To źle pamiętasz, wypruta jest, ale szyby ma i miała. Śmigałą często bez przedniej maski.
Moze miala opuszczone wszystkie jak stala rasta - Czw 05 Lip, 2012 Tia pewnie, poliwęglan ma w elektryce Anonymous - Pią 06 Lip, 2012 Moze pójsc w takie w takie 540i?Tylko to ciężka krowa,hamulec w seri malutki,zawias kanapa,szpery nie ma,trzeba pewnie furmanke siana na starcie włożyćKamill - Pią 06 Lip, 2012 W zakupie droga nie bedzie http://otomoto.pl/bmw-540...-C24440784.htmlrasta - Pią 06 Lip, 2012 AnglikAnonymous - Pią 06 Lip, 2012 No własnie w dobrych cenach są te auta,ale boje sie ze finalnie,po doliczeniu kosztów modów, moze to wyjść drozej niz M3Kamill - Pią 06 Lip, 2012
rabarbar napisał/a:
No własnie w dobrych cenach są te auta,ale boje sie ze finalnie,po doliczeniu kosztów modów, moze to wyjść drozej niz M3
Zależy do czego, jak do upalania to na pewno wyjdzie drożej. M3 jest w zasadzie gotowe do upalania, można co najwyżej zawias zmienić, zrobić gruby przegląd i wybebeszyć, nic więcej nie trzeba tam grzebać na początek do upalania.
W e39 masz na początek jeden sezon z głowy na jakiś reaserch i zdobycie know how co pochłonie sporo kasy, szpery to tam tez chyba nie ma, zmiana przełożenia też nie wiem czy to ktoś ogarnia, hamulce ewentualnie trzeba szczepić od jakieś 7demki 750 (bo jedynie tam były tak grube zestawy), staby tylko nowe w uzywce pewnie nic customowego nie znajdziesz, zawias - gwint też może być zagadką, jakieś cambery itp nie wiadomo czy w ogóle występują. Jakieś takie pierdoły jak wspawanie wydechu w e39 wyjdzie kilka grubych kafli, na opony bedzie trzeba tez zostawić spory budżet, bo z używek do tego możesz slicka nie dostać.
Jest plus z chłodnicą oleju, można podstawę od 750 przeszczepić, bo w bmw jest z tym problem, bo nie da się nic customowego założyć jak podstawka mocala itp, tylko trzeba szczepić całą obudowe filtra z wyjściami olejowymi z innych modeli jeżeli pasują.
rasta napisał/a:
Anglik
I automat, ale jak ma być do upalania to anglik nie przeszkadza, gorzej z przeróbką na manual może bycAnonymous - Pią 06 Lip, 2012 Dzięki za wyczerpujące wyjśnienia!!Potwierdziłes moje domysły ze to nie ma sensu.
Ja nie chce typowego wyprutego upalatora,potrzebuje czegos czym da sie skoczyc po bułki i od czasu do czasu pobawić na torze,nie bedąc ostatnim.Hard corowe auto z klatką mam w garazu i musze sie go pozbyc bo nie mam nim kiedy jezdzić
Najarałem sie jak głupi na M3(lub jakies inne mocne rwd lub awd),ale to chyba nie ma sensu,po prostu w moim budżecie nie kupie nic sensownego,musze sobie odpuscic,wyluzowac sie i dozbierac kasy.Moze na razie kupie jakies 328 lub 323 compacta,albo klio sporta,bo choc to fwd to świetnie mi sie jezdziło tym autemrasta - Pią 06 Lip, 2012
Kamill napisał/a:
na opony bedzie trzeba tez zostawić spory budżet, bo z używek do tego możesz slicka nie dostać.
No właśnie sukcesem Iwana są opony, jest źródło z tanimi slickami 265/640/18.Kamill - Pią 06 Lip, 2012
rasta napisał/a:
Kamill napisał/a:
na opony bedzie trzeba tez zostawić spory budżet, bo z używek do tego możesz slicka nie dostać.
No właśnie sukcesem Iwana są opony, jest źródło z tanimi slickami 265/640/18.
Ty za to dal bys rade zrobic z tego uzytek. Michał - Pią 06 Lip, 2012 Mam pytanie do wyjadaczy ułenszowych
Czemu tak mało jezdzi e30stek ze swapami na jakieś v8 ?
Baza tania, duzy dostęp do części i do tego tanie części .
Kamil , Raściak ?pum - Pią 06 Lip, 2012 bo takie zestawy to raczej driftują M - Pią 06 Lip, 2012 Driftują przodem