ja mam gdzies od 2 miesiecy e52, i czesto sie wieszał od początku i po tygodniu calkowicie sie wylaczyl i juz sie nie wlaczył. oddalem do serwisu, wymienili plyte glowna i glosniczek i od tego czasu chodzi bez zarzutu elegancko. ponoć pierwsze partie sie psuły bo była wadliwa płyta glowna. nawigacja ovi, wypas bezpłatna, nawet mapy aktualniejsze niz w automapie.
dokładnie... znajomy który handluje telefonami mówi zeby robic tak: Kupować e52 tylko an gwarancji, I używasz sobie spokojnie telefonu jak tylko zacznie się coś dziać/ewentualnie kończy się gwarancja odajesz do serwisu i piszesz, ze się zawiesza, wyłączą, słabo słychać, i bateria krótko trzyma. W efekcie dostajesz funkiel nówkę, z nowej już lepszej seri. I nie jest to jakiś odosobniony przypadek, bo on ma jakichś znajomych w serwisie noki o oni mu mówili żeby tak robić.M - Pon 13 Wrz, 2010 Kurna a ja nie wiem dalej co wziac
Chyba pojde do salonu orincz i coś zmacam - może coś wpadnie w oko a na końcu powiem że przez smsy z numeru 7400 nic wiecej od nich nie kupię.Bonczek - Pon 13 Wrz, 2010 M, mimo wszystko polecałbym Ci iPhone`a.
Sam byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tego telefonu, i dopiero przy 3 sztuce którą miałem w rękach postanowiłem się z nim zaprzyjaźnić. Mega + jest to jak działa serwis - nie wymieniają jakichś podzespołów tylko dostajesz nowy telefon z nową gwarancją bez żadnego gadania i to w każdym wypadku. Działanie wyświetlacza dotykowego w iPhonie - miazga w porównania chociażby do HTC które jest chyba najlepszym konkurentem. Do tego masa aplikacji, bardzo dobre mapy by Google oraz mega intuicyjna obsługa.
Polecam Żanet KaletaCHRZANEK - Pon 13 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
aktualnie nie ma nic ciekawego ze stajni SE co bardzo żałuję bo jestem fanem tej marki
Michał to mnie zasmuciłeś
Powoli przymierzam się do wymiany swojej przesłuzonej nokii N95 8gb.
Myślałem o powrocie do SE (k800i to był najfajniejszy fon jaki miałem do tej pory - mega aparat foty którego mi cholernie brakuje) i w ofercie jest wiele różnych modeli ale jeżeli Ty mówisz że teraz nie ma nic ciekawego w ofercie SE to chyba poczekam aż coś będzie.106 - Pon 13 Wrz, 2010 z doswiadczenia moge dodac ze e52 z nowej serii (niebieskie pudelko z ovi mapa i
uchwytem do nawigacji) praktycznie nie wracaja juz do serwisu.Michał - Pon 13 Wrz, 2010
Cytat:
k800i to był najfajniejszy fon jaki miałem do tej pory - mega aparat foty którego mi cholernie brakuje
najlepszy telefon w mojej karierze.
W 2008 chyba zgubiłem 11 sztuk tych telefonów. Za każdym razem kupowałem następny, ozcywisci K800i
Nic a nic, narazi myśle o milestoneMichał - Pon 13 Wrz, 2010 ej, PRZECA JA OD CIEBIET TEŻ KUPIŁEM JEDNĄ SZTUKE strick - Pon 13 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
Nic a nic, narazi myśle o milestone
Ostatnio o nim czytałem i są różne opinie, ale prawie wszyscy mówią, ze ma dziwną klawe...
Kilka razy też słyszałem, ze wolą n900...
Sam nie wiem, co bym teraz wybrał...Michał - Pon 13 Wrz, 2010 nie chce nikogo namawiać, bo sam mam pare przeciw do firmy motorola
PiTT - Pon 13 Wrz, 2010 to juz bym wolal htc
aaa wlasnie
hd2 ma mega zajebiste sluchawki, jakość dzwięku wg. mnie lepsza niż w ajfonie, a tam już uważałem że jest na bardzo przyzwoitym poziomie
ogólnie jako gadzet fajny sprzet, ale do szybkiej komunikacji czyli do dzwonienia albo pisania to się na chooj nadajeMichał - Pon 13 Wrz, 2010 Wlasnie mnie boli to pisanie na ekranie dotykowym
mam za duze paluchy karwa ... i myśle sobie że taka motorola moze by mi jednak to ułatwiła przez tą klawiature ... sam nie wiem, mam jeszcze półtora miesiąca
ale hd2 etż jest mistrzembizon - Wto 14 Wrz, 2010 em, mam dla ciebie propozycje
zefir - Wto 14 Wrz, 2010 troche w piwie cicho dzwoni moglbym nie uslyszec
lipa!!!Anonymous - Wto 14 Wrz, 2010 Miał ktoś do czynienia osobiście z Nokią 5230?
W sumie ciekawy telefon z navi w dobrej cenie (nówka za 400 z hakiem)strick - Wto 14 Wrz, 2010 Bawiłem sie nokia 5800 i powiem Ci, ze gorszego dotykowego telefonu w rece nie miałem ... Najłatwiej pisać rysikiem, ale może niech sie Kondziu wypowie, bo jeżeli sie nie myle to ma takiego