]Fanatyk ajpla bez kasy ma wyście awaryjne w postaci kupna trzygieesa sa zeta w playu. Ważne że apple, nie ważne że za zeta ma dwadzieścia lepszych maszyn.
dzik, dla Ciebie każdy posiadacz sprzętu ajpla to fanatyk?
Bo nie wiem, czy mam się już za takiego uważać... iMac to moja pierwsza zabawka z jabłuszkiem i jestem z niego mega zadowolony- a ekran i design to mistrzostwo samo w sobie...
Gdybym miał znowu wybierać pomiędzy jakimś hp/dellem itd a iMaciem to znowu wolałbym wydać dwa razy tyle i kupić ajpla...
Śmieszna jest ta cała napinka.... jak ktoś ma ochotę to kupuje maca i nie ma co się tu doszukiwać filozofii życiowej- to nadal tylko komputer/telefon/tablet
Każdy nie, ja mam dwa komputery ajpla
Mnie śmieszy napinka posiadaczy, myślą że wkroczyli do biznes klasy kupując sprzęt tej firmy który jest przeciętny.
Tak na poważnie, mam ich dwa komputery nie dlatego że to apple a dlatego że akurat inni producenci olali pewną niszę w której ich sprzęt pasował. Obecnie obie luki są już zapełnione. MBA jeszcze o dziwo się broni jednym detalem na którym mi zależy a inni to olali. Ale na obu kompach Windows zastąpił OSX, jest stabilniejszy.
Telefon kupiłem samsunga gdyż ma dla mnie najlepsze parametry i nie wiąże ios'em.206 Gti - Pon 17 Wrz, 2012 Ale po co to całe pierd.olenie - kto chce Iphona kupuje Iphona - ja sie nie podoba bo tere śmere sa inne telefgony i juzrasta - Pon 17 Wrz, 2012 iphone to jest must have dla kazdego bananowca, a jak ktos potrafi sam zaprogramowac kanaly w tv inaczej mowiac nie jest uposledzony a urzadzenie kupuje do uzytkowania a nie wygladania to wybiera cos innego206 Gti - Pon 17 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
iphone to jest must have dla kazdego bananowca, a jak ktos potrafi sam zaprogramowac kanaly w tv inaczej mowiac nie jest uposledzony a urzadzenie kupuje do uzytkowania a nie wygladania to wybiera cos innego
no i gitBonczek - Pon 17 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
[ja mam dwa komputery ajpla
dzik - Pon 17 Wrz, 2012 Spotkałem kilku użytkowników którzy siedzą w bagnie z powodu polityki apple. Z punktu widzenia tej firmy jest to korzystne. Utopili już trochę kasy w sklepie. Bez tego kagańca by zmienili telefon/komputer, a tak są skazani w ten sposób na sprzęt jednej firmy i do ich trendów przywiązani.PiTT - Pon 17 Wrz, 2012 to może po pierwszym iphonie mam jakieś zboczenie na jego punkcie
pomiędzy 2g, 3g, 3gs a obecnie 4s miałem kilka telefonów i każdego chętnie zamieniałem na ajfona
z nieajfonów najbardziej przypadł mi do gustu galaxy s2... można powiedzieć że nadal mam o nim dobre zdanie bo jest cały czas ze mną w domu
galaxy 3 jest podobno mega i pewnie mógłbym go wymienić za ajfona... tylko wiem że za jakiś czas znowu będę kombinował żeby wrócić do appla
najgorsze z możliwych to smartfony nokii które miałem... służbówkę mam e7 i takiego gówna nigdy nie widziałem
w czasie rozmowy, uchem wybieram inne numery albo przełączam usługi
ps. najwięcej negatywnych opinii i hejterstwa pada z ust osób które nie koniecznie miały na dłuższy czas ten sprzęt i nie chodzi mi o osoby z forum, tylko ogólnie teraz modnie jest jechać po applu
jestem w stanie zrozumieć i uszanować opinie osoby której ten telefon nie przypadł do gustu, spoko, ale jaki to argument pisać że 3gs z nowym softem jest choojowy i wolny... przecież to jest telefon sprzed kilku lat
nie kumam też całego tego hałasu wokół produktów appla, to tak jakby dyskutować czy lepszy jest android, windows a może maemo...
nie rozumiem też stwierdzeń że ajfon jest dla młodych bananów... idąc tym tropem, galaxy 3 też bo kosztuje koło 2k
pamiętacie czasy nokii 8850 i 8910? to był szczyt dizajnu i większość osób się jarała tymi telefonami
parametry miały bardzo średnie, jak model ze średniej półki, ale wyglądał mega i za to się płaciło
jak dla mnie podobnie jest teraz z ajfonami z tą różnicą że paramatrami nie odstają od większości "dobrych" smartfonów na rynku
pod warunkiem że ktoś nie jara się cyferkami w broszurce bo wtedy faktycznie lepiej zaszpanować szybszym prockiem przed funflami z grupy matematycznej MoRToN - Pon 17 Wrz, 2012 Drogie Bravo!
Ja osobiście pier.dole ajfona i trzygieesa bo nie som na dwie karty.
Taki prosty gadzet a tak sie wszyscy przed tym broniom choy wie czemu.anjas - Pon 17 Wrz, 2012 Temu, ze sprzedaż by spadła o polowe MoRToN - Pon 17 Wrz, 2012 Ee nie wydaje mnie się. Fani nokii (w tym ja) czy innych fonów chetenie przesidli sie by na coś innego mającego 2 simy, tak myśle.Bonczek - Pon 17 Wrz, 2012 PiTT, kolejna bardzo konkretna wypowiedź z Twojej strony
Nadal nie rozumiem czemu nie może ona w końcu zakończyć tego pier*olenia jaki to apple nie jest zły.rasta - Pon 17 Wrz, 2012 panowie ale to sie nigdy nie skonczy, zawsze tak bylo, jest i bedzie.
Byla walka winda vs linux, nvidia vs ati, playstation vs xbox, firefox vs IE i jeszcze dlugo by wymieniac. Teraz na topie jest android vs apple, samsung vs apple, ogolnie apple vs reszta swiata itd. Itp.Anonymous - Pon 17 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
panowie ale to sie nigdy nie skonczy, zawsze tak bylo, jest i bedzie.
Byla walka winda vs linux, nvidia vs ati, playstation vs xbox, firefox vs IE i jeszcze dlugo by wymieniac. Teraz na topie jest android vs apple, samsung vs apple, ogolnie Mors vs reszta swiata itd. Itp.
M - Pon 17 Wrz, 2012 I Ci co wygrali w tych dyskusjach pojechali na paraolimpiadę antoś - Wto 18 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
PiTT, kolejna bardzo konkretna wypowiedź z Twojej strony
Nadal nie rozumiem czemu nie może ona w końcu zakończyć tego pier*olenia jaki to apple nie jest zły.
Jakby iphone kosztowal 1zl w tanim abonamencie to by sie wszyscy zachwycali, ale ze jest drogi to ludzie kupuja tansze smartfony i jada po ajponie zeby sobie zrobic dobrze i usprawiedliwic swoj wymuszony zakup. To jest cos jak "kupuje 10 letnie auta bo nowe samochody sa awaryjne i nie maja duszy".
Bawi mnie takie przypier. sie do appla bo ma "slaby procesor", "mniejszy wyswietlacz" i w ogole ze to produkt bananowych dzieci. Kompleks? Jakos uzytkownicy appla tak nie jada po samsungach czy innych gdzie tylko sie da.