Nie porownuje tych opon do siebie, bo jak wspomnialem na mokrym to samo, na suchym wygrywa R1R
ja obie testowałem na mokrym jedynie w cywilnej eksploatacji i jeśli "mokro" to stojąca woda i dość mocne opady to tam gdzie r1r już łapie aquaplaning to rainsport ma drugie tyle zapasu. Barejka - Pią 05 Kwi, 2013 snieg na ulicyc stopnial i zrobilo sie tylko mokro i te opoonki od keneta sa mistrz jeszcze raz dziekufka keidy na zimowce lu paradach o tych samych rozmiarach wjezdzalem przy 40 w ronda i przod wyjezdzal tak teraz wpadam 60 i nic, az starch pomyslaec co bedzie na suchym cieplym asfalcie Kenet - Pią 05 Kwi, 2013 R1R robi robotę, na codzień i na krótkie próby jak np. rally służewiec - nie ma nic lepszego.Barejka - Pią 05 Kwi, 2013 nie mam porownania bo parada to kupa z lanserskim bieznikiem nie mam porownania kiedys tylko z meisiac latalem na r888 z przodu, ale tego mi brakowalo teraz wjezdzajac w zakret czy na rondo nie bedzie trzeba juz zwalniac Bart - Wto 16 Kwi, 2013 Nie chce ktoś opon do zajechania? Znalazłem w garażu, nie pamiętam skąd je wziąłem. 3 sztuki Potenza Re050A, ze 2.5-3mm mięsa, 205/45R17. Szkoda mi ich wyrzucać.
Włala:
Kamill - Wto 16 Kwi, 2013
Bart napisał/a:
Nie chce ktoś opon do zajechania? Znalazłem w garażu, nie pamiętam skąd je wziąłem. 3 sztuki Potenza Re050A, ze 2.5-3mm mięsa, 205/45R17. Szkoda mi ich wyrzucać.
Włala:
Obrazek
Podrzuć mi pod garaż jak możesz, to sobie obejrzę i się zastanowię.Gaydek - Pią 19 Kwi, 2013 Czy 195/45 będzie ok na feldze 7?Bart - Pią 19 Kwi, 2013 takzefir - Pią 26 Kwi, 2013 dzisiaj bede montował u siebie Pumowo/Sutolowe Federale 595 RSR, jak to wogole pompowac na tor, bo lece proby superoesowe w Kielcach 2 maja.
Rozmiar 215/45/17
mocno one zuzywaja sie na codzien?Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013
zefir napisał/a:
dzisiaj bede montował u siebie Pumowo/Sutolowe Federale 595 RSR, jak to wogole pompowac na tor, bo lece proby superoesowe w Kielcach 2 maja.
Rozmiar 215/45/17
mocno one zuzywaja sie na codzien?
Napompuj 1.8 (nie więcej) i dobrze je rozgrzej przed startem w Kielcach bo inaczej będzie taniec na lodzie Na codzień te opony są bardzo OK, nie zużywają się przesadnie szybko.M - Pią 26 Kwi, 2013 Na kielcach przyczepność można uzyskać jedynie jadąc pługiem.zefir - Pią 26 Kwi, 2013 myślałem żeby wziąć walec!
kurwix nie wiem czy bedzie okazja je rozgrzac Kenet - Pią 26 Kwi, 2013 Próżniom napompuj!mi - Pią 26 Kwi, 2013 jajebe - jadą na kielce, a dyskusja jak przed gp f1...
Ja założyłem do tojki z tyłu savy intensy i napyerdoliłem 2.5 na razie. Na takim setupie jadę do kielc. I do pracy jeźdżę. I z Młodą do przedszkola. I jak do kerfuru będę jechał - też tak! Wygrałem coś?M - Pią 26 Kwi, 2013