To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

saxorulez - Nie 20 Sty, 2008

hej.. czy tylko mi to foto sie nie pojawia??
mógł by ktos to wkeic na imageshack bo nic nie widzę....

Jaco - Nie 20 Sty, 2008

Na zdjęciu wygląda lepiej niż na żywca... belka już zrobiona tak samo jak nowe hamulce, rozrząd olej i filtry.. gumy w zawieszeniu i coś tam jeszcze... W kolejce jest sprzęgło.. no i potem malowanie całości... Felgi mam na razie 2 sztuki ale kombinuje kolejne 2... Myślę jeszcze czy by podczas malowania go nie obspawać i założyć klatę.... Ale to tylko plan...
Jaco - Nie 20 Sty, 2008

Maciek napisał/a:
Mi się zdaje, że to ten bo maska przy słupku od strony kierowcy wydaje się być troszeczke odgięta.

co za spostrzegawczość.. maska nadaje się do wymiany...

Jaco - Nie 20 Sty, 2008

Marek23 napisał/a:
Cytat:
Woj. śląskie - okolice Ustronia, Brennej. kiedyś były tu rozgrywane odcinki rajdu Wisły... jeszcze za czasów Kuliga w Megane maxi i celiki GT4...

Ja czasem w nocy zjawiam sie na Salmopolu troszkę delikatnie poskręcać... Piszesz się kiedyś? Czasem w nocy jest trochę ludzi i jest pięknie, polecam...

Czemu nie bardzo chętnie... Podoba mi się pomysł..

Gotti - Pon 21 Sty, 2008

Tymek napisał/a:
Witam wszystkich, nie dawno stałem się właścicielem Punto HGT, dokładniej to ex Puntko Gotti'ego. Mam nadzieję że wasza wiedza pomoże mi w 'remoncie' autka. Pozdrawiam.

Cześć Kolego! :)

szymlorek - Pon 21 Sty, 2008

Gotti napisał/a:
Tymek napisał/a:
Witam wszystkich, nie dawno stałem się właścicielem Punto HGT, dokładniej to ex Puntko Gotti'ego. Mam nadzieję że wasza wiedza pomoże mi w 'remoncie' autka. Pozdrawiam.

Cześć Kolego! :)

Witamy kolejną osobę z dolnego śląska! :)
I zarazem wytrwałości w codziennym użytkowaniu Fiata życzę... przyda się :rotfl:

Vlodarsky - Pon 21 Sty, 2008

Ten peżo to nie był miał kiedyś rejestracji na S ? później na W ? :) bo jeśli tak to tego od rejestracji W to znam :)

Witam wszystkich nowych.

Remont Punto po Gottim ? :) Zepsuło się ? czy masz na myśli poprawienie błędów fabryki ?

Anonymous - Pon 21 Sty, 2008

Cytat:
Remont Punto po Gottim ? :) Zepsuło się ? czy masz na myśli poprawienie błędów fabryki ?

Między Gottim a mną auto miało jeszcze jedną właścicielkę... (myślę, że tyle wystarczy) :/

Jakarti - Pon 21 Sty, 2008

Tymek napisał/a:
Między Gottim a mną auto miało jeszcze jedną właścicielkę...

dobra, lepiej napisz mi jakies PW z tym wszystkim co tam sie posypalo. chetnie pomoge. co do tej wlascicielki.. to nie sugerowalbym sie tym tak bardzo.. Punto to Punto :D trzeba umiec sie z nim obchodzic :D

Vlodarsky napisał/a:
Ten peżo to nie był miał kiedyś rejestracji na S ? później na W ? bo jeśli tak to tego od rejestracji W to znam

O którym peżo piszesz?

(M.)

Bad-i - Pon 21 Sty, 2008

Witam wszystkich

Jaco piekny pug i w jedynym slusznym kolorze.

Chrzaniu ja wiem...... co wygralem :D

Niby mnie już nie ma... Ale jestem ;D Witam wszystkich jeszcze raz :D Dzięki za pomoc saxorulez :)
CHRZANEK - Pon 21 Sty, 2008

zofer napisał/a:
Niby mnie już nie ma... Ale jestem

Witam:

I znów cie nie ma...

CHRZANEK napisał/a:
zofer napisał/a:
Niby mnie już nie ma... Ale jestem

Witam:

Obrazek

I znów cie nie ma...

Nie no już jestem ^_^ :ok:
Ogólnie problem był spowodowany plikami cookie

Jaco jezeli mozna wiedziec za ile go wzailes ? ja sie nad nim zastanawialem, ale on był po kilku "zderzaniach" ale jak jest prostu to ok...

przy ilu masz odcinke? i czy hamowałes go?