć duże rozeznanie w tej sprawie jeżeli chodzi o jakość wykończenia.PiTT - Wto 29 Gru, 2015 taa wilanow bedzie git...
za kazdym razem jak tam jestem to tesknie ze juz nie mieszkam EmerytRs2 - Wto 29 Gru, 2015
MoRToN napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
Projekt jest ?
Ogolnie to wszystko. Projektu nie mam bo na razie nie ma takiej potrzeby. Materialy to samo. Jest metraz wchodzimy do mieszkania. Liczymy metry w plytce jade do sklepu zamawiam i po sprawie. . Proste wykonczenie zeby szybko i sprawnie poszlo. Panel na ziemi. Zreszta rzut masz kilka postow wyzej. Malowanie sam zrobie. Kuchnie ogarne z ikei. Sprzet zamawiam w jeden dzien za dwa przywoza.Cartoon - Wto 29 Gru, 2015
DeeS napisał/a:
Szukałem ostatnio sporo w tych samych okolicach. Przy tym metrażu będziesz miał większy wybór niż ja...
Fajne lokalizacje oferuje DomDevelopment.
Robyg celuje w tańsze mieszkania z dopłatą MDM.
Obadaj https://rynekpierwotny.pl/ - masz tam podany termin oddania do użytkuEmerytRs2 - Wto 29 Gru, 2015 [quote="EmerytRs2"]
MoRToN napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
Projekt jest ?
Ogolnie to wszystko. Projektu nie mam, na razie nie ma takiej potrzeby. Materialy to samo..
Liczymy metry w plytce, jade do sklepu zamawiam fanty i po sprawie . Proste wykonczenie zebu szybko i sprawnie poszlo. Panel na ziemi. glazura/terakota w lazience i w hallu. panel w pokojach. 3 pary drzwi. przeniesienie kaloryfera w łazience. Zreszta rzut masz kilka postow wyzej. Malowanie sam zrobie. Kuchnie ogarne z ikei. Sprzet AGD zamawiam w jeden dzien na drugi przywoza. Armatura raczej to samo. Do zabudowy dwie szafy. Ewentualnie jakas cegła na sciane. Nie będę szedł w dekory obniżane sufity itp...specjalnie kupowałem wyzsze mieszkanie MoRToN - Wto 29 Gru, 2015 chociaż jeden nie chce hiszpańskich gresów
prvKenet - Śro 30 Gru, 2015
Kamill napisał/a:
Pogadaj ewentualnie z bratem Keneta, on powinien mieć duże rozeznanie w tej sprawie jeżeli chodzi o jakość wykończenia.
Polecam, jakby kto chciał też jakiś odbiór na wysokim poziomie to Piotrek ogarnia temat dobrze.