To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Spaczony Rybny świat

mi - Pią 12 Lip, 2013

Rozmawiamy o tej dziewczynie. Ale skoro nie chce się golić - na pewno jest szaloną feministką i nie używa dezodorantu, bo "dezodorant to też męski wynalazek i zło".
M - Pią 12 Lip, 2013

Ja mam prosbę o dystans do tego co piszę, rozmawialiśmy Michale przeciez.
Trzeba dodawać milion emotow bo inaczej to wyglada smiertelnie powaznie
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

mi - Pią 12 Lip, 2013

tak naprawdę to nie czytałem, pewnie masz sporo racji
M - Pią 12 Lip, 2013

W sumie masz rację, to napewno fajna porządna i normalna dziewczyna, tyle że się nie goli! :rotfl:

Chyba że

Cytat:
Kiedy poprosiłam mojego chłopaka o zrobienie tych zdjęć, odmówił. Myślę, że nie chciał, żeby moje owłosione nogi stały się publiczne. I tak ma dość w podtrzymywaniu tego planu (ha!). Przeprowadziliśmy interesującą rozmowę i parę sekund później przyznał, że się mylił i zgodził się zrobić zdjęcia. Powiedział mi, że one są zamachem na estetykę. Zgodziłam się. Są zamachem na estetykę, na wizerunek kobiecego piękna, który zakorzeniliśmy w naszej kulturze i społeczeństwie. Chcę zmienić ten wizerunek, ponieważ on zwyczajnie nie jest prawdziwy. Kobiety mają włosy na nogach. Mamy włosy pod pachami. I także na łonie. I w tysiącu innych miejsc. Jesteśmy owłosione, tak samo jak mężczyźni. I to jest prawdziwe. To rzeczywistość, którą kobiety próbują ukrywać pod presją innych.

A to że pisze w jakimś czymś o wręcz komunistycznym manifeście to już zwyczajny zbieg okoliczności

http://codziennikfeministyczny.wordpress.com/onas/

Cytat:
Chcemy pokazać cały potencjał myśli feministycznej, całe spektrum możliwych działań, koncepcji.
Feminizm to nie tylko wolność decydowania o swoim ciele i życiu, ale też walka o świat wolny od każdego rodzaju przemocy – fizycznej, ekonomicznej, psychicznej, seksualnej.
Feminizm to sprzeciw wobec terroru rynku i państwa.
Sprzeciw wobec prekaryzacji pracy, która dotyka przede wszystkim kobiet.
Sprzeciw wobec rozwiązań prawnych podtrzymujących sztuczną dominację jednej płci.
Sprzeciw wobec państwa dotującego lekcje przystosowania do życia w heteronormatywnej rodzinie i prawicowych happeningowców zrównujących aborcję z zabójstwem. Sprzeciw wobec obarczania jednostek odpowiedzialnością całego społeczeństwa i jednoczesnego odbierania im prawa do samostanowienia.Feminizm najczęściej utożsamiany jest z liberalizującymi profesorami/kami piszącymi felietony w wysokonakładowych tygodnikach.

LIGA RZĄDZI, LIGA RADZI, LIGA NIGDY WAS NIE ZDRADZI!!!

:-D

mi - Pią 12 Lip, 2013

Aż mi się nie chce odpisywać i znów przepychać. To zupełnie bezcelowe. Wróćmy do spaczonego humoru i już.
M - Pią 12 Lip, 2013

Każdy ma inny pogląd na sprawę, zawsze tak będzie.
Ja trochę trolluję, przepraszam.
^_^

Ryba - Pią 12 Lip, 2013

ja pierdole :wall: :wall: :lol2:

w sumie to bolcable =P~

zefir - Pią 12 Lip, 2013

auaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
M - Pią 12 Lip, 2013

Przez tydzień byś pluł łoniakami jeszcze...
PGmaster - Pią 12 Lip, 2013

Fajne łóżko
Anonymous - Pią 12 Lip, 2013

Baba lubi byc zarośnięta,chuj z nią są gorsze zboczenia tylko po co do tego dorabiac ideologie na 3 strony maszynopisu
Mucha - Sob 13 Lip, 2013

mała gównoburza musiała być... nawet na temat owłosionej kobity :)

ale jesli chodzi o estetykę to:

Wrobel - Sob 13 Lip, 2013

http://www.youtube.com/wa...d&v=rWXUVZQYXLA
dEF - Sob 13 Lip, 2013

o ja pier^*&*%$.....
Ryba - Nie 14 Lip, 2013

Wrobel napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rWXUVZQYXLA

:lol2: