Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
siema - Śro 21 Paź, 2015 Kenet - Śro 21 Paź, 2015 Najpierw Zeff a teraz Pitt - tak owocnych łowów to dawno nikt nie miał
Bonczek - Śro 21 Paź, 2015
PiTT napisał/a:
Kenet napisał/a:
Wystarczy sobie od babci przywieźć w niedzielę parę kotletów i mieć w dupie takie dylematy. Założę się, że Gość wozi kotlety
przgralbys
nigdy nie zalowalem na dobre zarlo
ale jaki mi jakis wiesniak serwuje chujowegp kotleta na starym oleju i ceni za to ponadprzecietne stawki to mnie cholera strzela
na serio wole zjesc smaczna salatke wielkosci piesci niz nazrec sie niedobrym jedzeniem
mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno bo czasami mam wrazenie ze tu jest kwatera glowna troli internetowych
Pelikan alert !!!!!!!!!!!!was79 - Śro 21 Paź, 2015 Potrolowalimy Kenet - Śro 21 Paź, 2015 I założe się, że Gość nadal nie wie o co chodzi Bonczek - Śro 21 Paź, 2015 To juz przegięcie Kenet - Śro 21 Paź, 2015 Michał - Śro 21 Paź, 2015
no i piotrek sie wkurwił i zaraz was wszystkich kupi za cene taniego obiadu na wsi ( jak jaka wyliczył 6-7 zeta ) PiTT - Śro 21 Paź, 2015 dobra, udalo sie tym razem
ale tylko dlatego ze na tel odpisywalem i stracilem czujnosc
nie zmiania to faktu ze przekaz nadal utrzymuje i tez ubolewam nad "lunchami" zamiast obiadami Anonymous - Śro 21 Paź, 2015 6-7 zł za obiad? Gdzie? Chyba jak sobie samemu zrobisz karoluPL - Śro 21 Paź, 2015 za 6-7 zł spokojnie zje u Gość
Barejka - Śro 21 Paź, 2015 chyba ziemniory z wczoraj odsmażone z plasterkiem mortadely Kenet - Śro 21 Paź, 2015 Cartoon - Śro 21 Paź, 2015 Tak w temacie sprzedaży - przed wyjściem z mieszkania strzeliłem parę fotek telefonem
Jutro mają wrzucić ogłoszenie do neta, a na początku tygodnia uzupełnić fotami, od jakiegoś swojego fotografazefir - Śro 21 Paź, 2015 Kendzi san, wiedzialem ze to funkcja you
ale odniosłem ogólnie do sytuacji która mnie spotkała w życiu czyli emigracja do stolycy
a moje obserwacje przekaze przy najblizszym sasiedzkim spotkaniu