Jaco jezeli mozna wiedziec za ile go wzailes ? ja sie nad nim zastanawialem, ale on był po kilku "zderzaniach" ale jak jest prostu to ok...
przy ilu masz odcinke? i czy hamowałes go?
No mogę powiedzieć 4 klocki za niego dałem... odcinka prze 7,5 czy coś koło tego.. Wiadomo że jak sie kupuje rallye za taka kasę to stan jest jaki jest ale powoli powoli i myślę że końcem tego roku to już będzie cacy...Anonymous - Pon 21 Sty, 2008 O to taniocha jeszcze będzie latał jak ta lala u Ciebie. Powodzenia. Sam takiego będę szukać za pare miesięcy.Jaco - Pon 21 Sty, 2008
TMs napisał/a:
O to taniocha jeszcze będzie latał jak ta lala u Ciebie. Powodzenia. Sam takiego będę szukać za pare miesięcy.
No dzięki i życzę powodzenia w poszukiwaniach...Vlodarsky - Pon 21 Sty, 2008
Jaco napisał/a:
No dzięki i życzę powodzenia w poszukiwaniach...
AAAAa to jest ten co było w ogłoszeniu, że do drobnych poprawek lakierniczych ?
Mają coś w sobie te pedzie...TomsoN - Pon 21 Sty, 2008 foch...
Witam...Vlodarsky - Pon 21 Sty, 2008 Twardziel jakiś
Witam strick - Pon 21 Sty, 2008
TMs napisał/a:
foch
Fachowe Obrabianie Ch.uja... komu? TomsoN - Pon 21 Sty, 2008 no bo po kiego było kasować...
teraz będę skrobał wszędzie jak rekin... Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Mają coś w sobie te pedzie...
mi ktoś cię tutaj wywołuje Misiek_lbn - Pon 21 Sty, 2008
TMs napisał/a:
teraz będę skrobał wszędzie jak rekin...
super
witamAnonymous - Wto 22 Sty, 2008
Jaco napisał/a:
No mogę powiedzieć 4 klocki za niego dałem... odcinka prze 7,5 czy coś koło tego.. Wiadomo że jak sie kupuje rallye za taka kasę to stan jest jaki jest ale powoli powoli i myślę że końcem tego roku to już będzie cacy...
no to 4k jeszcze znoscnie, jak ja go chciale wziac to bylo 6,5k , wiec wybralem czarnego z kublami za 6k Jaco - Wto 22 Sty, 2008 No ja byłem w takiej sytuacji że tyle mogłem przeznaczyć na zakup autka.. A wolałem kupić zaniedbane Rallye niż jakieś "padło " z silnikiem 1,1 czy 1,2 i idealnym lakierem... Rallye to Rallye Anonymous - Wto 22 Sty, 2008
Jaco napisał/a:
No ja byłem w takiej sytuacji że tyle mogłem przeznaczyć na zakup autka.. A wolałem kupić zaniedbane Rallye niż jakieś "padło " z silnikiem 1,1 czy 1,2 i idealnym lakierem... Rallye to Rallye
nich ci słuzy stary jak najlepiej i doprowadz go to takiego stanu jaki sobie wymarzyles
powodzonka fydi - Sob 26 Sty, 2008 W końcu się przywitam. Trochę to trwało, ale cały czas przeglądam forum, bo tu dużo ciekawych rzeczy można sie podowiadywać i ludzi ciekawych poznać oraz ich hothatche zobaczyć. Jestem z Krakowa, a dokładnie ze Swoszowic (nie którzy mieszkańcy Krk nazywają to wsią, ale są w błędzie). Od trzech miesięcy jeżdżę Citroenem Saxo Vts 16v . Saxofon oprócz jazdy codziennej służy też do walki w kjs-ach i kręciołkach. O forum powiedział mi kolega Qubus (jak coś to jego wina). To może tyle na teraz...