ta... pum - Czw 12 Kwi, 2012 o luuuudzie... na te licencje do RSMP nie ma jakiś egzaminów czy coś?no name - Czw 12 Kwi, 2012 Kto to ten Schenk ?pum - Czw 12 Kwi, 2012 ja go kojarzę tylko z ułęza 2 lata temu, jak będąc 3 raz na "torze" wkładałem mu seryjnym (prawie) focusem 1.6. teraz chu... umiem, a wtedy to 100 koni było dla mnie za dużo
nie no chyba jakieś filtry powinni założyć bo to żenada.Mick - Czw 12 Kwi, 2012 musisz mieć wyrobioną odpowiednią liczbę punktów (ukończonych rajdów w RPP), żeby móc wnioskować o licencję do mistrzostw polski - tak też uczynił Shenk i będzie się teraz bujał swoją pucharową 206 (110 KM) w RSMP M - Czw 12 Kwi, 2012 Z tego co widzę to dużo lepszą rozrywką dla rajdowców jest dyskutowanie o wszelkich niuansach rajdowania, homologacjach, przepisach, zakazach,nakazach,dokumentach,obostrzeniach,spełnianiu wymogów, czy już samym polotkowaniu o zawodnikach... etc.
niż samo jeżdzenie
A z amatorów wyścigowców to się śmieją że więcej gadają niż jeżdzą.faldzip - Czw 12 Kwi, 2012
pumfkp napisał/a:
ja go kojarzę tylko z ułęza 2 lata temu, jak będąc 3 raz na "torze" wkładałem mu seryjnym (prawie) focusem 1.6. teraz chu... umiem, a wtedy to 100 koni było dla mnie za dużo
nie no chyba jakieś filtry powinni założyć bo to żenada.
no ja tez z uleza 2 lata temu go kojarze, wtedy to ja bylem pierwszy raz na "torze" moim saxo i bylem mega beznadziejny (teraz jakis super tez nie jestem), a Wrobel mowil, ze czas mam sekunde gorszy od typa w 206
M, bo tu sie wszyscy szykuja pol roku na pojezdzenie po Ulezu itp. a np. 2 lata temu to jak bylo sporo sniegu w NMnP, to na forum.subaru byla co chwila szybka akcja w stylu - za tydzien pojezdzawka i ludzie jada, nie kupuja slickow, kolcow i chooy wie czego, tylko jada ponakoorwiac milion km po lotnisku. W lecie podobnie. Ostatnio jak bylem, to mialem R888 i jakis slick marguma, to sie jeden typ pytal, co to za opona dziwna, ze taka gladka 106 - Czw 12 Kwi, 2012
Mick napisał/a:
Shenk
Schenk.... i chyba nic nikomu nie jest winien. jezdzi czym i jak moze, trenuje,
startowal w gsmp, rpp, teraz rsmp, trenowal w nmnp z kramarem... stara sie.pum - Czw 12 Kwi, 2012 ale RSMP ma być top w Polsce, tam powinni jeździć ci najszybsi.Mick - Czw 12 Kwi, 2012
106 napisał/a:
Mick napisał/a:
Shenk
Schenk.... i chyba nic nikomu nie jest winien. jezdzi czym i jak moze, trenuje,
startowal w gsmp, rpp, teraz rsmp, trenowal w nmnp z kramarem... stara sie.
fakt Schenk, zjadła mi się literka.
a czego chcesz ode mnie? ja tylko napisałem, że wolno tym 206 jeździ i że go dochodziliśmy na odcinkach GeKo - Czw 12 Kwi, 2012 chyba niczego nie chce, za powaznie traktujesz życie Mick Wrobel - Czw 12 Kwi, 2012 kurcze chcialem znalezc co wy sie tak do tego Schenka przyczepiliscie i znalazlem:
http://www.tint.pl/rajdy-historia
miłego bujania sie po lotniskach Panowiemartin.h - Czw 12 Kwi, 2012 Czy ktoś z krytykujących tego Pana był na rundzie RSMP? Gdyby mieli jeździć tylko fighterzy lista na rundę RSMP liczyłaby kilka, może w porywach kilkanaście załóg.
Ja np. mu zazdroszczę, jeździ pewnie lepiej niż nie jeden z Nas, a w dodatku ma na to kasę, a nie siedzi na dupie i truje swoje smutki pum - Czw 12 Kwi, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_L4uH4OKjEc
bez jaj czy to jest top poziom w Polsce!?
po prostu w RSMP chciałoby się widzieć profesjonalistów, a nie amatorów z większym portfelem.
no ale choooj mi do tego, bo latam po lotniskach...Wrobel - Czw 12 Kwi, 2012
pumfkp napisał/a:
po prostu w RSMP chciałoby się widzieć profesjonalistów, a nie amatorów z większym portfelem.
tez bym chcial... w MŚ tez bym chcial ogladac samych profesionalistow
ale ze co ze sie nie nadaja a ich stac i to LUBIA to trzeba im zabrac pieniadze czy licencje?