To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

karoluPL - Śro 05 Cze, 2013

znajomy miał problem w saxo z upchnięciem każdego slicka powyżej wysokości 570, dlatego jak na mój gust to raczej może nie siąść bez kombinacji.
klimo - Czw 06 Cze, 2013

Czyli jednak będzie problem :/ No trudno, będe szukał czternastek. Dzięki za pomoc :ok:
krzysiek_ - Nie 09 Cze, 2013

Panowie, potrzebuje eksperckiej porady. Przyhamowałem za mocno jednego slicka na za dużym ciśnieniu i w jednym miejscu po napomowaniu normalnego ciśnienia zrobiło się małe wgłębienie w płaszczyźnie opony.
Koła wyważyłem wszystkie na zero, pojechałem na tor i ściąga mi w lewą stronę i bije kierownica jakbym miał auto po 3 dzwonach. Da się jeszcze uratować te oponę, może przypalić kapcia jakoś, żeby się ułożyła jeszcze?? Pomoże ktoś? :<

Młody Papież - Nie 09 Cze, 2013

jeżeli zrobiło się wgłębienie na płaszczyźnie opony to ja już naprawde nie wiem
Janusz - Nie 09 Cze, 2013

jak opony masz w 15 to przyjme jako odpad :D
roj - Nie 09 Cze, 2013

dać go na tył - nie będzie biła kiera :D
krzysiek_ - Nie 09 Cze, 2013

Janusz, Niestety czternastka :faja:
roj, Pewnie tak to się skończy xD

misiek - Pon 24 Cze, 2013

Ma ktoś bezpośrednie porównanie Toyo T1R i R1R? chce kupić 195/50/15 pod KJSy na mokre i bardziej syfne próby.
M - Pon 24 Cze, 2013

T1R?
faldzip - Pon 24 Cze, 2013

M napisał/a:
T1R?

M - Pon 24 Cze, 2013

Mialem T1R i to jest opona drogowa majaca tylko fajny bieznik :D To sie nie nadaje na kjs.
Bierz R1R

mi - Pon 24 Cze, 2013

to ja powiem tak - T1R klei dużo lepiej niż Sava Intensa. :lol2:
M - Pon 24 Cze, 2013

mi napisał/a:
to ja powiem tak - T1R klei dużo lepiej niż Sava Intensa. :lol2:

Jak to pisalem to wlasnie pomyslalem o tobie Mi że dla Ciebie to jednak zajebista opona musi być :D

Qukie - Pon 24 Cze, 2013

Mam T1R w drugiej Hądzie co ma 105koni. Nie słyszałem, żeby moja mama na nie narzekała :D
mi - Pon 24 Cze, 2013

M napisał/a:
Jak to pisalem to wlasnie pomyslalem o tobie Mi że dla Ciebie to jednak zajebista opona musi być :D

:faja: