To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - !!!! Hothatch.org -Spełnia MARZENIE !!!!

PieQt - Śro 02 Wrz, 2009

Mick napisał/a:
Ale nie mówie tylko o spelnieniu marzenia motoryzacyjnego. To może być dodatek.

skoro mogliśmy się zrzucić na R5 dla Kondzia, który nie jest chory i ma dwie (co prawda lewe) ręce do pracy, to możemy spełnić marzenie jednego dziecka, które przez swoją chorobę nie może pozwolić sobie na zbyt wiele... a jego/jej uśmiech jest bezcenny...

przejrzałem stronę mammarzenie.pl, jakiś chłopak marzy o PS Portable - to kosztuje kilka stów - więc jak się podzieli na klubowiczów to nie wyjdzie dużo (najwyżej ochlajtusy mniej wypijecie w 2 weekendy)

106 - Śro 02 Wrz, 2009

jak cos to wchodze w to jak w.... :D
pP - Śro 02 Wrz, 2009

PieQt napisał/a:
to kosztuje kilka stów

600pln..
nawet jakby 12 osób miało się złożyć to 50pln..a uśmiech chłopaka bezcenny!

Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009

PieQt napisał/a:
klubowiczów
I przyjaciół Klubu jeśli można :)
Jacek - Śro 02 Wrz, 2009

trochę z pupki będzie jak na oddziale pojawi się ekip z mega prezentem dla jednego dziecka...a reszta dostanie po firmowych krówkach tak? :wall:
Franek - Śro 02 Wrz, 2009

Generalnie jeśli chodzi o coś w stylu waszej poprzedniej edycji (gdzie było sporo samochodów klubowych) to tym razem ja średnio, bo puma chwilowo nie jeździ (chyba ze podjade bardziej rodzinnym autem) ale jakaś zrzuta lub cos w stylu pomocy organizacyjnej, to mnie mozna smialo brac pod uwage.
CHRZANEK - Śro 02 Wrz, 2009

Zróbmy coś dobrego...

Ja codziennie karmie pajacyka (kiedyś ktoś na forum pokazał że jest taka strona jak www.pajacyk.pl), może to niewiele ale wiem ze to taka mała cegiełka zeby komus było lepiej.

Jest nas wielu, zrzucając się moglibyśmy dać jakiemuś dziecku coś fajnego. Dla nas to niewiele, a dla takiegto dziecka coś wspaniałego.

Mick - Śro 02 Wrz, 2009

Piekucie, dobry pomysł z tym PSP. Tylko nastepnym razem odwiedzaj stronę www.mammarzenie.org :) Ale myśle, że Rudy musi nam powiedzieć, który marzyciel czeka na spełnienie marzenia.

Generalnie tak jak mówicie nie jest to dla nas dużo. Tymbardziej z czymś innym potrafiliśmy się zorganizować, wiec z tym nie powinno być problemu.

Myślę, że możemy zacząć od małej rzeczy własnie ten PSP, a że na pewno każdemu się spodoba spełnianie marzeń to nie raz jeszcze będziemy wracać do tematu :)

PieQt - Śro 02 Wrz, 2009

to było mammarzenie.org - spoko, dobrą stronę wypatrzyłem, tą od Rudego

a oto ten chłopiec http://www.mammarzenie.or...861_kacper.html

Mick - Śro 02 Wrz, 2009

ja jestem na tak, wystarczy zadzwonić do Oli, która jest wolontariuszką z MM i załatwić sprawę....

ale do tego potrzebujemy kogoś jeszcze :)

PieQt - Śro 02 Wrz, 2009

dobra jest konkretna propozycja - ten chłopiec od PSP - jest nas dwóch, kto chciałby uczestniczyć w akcji - szybka, klubowa sprawa
pP - Czw 03 Wrz, 2009

lista lista:
1. mick
2. pieqt
3. pp

anjas - Czw 03 Wrz, 2009

lista lista:
1. mick
2. pieqt
3. pp
4. anjas

Jaco - Czw 03 Wrz, 2009

lista lista:
1. mick
2. pieqt
3. pp
4. anjas
5. Jaco

( jak nas będzie więcej można by też pomyśleć o kilku grach )

ps - Czw 03 Wrz, 2009

Lista lista:
1. mick
2. pieqt
3. pp
4. anjas
5. Jaco
6. ps