MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 łłiii tam .. FreeMan - Wto 12 Lut, 2008 Rodzina Renault na tym forum sie rozrasta.... tymbardziej sie ciesze ze chodzi o Rodzine Clio Sportow Michał - Wto 12 Lut, 2008 piona norton.
Widujemy sie bardzo często na al. Jerozolimskich ty mnie, ja ciebie. Ja często na komorów zkręcam ( przed pruszkowem ) hondo na blaszkach FKR ( faker ) czerwoną.
Jakis tydzień temu sie widzieliśmy ...saxorulez - Wto 12 Lut, 2008
Cytat:
Jakis tydzień temu sie widzieliśmy ...
Ekstra Michał.. gratuluję
Cześć Morton... co to za czarne Clio? Ma jakąś fajną historię czy raczej nie bardzo..strick - Wto 12 Lut, 2008 Witam, witam Vlodarsky - Wto 12 Lut, 2008 Witam i ja renuarowicza MoRToN - Wto 12 Lut, 2008
saxorulez napisał/a:
Cytat:
Cześć Morton... co to za czarne Clio? Ma jakąś fajną historię czy raczej nie bardzo..
No własnie to clio ma fajna historię, krajówka na czteroletniej gwarancji. Wsjo robione ASO (czy to źle czy dobrze.. można podyskutować) ale ogólnie lepszej sztuki przez naprawdę dłuuugi okres nie widziałem. Auto po pierwszych oględzinach - igła.
Michał napisał/a:
piona norton.
Widujemy sie bardzo często na al. Jerozolimskich ty mnie, ja ciebie. Ja często na komorów zkręcam ( przed pruszkowem ) hondo na blaszkach FKR ( faker ) czerwoną.
Sproobuje wyśledzić anjas - Wto 12 Lut, 2008
Michał napisał/a:
piona norton.
ooo, ja też często śmigam po tych drogach, ale cliówki Mortona nie kojarzę
Muszę się lepiej rozglądać Loko - Wto 12 Lut, 2008
MoRToN napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Cytat:
Cześć Morton... co to za czarne Clio? Ma jakąś fajną historię czy raczej nie bardzo..
No własnie to clio ma fajna historię, krajówka na czteroletniej gwarancji. Wsjo robione ASO (czy to źle czy dobrze.. można podyskutować) ale ogólnie lepszej sztuki przez naprawdę dłuuugi okres nie widziałem. Auto po pierwszych oględzinach - igła.
Michał napisał/a:
piona norton.
Sproobuje wyśledzić
A co się stało w tej cliówce z orginalnymi felgami?MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 Nie podobały się właścicielowi.CHRZANEK - Wto 12 Lut, 2008 Witam i czytam.
Morton: fajna fela Anonymous - Śro 13 Lut, 2008 WItam
MoRToN napisał/a:
No własnie to clio ma fajna historię, krajówka na czteroletniej gwarancji
czyli sport michała z krc , to fakt wyjątkowo zacny egzemplarz Marek23 - Śro 13 Lut, 2008 Clio wita clio...Anonymous - Śro 13 Lut, 2008 witam i ja. dobre dobreAnonymous - Śro 13 Lut, 2008 Witam wszystkich z tej strony Kabikos zostałem zaproszony prze EM na tą stronkę i z miłą chęciom (CHĘCIĄ) poczytam i popisze u was na forum.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic EE9 iVT
Mam nadzieje ze zawitam na jakiegoś spota do was