saxorulez - Czw 14 Lut, 2008 siema honda
ciałem się z taką kiedyś - bez wnętrza, saxo vts w serii dostawało od 4 tego bieguFreeMan - Czw 14 Lut, 2008 ja rowniez witam...
Tez sie cialem z taka, tylko ze miala jeszcze plexie w szybach i totalny brak wnetrza i jezdzila na oprach...podobno miala 170KM.
Wlasciciel twierdzil ze skoro do 18x mnie dochodzi na rowno to znaczy ze jest szybszy o 1.5 dlugosci.... Vlodarsky - Czw 14 Lut, 2008
FreeMan napisał/a:
Wlasciciel twierdzil ze skoro do 18x mnie dochodzi na rowno to znaczy ze jest szybszy o 1.5 dlugosci....
Niezły jest z matmy Anonymous - Czw 14 Lut, 2008
kabikos napisał/a:
Witam wszystkich z tej strony Kabikos zostałem zaproszony prze EM na tą stronkę i z miłą chęciom poczytam i popisze u was na forum.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic EE9 iVT
Mam nadzieje ze zawitam na jakiegoś spota do was
heheh witam i ja - kocham ten model
poza tym chyba sie ktorego dnia widzielismy na Grójeckiej
poza tym chyba sie ktorego dnia widzielismy na Grójeckiej
byles w pracy??!!
siema nowy!Anonymous - Pią 15 Lut, 2008 Witam wszystkich.lenny - Pią 15 Lut, 2008 no to sie kolega wywewnętrznil elegancko... heh!anjas - Pią 15 Lut, 2008 czesc kozlow.
Czy Ty jestes tym slynnym rosyjskim koszykarzem, ktory wynalazl kozlowanie?
Vlodarsky - Pią 15 Lut, 2008
anjas napisał/a:
Czy Ty jestes tym slynnym rosyjskim koszykarzem, ktory wynalazl kozlowanie?
nieeeee kozłowanie wynalazł kozlownikow !Anonymous - Pią 15 Lut, 2008 hej pozdrawiam wszystkich hatchback maniakow mam pytanie, co musze spelnic aby dostac sie do dzialu nasze auta ? chetnie poczytalbym o doknanych modyfikacjach a zarazem zainspirowal..CHRZANEK - Pią 15 Lut, 2008
JanekC napisał/a:
mam pytanie, co musze spelnic aby dostac sie do dzialu nasze auta
Hahahahhaha
To lubie - konkretnie i na temat...
Aby mieć dostęp musisz zostać "przyjacielem" hothatch, a na to trzeba troche pobyć na forum i dać się poznać z tej "dobrej strony" Janusz - Pią 15 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Aby mieć dostęp musisz zostać "przyjacielem" hothatch, a na to trzeba troche pobyć na forum i dać się poznać z tej "dobrej strony"
taaa.. jasne;p jestem żywym przykładem na to ze to tak nie działa... i ze HH.org to elitarna grupa, a żeby sie do niej dostać trzeba klęknąć do miecza czerwonemu... bo inaczej na zawsze pozostaniesz szarakiem.... kubas - Pią 15 Lut, 2008 bo to taka loza masonska jest poprostu CHRZANEK - Pią 15 Lut, 2008
kubas napisał/a:
bo to taka loza masonska jest poprostu
Kubas dopóki nie chapnąłęś to gadałeś tak jak Janusz...kubas - Pią 15 Lut, 2008 Ojj juz nie zdradzaj szczegolow z mojego pobytu u ciebie....