To raczej nie on wydzwonił, ale mój brat zaraz po zakupieniu RC.
Mam nadzieje, że brat ok... Dzwon sie zdarza, wazne zeby wyciagnac wnioski i w przyszlosci jezdzic szybko, ale bezpiecznie.Michał - Nie 27 Sty, 2008 piona
co do saxo
ale to bordowoe jest po dachu w łodzi. Sam miałem je kupić, ale jak zobaczyłem jego stan to ręce załamałem.
od trójki najszybsze saxo w warszawie kiedys .
Pamietam jak ja swoim saxolotem, łukasz swoim no i były wlasciciel bordowego saxo , cielismy sie koło galerii mokotów i to saxo niezle nas wyjebało ale na 5 sek ... po tym włączył awaryjne i staną na srodku drogi bo cos sie rozjebało saxorulez - Pon 28 Sty, 2008
Michał napisał/a:
łukasz swoim no i były wlasciciel bordowego saxo
hola hola..
to był przypadek bo zawsze byłem szybszy - póżniej wrzucę dowódMichał - Pon 28 Sty, 2008 oczywiscie łukaszu, twoje saxo jest street killerem i było i jest najszybsze !!Dariano - Wto 29 Sty, 2008 hola hola :DDDDVlodarsky - Wto 29 Sty, 2008
Dariano napisał/a:
hola hola :DDDD
uderz w stółMoRToN - Wto 12 Lut, 2008 HHHeeelooouuu ??
Witam, jezdem Robert z Wawy.
Aktualnie poruszam się Clio:
Za pare dni mam nadzieje (w końcu) być kierownikiem czarnego RS`a :
ojoj ladna felgaBart - Wto 12 Lut, 2008 w czerwonym clio jaka jest kombinacja: felgi/opony/zawias? No i jak się na tym jeździ po
(a)normalnych drogach?MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 Fela 17x7 mit Bridgestone Potenza RE050 205/40. Gwint Weitec.
Co do jazdy... nie da się jednoznacznie powiedzieć. Jak ktoś lubi gnać na pałe 140 przez centrum to raczej nie da rady, trzeba uważać Misiek_lbn - Wto 12 Lut, 2008 felgi przełóż z czerwonego do czarnego, i będzie elegancko