Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
saxorulez - Śro 21 Sty, 2009 a Ty go myjesz dziku czasami?dzik - Śro 21 Sty, 2009
saxorulez napisał/a:
a Ty go myjesz dziku czasami?
Ten brud jest jeszcze z Dieppe! saxorulez - Śro 21 Sty, 2009 a nie to szacun, dasz polizać?dzik - Śro 21 Sty, 2009
saxorulez napisał/a:
a nie to szacun, dasz polizać?
dla Ciebie wszystko!saxorulez - Śro 21 Sty, 2009 tylko poczekam do lata bo teraz to pewnie słone będzieAnonymous - Pią 23 Sty, 2009
dzik napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
wlaściciel chyba zadowolony
Bardzo zadowolony i wszystkim polecam!!!
poducha .
ciesze się .... przy okazji trzeba wymienić ten sworzeń jeszcze a poduchę niestety musisz szukać w oryginale anjas - Pią 23 Sty, 2009 ja też wczoraj zajrzałem do 08PSS i też jestem zadowolony
Kółeczka wymieniony szybko, sprawnie, w miłej atmosferze.
Szkoda tylko, że gdzieś w widocznym miejscu nie ma plakatu z gołą babą...
Podobno wisi jakaś goła baba w biurze, ale jej nie widziałem Anonymous - Pią 23 Sty, 2009
anjas napisał/a:
ja też wczoraj zajrzałem do 08PSS i też jestem zadowolony
Kółeczka wymieniony szybko, sprawnie, w miłej atmosferze.
Szkoda tylko, że gdzieś w widocznym miejscu nie ma plakatu z gołą babą...
Podobno wisi jakaś goła baba w biurze, ale jej nie widziałem
cieszy nas to
w biurze wisi kilka plakatów od Radka miedzy innymi MOMO ... a jezeli chodzi o gołe niewiasty to dostalismy kalendarz od Michała coś lepszego niż Pirelli
PS
na hali musi być SOTE, żeby nikogo nie rozpraszało anjas - Pią 23 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
na hali musi być SOTE, żeby nikogo nie rozpraszało
gdyby przyznawali gwiazdki warsztatom (na wzór gwiazdek hotelowych) to za brak gołej baby na hali na bank jedna gwiazdka by uciekła.
Goła baba musi być!!! KonradMK - Pią 23 Sty, 2009 niedługo do was wpadnę i przywiozę coś fajnego na ścianęmartin.h - Pią 23 Sty, 2009
anjas napisał/a:
ten pan naprawdę kocha samochody!
Anonymous - Pią 23 Sty, 2009
eM napisał/a:
Przeciez to hydepark
to przeniesc do Technicznego M - Pią 23 Sty, 2009 Hmm ale to niie tyle techniczne co reklama wiec dlugo tu nie powisi saxorulez - Pią 23 Sty, 2009 na prośbę Marcela przeniesione do technicznego i uprzatnięteAnonymous - Pią 23 Sty, 2009
eM napisał/a:
Hmm ale to niie tyle techniczne co reklama wiec dlugo tu nie powisi
jest sporo Hond więc powinno cię interesowac ....
saxorulez napisał/a:
na prośbę Marcela przeniesione do technicznego i uprzatnięte