To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

M - Pią 18 Gru, 2009

pokaz na zumi, moze skorzystam :jupi:
qbus - Pią 18 Gru, 2009

Januszku a gdzie ty w swoich okolicach latasz? Bylem w zeszlym roku 2 razy na Mucharzu ale tam strasznie wyslizgane.
Janusz - Pią 18 Gru, 2009

qbus napisał/a:
Januszku a gdzie ty w swoich okolicach latasz? Bylem w zeszlym roku 2 razy na Mucharzu ale tam strasznie wyslizgane.

wszędzie ziom, wszędzie ;D na mucharzu w ogóle nie jeżdżę :)

jeżdżę tam jak się odemnie pod klasztor jeździ np :) no i generalnie po tych wszystkich drogach koło 12 w nocy ruchu prawie nie ma.... ja jeżdżę mega lajtowo :) :devil: No i w sumie to w która stronę nie pojadę to najdalej po przejechaniu kilku kilometrów jakas serpentyna się znajdzie :D ale ja nie przepadam jakoś specjalnie za serpentynami ;p

aha, przedzwoń kiedyś jak będziesz w okolicy :) a mega zakręt na naukę lewuska, to ten jak jedziesz odemnie w stronę Łękawicy i w Stryszowie jest taki zakręt w prawo i przejazd kolejowy... potem znowu w prawo i w lewo....

to ten szeeeeeroki winkiel pod torami jest mistrz jak jedziesz z góry od strony torów... wszystko widać czy coś jedzie, no i jest szeroko wiec jest miejsce do ratowania :) praktycznie każda zimowa pojeżdzawke od tego zaczynam...

qbus - Pią 18 Gru, 2009

wiem o ktorym zakrecie mowisz... tam juz ponizej torow od lekawicy jest git bo droga byla mega widoczna i nawet po suchym 106 tam latalem mega bokasami, szeroko i bezpiecznie z naniesionym syfem na srodku skrzyzowania. narazie nie mam czym ale jak 5 bedzie juz gotowa to b. chetnie.

dzis wlasnie przyszly mi do niej nowe zimowki :)

Janusz - Pią 18 Gru, 2009

qbus napisał/a:
wiem o ktorym zakrecie mowisz... tam juz ponizej torow od lekawicy jest git bo droga byla mega widoczna i nawet po suchym 106 tam latalem mega bokasami, szeroko i bezpiecznie z naniesionym syfem na srodku skrzyzowania. narazie nie mam czym ale jak 5 bedzie juz gotowa to b. chetnie.

dokładnie :D a jak jest mało śniegu na środku (bo czasami jest 50cm) to można się tam lądować w ta boczna drogę :D

hehe.. pamiętam ze kiedyś w lecie poleciałem tam delikatnym bokiem... a za następnym zakrętem dostałem mandat :rotfl:

Marek23 - Pią 18 Gru, 2009

ade napisał/a:
nie wiem czy rwd nie bedzie szybsze na sniegu:/ jesli mialyby podobna mase i opony to chyba jednak tyl naped pozwoli szybciej pojechac

Nigdy,zapomnij o tym.

Vlodarsky - Pią 18 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Nigdy,zapomnij o tym.

przyjmując, że będziemy się ścigać na wstecznym - powiem tak :) nie masz racji

k-mart - Pią 18 Gru, 2009

Jak nie znosze e30 m3 (bo to auto ktore kazdemu sie podoba), to tutaj amator niezle zamiata:

EDIT:
fajnie jedzie, ale to wszystko jest poprostu "slow motion"

M - Pią 18 Gru, 2009

zgodze sie z Markiem. Jakby RWD mialo tylne koła skrętne to by bylo co innego a tak tylko mozesz sterować "ciągiem"
Marek23 - Pią 18 Gru, 2009

Vlodarsky napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Nigdy,zapomnij o tym.

przyjmując, że będziemy się ścigać na wstecznym - powiem tak nie masz racji

I tez nie Vlodi, sprawdz w praktyce.

Dzisiaj przelecialem sobie lajtowo popludniem takie standardowe miejsca do upalania. Sniegu nie bylo, troche lodu i ogolnie sliski asfalt.
GeKo - Pią 18 Gru, 2009

kolo tym M3 dojechał do 7OS po 6OS był 69 i troche osiek mu jednak włożyło :D Boki to nie wszystko, inaczej drifterzy by mogli wygrywać rajdy.

GeKo napisał/a:
kolo tym M3 dojechał do 7OS po 6OS był 69 i troche osiek mu jednak włożyło :D Boki to nie wszystko, inaczej drifterzy by mogli wygrywać rajdy.

dlatego napisalem:
slow motion

M - Pią 18 Gru, 2009

z RWD jest mega fun, ale pamietam jak starym nissankiem tez zamiatałem i ustawialem go bokiem jak chcialem.