OSKAR - Śro 13 Lut, 2008 witam nowego.
cos wiecej o sobie i o samochodzi i milego pisania ze zrozumieniem tekstu Stacho - Śro 13 Lut, 2008 Witamy
jakieś fotki twojego JDM'a ?M - Śro 13 Lut, 2008 Pozwole sobie wkleic:
Stacho - Śro 13 Lut, 2008
japitole ! ależ JDM
gratuluje autka jest w mega stanie ! Loko - Śro 13 Lut, 2008 Witam,
No no hondzia super stan, wygląda pięknie mocowo też pięknie , jak już mówiłem eM'owi, widze tam jeszcze tylko jakaś fajną felge, np. czarna rote z czerownym paskiem na rancie i będzie się idealnie komponowała z paskami na bokach i z autem. CHRZANEK - Śro 13 Lut, 2008 Cześć.
Ale stara honda. A pokrywe głowicy to flokowałeś ??
(żart)
Co oznacza: EE9 iVT ? ? ? ?
BO ja tylko odróżniam B16 od B18 strick - Śro 13 Lut, 2008 Witam
Ostatnio własnie spodobała mi sie ta generacja Civica, a i z B16A1 to juz wogóle Misiek_lbn - Śro 13 Lut, 2008 honda ma strasznie namieszane(jak dla laika nie w temacie) oznaczenie samochodów...
eg5, eg6, ee9 i wiele wiele innych
może jakiś słowniczek mały zróbcie
Honda piękna, czy to normalne że tak trzymają serię
jak hamowałem clio, to przedemną była taka hania biała, 100% seria blachy W.....
i z samym wydechem chyba wyszło 155 koni z seryjnych 150
jak na ten wiek rewelacja Anonymous - Śro 13 Lut, 2008 siemka kabikos masz godnego uwagi civic'a daj sie bryknac Loko - Śro 13 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Cześć.
Ale stara honda. A pokrywe głowicy to flokowałeś ??
(żart)
Co oznacza: EE9 iVT ? ? ? ?
BO ja tylko odróżniam B16 od B18
To oznacza b16a1 150 km w serii.Misiek_lbn - Śro 13 Lut, 2008
Loko napisał/a:
serji
serji drogi klijencie
ogarnij ortografie detektywie CHRZANEK - Śro 13 Lut, 2008 Dzięx Loko za answer
No to taka Hanna musi robić wiatrak na prostej anjas - Śro 13 Lut, 2008 Fajna Hania. I do tego na WPR'ach. Muszę się rozglądać po okolicy
Witam na forum HH!Loko - Śro 13 Lut, 2008
sharxhunter napisał/a:
Loko napisał/a:
serji
serji drogi klijencie
ogarnij ortografie detektywie
Ogarnij okulary drogi Reksiu. OSKAR - Czw 14 Lut, 2008 no wlasnie,trzeba poszukac w briffie i prussszzzkkkoowwie.