saxorulez - Nie 20 Sty, 2008 hej.. czy tylko mi to foto sie nie pojawia??
mógł by ktos to wkeic na imageshack bo nic nie widzę....Jaco - Nie 20 Sty, 2008 Na zdjęciu wygląda lepiej niż na żywca... belka już zrobiona tak samo jak nowe hamulce, rozrząd olej i filtry.. gumy w zawieszeniu i coś tam jeszcze... W kolejce jest sprzęgło.. no i potem malowanie całości... Felgi mam na razie 2 sztuki ale kombinuje kolejne 2... Myślę jeszcze czy by podczas malowania go nie obspawać i założyć klatę.... Ale to tylko plan...Jaco - Nie 20 Sty, 2008
Maciek napisał/a:
Mi się zdaje, że to ten bo maska przy słupku od strony kierowcy wydaje się być troszeczke odgięta.
co za spostrzegawczość.. maska nadaje się do wymiany...Jaco - Nie 20 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Woj. śląskie - okolice Ustronia, Brennej. kiedyś były tu rozgrywane odcinki rajdu Wisły... jeszcze za czasów Kuliga w Megane maxi i celiki GT4...
Ja czasem w nocy zjawiam sie na Salmopolu troszkę delikatnie poskręcać... Piszesz się kiedyś? Czasem w nocy jest trochę ludzi i jest pięknie, polecam...
Czemu nie bardzo chętnie... Podoba mi się pomysł..Gotti - Pon 21 Sty, 2008
Tymek napisał/a:
Witam wszystkich, nie dawno stałem się właścicielem Punto HGT, dokładniej to ex Puntko Gotti'ego. Mam nadzieję że wasza wiedza pomoże mi w 'remoncie' autka. Pozdrawiam.
Cześć Kolego! szymlorek - Pon 21 Sty, 2008
Gotti napisał/a:
Tymek napisał/a:
Witam wszystkich, nie dawno stałem się właścicielem Punto HGT, dokładniej to ex Puntko Gotti'ego. Mam nadzieję że wasza wiedza pomoże mi w 'remoncie' autka. Pozdrawiam.
Cześć Kolego!
Witamy kolejną osobę z dolnego śląska!
I zarazem wytrwałości w codziennym użytkowaniu Fiata życzę... przyda się Vlodarsky - Pon 21 Sty, 2008 Ten peżo to nie był miał kiedyś rejestracji na S ? później na W ? bo jeśli tak to tego od rejestracji W to znam
Witam wszystkich nowych.
Remont Punto po Gottim ? Zepsuło się ? czy masz na myśli poprawienie błędów fabryki ?Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
Cytat:
Remont Punto po Gottim ? Zepsuło się ? czy masz na myśli poprawienie błędów fabryki ?
Między Gottim a mną auto miało jeszcze jedną właścicielkę... (myślę, że tyle wystarczy) Jakarti - Pon 21 Sty, 2008
Tymek napisał/a:
Między Gottim a mną auto miało jeszcze jedną właścicielkę...
dobra, lepiej napisz mi jakies PW z tym wszystkim co tam sie posypalo. chetnie pomoge. co do tej wlascicielki.. to nie sugerowalbym sie tym tak bardzo.. Punto to Punto trzeba umiec sie z nim obchodzic Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Ten peżo to nie był miał kiedyś rejestracji na S ? później na W ? bo jeśli tak to tego od rejestracji W to znam
O którym peżo piszesz?
(M.)Bad-i - Pon 21 Sty, 2008 Witam wszystkich
Jaco piekny pug i w jedynym slusznym kolorze.
Chrzaniu ja wiem...... co wygralem Anonymous - Pon 21 Sty, 2008 Niby mnie już nie ma... Ale jestem Witam wszystkich jeszcze raz Dzięki za pomoc saxorulez CHRZANEK - Pon 21 Sty, 2008
Nie no już jestem
Ogólnie problem był spowodowany plikami cookieAnonymous - Pon 21 Sty, 2008 Jaco jezeli mozna wiedziec za ile go wzailes ? ja sie nad nim zastanawialem, ale on był po kilku "zderzaniach" ale jak jest prostu to ok...