Dziękuje Ryba - Śro 11 Lis, 2009 Jak tam Martin ?
Jakiś progres ?
Odpowiedział coś już konkretnie gość w sprawie rabatu ?
Jakieś info nt przelewu ?martin.h - Śro 11 Lis, 2009 Wszystko w odpowiednim czasie, chyba wiesz co to jest angielski flegmatyzm ? ŁukaszS3 - Śro 11 Lis, 2009 Marcinku jeśli to nie problem to ja chcę jeszcze jeden
Słuchaj, to skoro bierzesz dwa, pożycz jeden biednemu rajdowcowi - amatorowi... Pliiiiisss ŁukaszS3 - Czw 12 Lis, 2009 Ale ja zakładam podwójne turbo w saxo więc każde musi mieć jeden dolot... Będzie ciężko...jarek-malopolska - Pią 13 Lis, 2009 ziomy mam pytańko o koszta, zwłaszcza do tych co juz coś zamawiali,szykuje mi się większy wydatek i chcę sobie odłożyć parę groszy na nasze zakupy.. ile musze mniej/więcej doliczyć do cen towarów-chodzi mi o przelew, koszty wysyłki->również tu w Polszy no chyba ze paczuche przejmie ktoś z Krk to koszt przesyłki odpada Tomcat - Pią 13 Lis, 2009 Pisałem przeca że przesyłkę przejmuję ja fydi - Pią 13 Lis, 2009
Tomcat napisał/a:
Pisałem przeca że przesyłkę przejmuję ja
Nie zgadzam się na to! Tomcat, to oszust!Tomcat - Sob 14 Lis, 2009
http://www.kamracing.co.uk/manufacturers-543/omp-393/omp-strut-braces-414/omp-front-upper-strutbrace-peugeot-106-1-6-rallye-8v-adj-579.html - wie ktoś może,spasi do saxo VTS ??
Poczytaj kolego uważnie wcześniejsze posty tego tematu.
Już zadałem to pytanie, bez odpowiedzi.jarek-malopolska - Nie 15 Lis, 2009 dzięki..siema - Pon 16 Lis, 2009 Martin, czy kamracing jest już w stanie określić przybliżony termin realizacji naszego zamówienia?martin.h - Pon 16 Lis, 2009
siema napisał/a:
Martin, czy kamracing jest już w stanie określić przybliżony termin realizacji naszego zamówienia?