Kamill - Nie 26 Kwi, 2015 Ależ mi teraz tel nakurwia po tym downgrade do 4.4.4 MoRToN - Czw 30 Kwi, 2015 Mi dzis wyskoczyla aktualizacja do 5.0. Da sie to gówno jakoś wylaczyc zeby nie męczylo o aktualizacje ?
Jak tak narzekacie to chyba narazie oleje i poczekam na następna wersjeCartoon - Czw 30 Kwi, 2015
MoRToN napisał/a:
Da sie to gówno jakoś wylaczyc zeby nie męczylo o aktualizacje ?
Wystarczy ustawić roota, trochę grzebnąć w kodzie, przekompilować jądro systemu - takie tam podstawowe androidowe czynności banał
a na poważnie - nie wiem MoRToN - Czw 30 Kwi, 2015 Dobra póki co wygasilem jakoś.
a Tu mi sie rzuciło w oczy
Kamill - Czw 30 Kwi, 2015 Bonczek - Pią 01 Maj, 2015 Muzykant - Pon 15 Cze, 2015 Macał już ktoś LG G4 ?Kenet - Pon 15 Cze, 2015 Tylko iPhone! Cartoon - Pon 15 Cze, 2015 Muzykant, coś Ci się pomyliło.... nie G4 a 4SMuzykant - Pon 15 Cze, 2015 chce telefon nie iphona Chloru - Pon 15 Cze, 2015 Kupa ... nie ma irdy Muzykant - Pon 15 Cze, 2015 ale iphone Chloru - Pon 15 Cze, 2015 LG też nie ma... Ja np. używam telefonu jako zbioru kart z kodami kreskowymi.
Samsungi są bezbłędne pod tym względem. Panie w sklepach mówią, że trzeba przepisać kod. Ja mówię, że nie - wystarczy zeskanować. Do tej pory chyba raz nie zadziałało a używam tego jakieś 1,5 roku.
Inna sprawa, że nie używałem tego w innych niż S4 i N4 telefonach. Niestety appka z Play Store pisze, że działa tylko na konkretnych modelach Samsunga.Muzykant - Pon 15 Cze, 2015 ale G3 i G4 posiada Irde Cartoon - Pon 15 Cze, 2015
Chloru napisał/a:
LG też nie ma... Ja np. używam telefonu jako zbioru kart z kodami kreskowymi.
Samsungi są bezbłędne pod tym względem. Panie w sklepach mówią, że trzeba przepisać kod. Ja mówię, że nie - wystarczy zeskanować. Do tej pory chyba raz nie zadziałało a używam tego jakieś 1,5 roku.
To akurat zależy od rodzaju czytnika w sklepie - te które skanują "pasek" nie działają na telefonach, te które skanują całość kodu - działają