mi - Śro 13 Cze, 2007 albo gorzej - napalą się, że kupujesz 205 gti, a Ty kupisz typera Jakarti - Śro 13 Cze, 2007 dajesz królik - przeciez nikomu nie powiemy.grzech - Śro 13 Cze, 2007 królik, powiedz im cokolwiek, przecież i tak nikt Cie nie zna i nie wie gdzie mieszkasz i czym jeździsz - to jest zaleta forum. Jak powiem że kupuje evo to niech mi ktoś potem udowodni że nie kupiłem Anonymous - Śro 13 Cze, 2007 Clio Sport
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2888175
zalezy od nogi, jak jezdzilem do pracy w trybie emeryckim to nawet 8.x byloMisiek_lbn - Śro 13 Cze, 2007 http://moto.allegro.pl/it...0_oryginal.html
łał :550:qbus - Śro 13 Cze, 2007 naprawde sliczny... wart tych pieniedzy.nox - Śro 13 Cze, 2007 jest ładny ale na zdięciach wygoląda znacznie lepiej niz w zeczywistości myśle... zrobić takie fotki to nieproblem a widać po autku już wiek czasu. Ten super stan osiągnięty w sporej części efektem wizualnym ale i tak jest ładnyJaco707 - Czw 14 Cze, 2007
Widziałem to clio. Jest nawet ok, chociaż wg mnie cena troszke wygórowana...mi - Czw 14 Cze, 2007 pozwolę sobie cytat z forum.205 przytoczyć, odnośnie 205 krisglaba (ta czarna ładna):
na forum 205 Marin205 napisał/a:
ja jeżdziłem autem Krisglaba - z grubsza wygląda nieźle - natomiast w końcu się nie zdecydowaliśmy z 2 powodów - na jednym z cylindrów kompresja leży (zarzekał się że silnik po remoncie) i druga rzecz to lewe drzwi które ktoś remontując nie spasował tylko nad górną ramkę drzwi nalał jakiegoś kitu by dolegało do uszczelki i zamalował - Natomiast nie widziałem GTI z tapicerką w lepszym stanie - lekko przysuszona w kilku miejscach natomiast w sumie tapicerka piękna - acha mam wykres z badania kompresji i karte przeglądu z ASO Peugeota by mi nikt nie zarzucił
Na żywca samochód też robi wrażenie, jest śliczniutki, ale - jak widać po dokładniejszym oblukaniu, nie pozbawiony paru wad...Michał - Czw 14 Cze, 2007 Panowie, ale ten samochód ma ponad 10 lat, czego sie spodziewać .... bez przesady.Jakarti - Czw 14 Cze, 2007
Michał napisał/a:
bez przesady
co bez przesady - powinen byc jak brand new. jeszcze folia na fotelach powinna byc zalozona, a silnik na docieraniu. 10 lat? to tylko przebieg 5 tysi , niebity, nieuzywany - jezdzony tylko do aso na przeglady co 3 m-ce..
sam czasem tak mysle ale zastanawiam sie skad wynika takie myslenie.. auto przezylo juz dekade i chcialby sie zeby dzialalo pieknie.. ale 10 lat dla kawalka blachy na przemian traktowanej zimnem i goracem + plus inne auta i caly shit z ulicy.. to sporo czasu.saxorulez - Czw 14 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
Michał napisał/a:
bez przesady
co bez przesady - powinen byc jak brand new. jeszcze folia na fotelach powinna byc zalozona, a silnik na docieraniu. 10 lat? to tylko przebieg 5 tysi , niebity, nieuzywany - jezdzony tylko do aso na przeglady co 3 m-ce..
sam czasem tak mysle ale zastanawiam sie skad wynika takie myslenie.. auto przezylo juz dekade i chcialby sie zeby dzialalo pieknie.. ale 10 lat dla kawalka blachy na przemian traktowanej zimnem i goracem + plus inne auta i caly shit z ulicy.. to sporo czasu.
zgadzam sie.. ludzie to chcieli by używane jak nowe, cieżko żeby jakiekolwiek GTI w tym wieku było bez wad, poza tym jest to auto francuskie, z kompresją to faktycznie coś nie halo skoro miał być świeżo po remoncie.