Młody Papież - Nie 27 Sty, 2008 ...ja nie kojarze takowegoAnonymous - Nie 27 Sty, 2008 to przez te gejlooki i wydech taka kara - zarcik oczywiscie
a tak powaznie, to piotrek ty masz chyba fotki szystkich 106tek z waszych okolic co ??!!nox - Nie 27 Sty, 2008 były były qbus - Nie 27 Sty, 2008 Marcel gejlooki to orginały taki kaprys fabryki Anonymous - Nie 27 Sty, 2008
qbus napisał/a:
Marcel gejlooki to orginały taki kaprys fabryki
zdecydowanie KAPRYS,bo sa straszne - jedynie w Lexusie to jakos wyglada
no strasznie to wyglada
Misiek_lbn - Nie 27 Sty, 2008 witam i ja
czy to saxo nie było jakiś czas temu na allegro, i ktoś ze znawców tutaj jednak je odradzał
kojarzy mi się kolor i fajna felga właśnie...nox - Nie 27 Sty, 2008 ono bodajze była niedawno na sprzedaz na cześci albo jako rozbita całość .qbus - Nie 27 Sty, 2008 nie nie... bylo jako calosc do sprzedania, auto bodajze Andrzeja Chmury Michał bardzo odradzał.Anonymous - Nie 27 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
a tak powaznie, to piotrek ty masz chyba fotki szystkich 106tek z waszych okolic co ??!!
Trochę tych zdjęc przez ostatnie 6 lat się zebrało saxorulez - Nie 27 Sty, 2008
Cytat:
witam i ja
czy to saxo nie było jakiś czas temu na allegro, i ktoś ze znawców tutaj jednak je odradzał
kojarzy mi się kolor i fajna felga właśnie...
byłoo..
to saxo Andrzeja Chmury , który teraz lata EVO jakmiś tam..
No cóż jest bardzo mocno po przejściach.
Najpierw było do sprzedania w łodzi (jakeis 4 lata temu) i miało z tyłu belkę na bębnach (pierwszy właściciel po sprowadzeniu)
potem kupił je Andrzej.. i miał jakieś przygody.. nie pamiętam dokładnie jakie (ale dach malował napewno)
No i teraz je sprzedał.. do KJS jak znalazł i bardzo fajnie wygląda - tylko strasznie "otłuczony był" nie wiem ajk to było naprawiane po prostu.Misiek_lbn - Nie 27 Sty, 2008 jeśli to to saxo
http://moto.allegro.pl/it...6v_idealny.html
to...
http://forum.hothatch.org...ighlight=#94519
3 post od dołu i trochę na nast stronie mówią o tym saxo...
mam nadzieje że nowy właściciel się nie zdołuje, jeśli o czymś nie wiedział fydi - Nie 27 Sty, 2008 qbus jakie ty plotki zaraz roznosisz Tylko nie napisałeś, że to nie ja 106 rozbiłem i że człowiek który ją prowadził miał kupę szczęścia. Do końca nie wiem czy to było prawdziwe RC czy s16 które chciało być RC bo praktycznie prócz znaczków to nic w nim nie wyglądało że to limited edition. A gej jak i lexus looków nie zdążyłem usunąć bo wszystko się stało godzinkę po zakupie Teraz jego silnik pracuje pod maską jakiegoś rejlaka.
A co do Saxo to fakt już było jeżdżone w kjsach. Dlaczego wam szkoda auta? Gdybyście byli takim autem (vts lub rallye) to sami chcielibyście jeździć w rajdach . A co do jego stanu to kupując go zdawałem sobie sprawę, że autko nie jest bezwypadkowe. Nawet na pierwszy rzut oka to widać. Ale dlatego pojechaliśmy go sprawdzić w warsztacie, a tam wyszło, że saxo jest całkiem proste . Ale jest może coś o czym nie wiem? Pytanie czy powinienem to wiedzieć teraz kubas - Nie 27 Sty, 2008 Witam !! Fajowe to saxo !! konkretna felga i fajna kiera !! Podobaje mi sie !!Marek23 - Nie 27 Sty, 2008 Panowie, moze wiecej info o tym 106 RC... Jak widac na zdjeciu ma on rybnickie rejestracje. Jezdzil nim moj znajomy, od kotego kiedys kupilem moje owczesne zlote 106 s16. Potem on nabyl te 106 RC. Z tego co wiem, to jest to serio wersja RC, takie wychodzily i to byl wlasnie ten rocznik. Pytam czy to wlasciciel wydzwonil? Bardzo w porzadku koles, kierowca sredni niestety i kurde szkoda mi go. Jak wroce do kraju to sie musze dowiedziec czy wszystko z nim ok. Pozdro. AAaaaaa, vts ma byc do rajdow, to jego przeznaczenie...fydi - Nie 27 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
Panowie, moze wiecej info o tym 106 RC... Jak widac na zdjeciu ma on rybnickie rejestracje. Jezdzil nim moj znajomy, od kotego kiedys kupilem moje owczesne zlote 106 s16. Potem on nabyl te 106 RC. Z tego co wiem, to jest to serio wersja RC, takie wychodzily i to byl wlasnie ten rocznik. Pytam czy to wlasciciel wydzwonil? Bardzo w porzadku koles, kierowca sredni niestety i kurde szkoda mi go. Jak wroce do kraju to sie musze dowiedziec czy wszystko z nim ok. Pozdro. AAaaaaa, vts ma byc do rajdow, to jego przeznaczenie...
To raczej nie on wydzwonił, ale mój brat zaraz po zakupieniu RC.