HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Jakarti - Pon 07 Mar, 2011 aha - wolisz z andrzejem.
fak ju
wychodze z domu o 21.Michał - Pon 07 Mar, 2011 nie nie
chce oblukać peżoła na imoli anjas - Pon 07 Mar, 2011
Michał napisał/a:
jędruś - mozesz pugiem podbić ?
nie dam rady, pug się szykuje do sezonu we Vlodarsky Racing
Michał napisał/a:
chce oblukać peżoła na imoli
zapraszam do Brwinowa, albo przy innej okazji was79 - Pon 07 Mar, 2011 nie dam rady niestety - ale i tak bez sensu bo Anjas wszystkich objedzieanjas - Pon 07 Mar, 2011
was79 napisał/a:
nie dam rady niestety - ale i tak bez sensu bo Anjas wszystkich objedzie
na Imoli słabo mi idzie, jeździłem tam ze 3 razy i zawsze cienko.was79 - Pon 07 Mar, 2011 Nie przekonałeś mnie - jednak mnie nie będzie:
po 5 eliminacjach
1. anjas - 115pkt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2. mikan - 64pktanjas - Pon 07 Mar, 2011 to kwestia regularności Cartoon - Pon 07 Mar, 2011 Może i mi się uda podjechać...Jakarti - Pon 07 Mar, 2011 pamietajcie , ze jak Michał sie nie skusi a znajac go to sie nie skusi to mam jeden kupon do odstąpienia za drobno oplatoMichał - Pon 07 Mar, 2011 aha
to sie spotkamy ...
jeszcze w pracy siedze i nie widać końca ... bardzo przepraszam, ale ja odpadam ...Jakarti - Pon 07 Mar, 2011 dobra nie piernicz parowo - daj znac jak bedziesz wygladac o 21
i nie mowie o twarzy
to moze byc material zycia!!Michał - Pon 07 Mar, 2011 Jakarti - Pon 07 Mar, 2011 ja kupona czymam wiec mozesz nawet pojezdzic w promo cenie. zglosiles sie pierwszy to masz .. pierwszenstwo
gdybys wiedzial, ze na bank nie startujesz ale jedziesz co jest bez sensu to wrzuc tu info, moze ktos skorzysta. spora oszczednosc z kuponem
dzieki za kjuponik ale ja musze dzisiaj jechać jeszcze na prażke coś załatwić ( w sumie to koło twojego dawnego meiszkania ) i tam mi sie zejdzie. Mialem to zrobić o 16 . Fizycznie nie dam rady. Moze podjade do was jak będe wracać
Dzieki jeszcze raz za kjupona !!anjas - Pon 07 Mar, 2011 no i po zawodach, fajnie, że jak zwykle dopisała frekwencja
Wygrał mikan z czasem 21.200
II. miejsce Jakarti z czasem 21.240
III. miejsce anjas z czasem 21.490
IV. miejsce adjas z czasem 22.110