M - Pią 18 Gru, 2009 pokaz na zumi, moze skorzystam qbus - Pią 18 Gru, 2009 Januszku a gdzie ty w swoich okolicach latasz? Bylem w zeszlym roku 2 razy na Mucharzu ale tam strasznie wyslizgane.Janusz - Pią 18 Gru, 2009
qbus napisał/a:
Januszku a gdzie ty w swoich okolicach latasz? Bylem w zeszlym roku 2 razy na Mucharzu ale tam strasznie wyslizgane.
wszędzie ziom, wszędzie na mucharzu w ogóle nie jeżdżę
jeżdżę tam jak się odemnie pod klasztor jeździ np no i generalnie po tych wszystkich drogach koło 12 w nocy ruchu prawie nie ma.... ja jeżdżę mega lajtowo No i w sumie to w która stronę nie pojadę to najdalej po przejechaniu kilku kilometrów jakas serpentyna się znajdzie ale ja nie przepadam jakoś specjalnie za serpentynami
aha, przedzwoń kiedyś jak będziesz w okolicy a mega zakręt na naukę lewuska, to ten jak jedziesz odemnie w stronę Łękawicy i w Stryszowie jest taki zakręt w prawo i przejazd kolejowy... potem znowu w prawo i w lewo....
to ten szeeeeeroki winkiel pod torami jest mistrz jak jedziesz z góry od strony torów... wszystko widać czy coś jedzie, no i jest szeroko wiec jest miejsce do ratowania praktycznie każda zimowa pojeżdzawke od tego zaczynam...qbus - Pią 18 Gru, 2009 wiem o ktorym zakrecie mowisz... tam juz ponizej torow od lekawicy jest git bo droga byla mega widoczna i nawet po suchym 106 tam latalem mega bokasami, szeroko i bezpiecznie z naniesionym syfem na srodku skrzyzowania. narazie nie mam czym ale jak 5 bedzie juz gotowa to b. chetnie.
dzis wlasnie przyszly mi do niej nowe zimowki Janusz - Pią 18 Gru, 2009
qbus napisał/a:
wiem o ktorym zakrecie mowisz... tam juz ponizej torow od lekawicy jest git bo droga byla mega widoczna i nawet po suchym 106 tam latalem mega bokasami, szeroko i bezpiecznie z naniesionym syfem na srodku skrzyzowania. narazie nie mam czym ale jak 5 bedzie juz gotowa to b. chetnie.
dokładnie a jak jest mało śniegu na środku (bo czasami jest 50cm) to można się tam lądować w ta boczna drogę
hehe.. pamiętam ze kiedyś w lecie poleciałem tam delikatnym bokiem... a za następnym zakrętem dostałem mandat Marek23 - Pią 18 Gru, 2009
ade napisał/a:
nie wiem czy rwd nie bedzie szybsze na sniegu:/ jesli mialyby podobna mase i opony to chyba jednak tyl naped pozwoli szybciej pojechac
Nigdy,zapomnij o tym.Vlodarsky - Pią 18 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Nigdy,zapomnij o tym.
przyjmując, że będziemy się ścigać na wstecznym - powiem tak nie masz racjik-mart - Pią 18 Gru, 2009 Jak nie znosze e30 m3 (bo to auto ktore kazdemu sie podoba), to tutaj amator niezle zamiata:
k-mart - Pią 18 Gru, 2009 EDIT:
fajnie jedzie, ale to wszystko jest poprostu "slow motion"M - Pią 18 Gru, 2009 zgodze sie z Markiem. Jakby RWD mialo tylne koła skrętne to by bylo co innego a tak tylko mozesz sterować "ciągiem"Marek23 - Pią 18 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Nigdy,zapomnij o tym.
przyjmując, że będziemy się ścigać na wstecznym - powiem tak nie masz racji
I tez nie Vlodi, sprawdz w praktyce.k-mart - Pią 18 Gru, 2009 Dzisiaj przelecialem sobie lajtowo popludniem takie standardowe miejsca do upalania. Sniegu nie bylo, troche lodu i ogolnie sliski asfalt.GeKo - Pią 18 Gru, 2009 kolo tym M3 dojechał do 7OS po 6OS był 69 i troche osiek mu jednak włożyło Boki to nie wszystko, inaczej drifterzy by mogli wygrywać rajdy.k-mart - Pią 18 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
kolo tym M3 dojechał do 7OS po 6OS był 69 i troche osiek mu jednak włożyło Boki to nie wszystko, inaczej drifterzy by mogli wygrywać rajdy.
dlatego napisalem:
slow motionM - Pią 18 Gru, 2009 z RWD jest mega fun, ale pamietam jak starym nissankiem tez zamiatałem i ustawialem go bokiem jak chcialem.