hej pozdrawiam wszystkich hatchback maniakow mam pytanie, co musze spelnic aby dostac sie do dzialu nasze auta ? chetnie poczytalbym o doknanych modyfikacjach a zarazem zainspirowal..
Nie ma rzeczy niemożliwych, ale to nie takie łatwe. Pojawianie się na forum, zdobycie naszego zaufania i dawanie, a nie tylko branie. Na dzień dobry zdradź co siedzie w Leonie i czy uporałeś się z problemem "lewej nogi" Anonymous - Sob 16 Lut, 2008 Witam wszystkich maniaków ostrych bryczek, mojemu precelkowi do hothath'a niestety troche jak narazie brakuje. 103konie przy masie ponad 1200 kilo nie radzą sobie najlepiej. Moje autko to 306 Cabrio 1,8 8V (że nie kupiłem 2,0 16) Pozdrawiam !!!anjas - Sob 16 Lut, 2008 Fura kabikosa dziś została zauważona przez tejne służby zwiadowcze HH w Jankach na parkingu.
Niestety użytkownik, poza powitaniem, nie udziela się na forum, dlatego pozdrowień od służb specjalnych nie było
p.s. na żywo honda też wygląda dobrze. Super utrzymana.Anonymous - Sob 16 Lut, 2008
Janusz napisał/a:
taaa.. jasne;p jestem żywym przykładem na to ze to tak nie działa... i ze HH.org to elitarna grupa, a żeby sie do niej dostać trzeba klęknąć do miecza czerwonemu... bo inaczej na zawsze pozostaniesz szarakiem....
milcz łotrze jestes na dobrej drodze - cierpliwosc popłaca
a tego od kozłowania to wyatowac odrazu
a JanekC kleknij do miecza michoola lub lepiej mi to moze cos da sie zrobic u marynarzy z czerwonego morza MoRToN - Sob 16 Lut, 2008 Przytargałem sporta:
Gaydek - Sob 16 Lut, 2008 MoRToN, gratuluję! anjas - Sob 16 Lut, 2008 hehe, standardowo 1.2 na boku saxorulez - Sob 16 Lut, 2008
MoRToN napisał/a:
Przytargałem sporta:
Nice!! Gratuluje...CHRZANEK - Nie 17 Lut, 2008 Jak to jest ę jednym sie udaje znaleźć wymarzoną furę , a niektórzy szukają miesiącami i dupa ??
Witam wszystkich maniaków ostrych bryczek, mojemu precelkowi do hothath'a niestety troche jak narazie brakuje. 103konie przy masie ponad 1200 kilo nie radzą sobie najlepiej. Moje autko to 306 Cabrio 1,8 8V (że nie kupiłem 2,0 16) Pozdrawiam !!!
Kiedy się ścigamy ?
Witam !MoRToN - Pon 18 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Jak to jest ę jednym sie udaje znaleźć wymarzoną furę , a niektórzy szukają miesiącami i dupa ??
Jak tylko dostane wstęp do VIPow (Pimp`ow) tak zrobie.
A ja za tym egzemplarzem zacząłem się kręcić w listopadzie Anonymous - Pon 18 Lut, 2008
Vlodarsky napisał/a:
furc napisał/a:
Witam wszystkich maniaków ostrych bryczek, mojemu precelkowi do hothath'a niestety troche jak narazie brakuje. 103konie przy masie ponad 1200 kilo nie radzą sobie najlepiej. Moje autko to 306 Cabrio 1,8 8V (że nie kupiłem 2,0 16) Pozdrawiam !!!
Kiedy się ścigamy ?
Witam !
Jak tylko wstawie sobie V6
A tak poważnie to już 3 tydzien auto leży u tapicera, bo sie nie może zebrać facio. Jeszcze pewnie sie chwile zejdzie zanim odzyskam autoVlodarsky - Pon 18 Lut, 2008 Poza tapicerką jakieś jeszcze plany ? Bo w tych naszych ciężkich krowach to trzeba się namęczyć żeby to jechało.Anonymous - Pon 18 Lut, 2008 narazie nie tapicerka tylko ta nieszczęsna tylna szyba. A co do planów to mam ze 100 dziennie, najprawdopodobniej pociągne z uk 306 gti-6 jako dawcę organów bo nie moge z tym 1,8. Wcześniej miałem 205 1,4 latało jak wściekłe. Jak narazie jedyne co zrobiłem to wywaliłem kata, przynajmniej psychicznie sie lepiej czuje bo mocy raczej to nie dało. No i już prawie mam na 16tki + troche zawias do dołu.Vlodarsky - Pon 18 Lut, 2008 Masz jakieś zdjęcia ?
To Rollan Garos ?