kamil - Śro 04 Maj, 2011 Kubuś, dlaczego nie jedziesz ?M - Śro 04 Maj, 2011 Szczegóły na 8 maja 2011
1
dużo słońca
Najwyższa temperatura
18°C
RealFeel®
18°C
Wiatr
ENE 18
Maksymalne promieniowanie UV
6
Możliwość burzy z piorunami
0%
Suma opadów atmosferycznych
0
Suma opadów deszczu
0
Suma opadów śniegu
0
Godziny opadów atmosferycznych
0 Godziny
Godziny opadów deszczu
0 Godziny
Jakarti - Śro 04 Maj, 2011 ale co sie pieklisz?
za rykami, przed kurowem
za garwolinem, przed lublinem
i tak pewnie pojedziesz szybciej ode mnie wiec sie nie sprzeczam
kamil,
moze jade. jak bede wiedzial to powiem
M,
wysokie to promieniowanie UV..Kenet - Śro 04 Maj, 2011 Dobra, jaśniej się nie da:
Tak jedziemy:
A tu się spotykamy:
7 Rano stacja Orlen, na przeciwko jest BP i McDonald ale ja wolę z rana Mc'a nie jeść Jakarti - Śro 04 Maj, 2011 i kenet dostalby pomuka jakby byly M - Śro 04 Maj, 2011 Panowie:
Drone
Pumfkp
Roj
Emeryt
Yarko (chodzi o Bartka Clio Sport III)
Rasputin
Tomson (Gregor)
Prosiłbym o dosłanie na pw auta+nr tablic rej. żebym mógł was szybciej rozpoznać przy wjeździe/organizacji.
Jeśli ktoś planuje też dwóch kierowców na jedno auto to też dajcie znać.
Many thanks! W odpowiedzi odsyłam kontakt do siebie na kom.Rasputin - Śro 04 Maj, 2011 A wiadomo jak z trasą?
Bo nie wiem czy jest sens targać Fieścinę jeśli się okaże że są prawie same proste M - Śro 04 Maj, 2011 Trasę możemy wybrać sobie jaką chcemy, możemy zrobić wolniejszą chociaż druga część jest wolniejsza standardowo Więc nie wiem czy jest sens - będziesz zadowolony.
Na filmikach to jest 1% emocji z jazdy więc nimi bym się nie sugerował.kamil - Śro 04 Maj, 2011 M, będę mógł pomierzyć sobie czasy przyspieszeń tym Twoim super sprzętem ?M - Śro 04 Maj, 2011 Tak oczywiście, kupiłem to żeby każdy się mógł pomierzyć dokładnie na torze.
Możesz sobie przy okazji zrobić pełny pakiet "performance test" - wszystkie pomiary, 0-100, 400m, hamowanie etc.kamil - Śro 04 Maj, 2011 to ja się pierwszy zapisuje na to cudo roj - Śro 04 Maj, 2011
kamil napisał/a:
to ja się pierwszy zapisuje na to cudo
ja tez bym zaryzykował pewnie.M - Śro 04 Maj, 2011 Jak ktoś chce być wpisany w klasyfikację klubową to musi się tym pomierzyć - nie można brać do jednej tabeli czasów ze stopera i z innego urządzenia.roj - Śro 04 Maj, 2011
M napisał/a:
Jak ktoś chce być wpisany w klasyfikację klubową to musi się tym pomierzyć - nie można brać do jednej tabeli czasów ze stopera i z innego urządzenia.
ale mówisz o czasach na TD? czy jest klasyfikacja dotycząca
M napisał/a:
Możesz sobie przy okazji zrobić pełny pakiet "performance test" - wszystkie pomiary, 0-100, 400m, hamowanie etc.
bo pierwsze to wiadomo
a nam raczej o to drugie chodziło.M - Śro 04 Maj, 2011 Nie nie, tylko TD, reszta to opcjonalnie.
Ja musze hondę tymi testami pomierzyć bo na mieście to nie ma gdzie.