Barejka - Nie 24 Mar, 2013 ludzie ludzie czy r1r to dobry wybor na codzien? Jezdzil ktos na tym napewno, jakie odczucia? roj - Nie 24 Mar, 2013 ja przejeździłem cały zeszły sezon. Teraz nowy komplet już czeka, aż się ta zasrana zima skończy.
Moim zdaniem mistrz do codziennej jazdy.
ale ja jeżdżę 99% po mieście więc walka z ulewami w trasie mi jest obca.
twarde ścianki, kleją dobrze, na mokro też mistrz. jak jest stojąca woda to trzeba jechać wolniej i tyle.Barejka - Nie 24 Mar, 2013 roj, ale Ty upalasz pewnie ostro po miescie, ja to spokojnie tylko ronda strzej. A i chyba na tor jak sie z tym wpadnie to wstydu nie bedzieroj - Nie 24 Mar, 2013 e tam, wolno jeźdżę, przepisowo i w ogóle.
na tor ich trochę szkoda bo mega szybko się przegrzewają na ciepłym suchym asfalcie.
mi na torze w Radomiu zżarło je bardziej w jeden dzień niż przez pół roku jazdy po mieście.Barejka - Nie 24 Mar, 2013 roj, ale raz na ruski rok mozna gdziesj pojechac
widze ta Twoja przepisowosc, jutro nagram i podyebie do tvn24 roj - Nie 24 Mar, 2013 to ja Ci tu próbuję pomóc a Ty gryziesz rękę co jeść daje??Barejka - Nie 24 Mar, 2013 roj, roj - Nie 24 Mar, 2013 Anonymous - Nie 24 Mar, 2013 Proszę przeprosić Roja !Barejka - Nie 24 Mar, 2013 Proszę nie robic z siebie blazna Czesiu !Janusz - Nie 24 Mar, 2013 Jak sie ma T1r do GSD3 na mokrym ?? albo inaczej co mozna kupić w dobrej cenie zeby dawało rade na mokrym asfalcie ??
GSD3 na mokrym torze kleiły mi bardzo dobrze i nie chce nic gorszego roj - Nie 24 Mar, 2013 nigdy nie miałem osobiście ale t1r to miernota chyba?Kenet - Nie 24 Mar, 2013 Janusz jak chcesz to mam Rainsporty 2 w dobrej cenie, używki ale gabinety.
Zajeździłem już 2 komplety R1R - w rozmiarze 195/50/15 nie ma lepszej opony uniwersalnej - miasto i upalanie. U mnie robiła robotę zarówno na ulicy jak i na Nowym Mieście czy wyrypie na Poligonie w Toruniu. Polecam. Jakby co też będę miał na sprzedaż komplet.
Co do T1R na mokrym - zdefiniujmy mokre. Jeśli chodzi o przyczepność na hamowaniu i rozpędzaniu, to ja posłużę się może lamerskim przykładem, ale jak startowałem na ćwiartkę to na T1R robiłem czas na 60ft taki sam jak na R1R i Federalu. Ale na zakrętach kładzie się ta opona jak szatan. Na wodzie będzie gorsza od Rainsporta z jednego powodu - nacięcia rozchodzące się od środka bieżnika na boki nie są otwarte - wystarczyłoby naciąć T1R i będzie robiła straszną robotę na wodzie.roj - Nie 24 Mar, 2013
Kenet napisał/a:
Janusz jak chcesz to mam Rainsporty 2 w dobrej cenie, używki ale gabinety.
to te ode mnie?
na deszcz przemistrz opony, polecam (tylko ścianki bardzo miękkie)Qukie - Pon 25 Mar, 2013 Ja na R1R przejeździłem może 2 miesiące i stwierdziłem, że oszczędzam je na tor na tył, bo po mieście po tych 2 miesiącach zniknęło dużo bieżnika