Anonymous - Nie 08 Mar, 2009 ziom głowa .... bedziesz miał wsparcie w NAS
świta bedzie z toba Bad-i - Nie 08 Mar, 2009 na to liczę !!Mick - Nie 08 Mar, 2009 również będę!!
przyda się menadżer serwisu Bad-i - Nie 08 Mar, 2009
Mick napisał/a:
również będę!!
przyda się menadżer serwisu
z tego co wiem to maja bardzo rygorystycznie podchodzic do strefy Michał - Nie 08 Mar, 2009 ja tez
bede udawać reportera z programu tv WRC , bedziemy gadać po angielsku badi zeby sponsorzy sie nowi pojawili a ci co już są sie zajarali ze bedziesz w wrc ...Maciusiowy - Pon 09 Mar, 2009
Michał napisał/a:
bede udawać reportera z programu tv WRC
Majk, mam gdzieś w szafie mega czapkę 'trucker style" z logo 'eurosportu', byłbyś bardziej wiarygodny qbus - Pon 09 Mar, 2009 A my dziś odebraliśmy Honde z lakierni...
teraz malowanie wnetrza, poskladanie go, w przyszlym tygodniu silnik wyladuje na swoim miejscu i nowe zawieszenie... potem docieranie i zabawa z zawieszeniem... w miedzyczasie z US and A płynie szpera byc moze do Krakowskiego dopłynie... troche wszystko na ostatnia chwile ale jest szansa ze sie uda.
a kolor to CHAMPION WHITE z palety barw Hondy 106 - Pon 09 Mar, 2009 fajna... super jakby zostala na bialo. klatka tez nowa?qbus - Pon 09 Mar, 2009 to jest ta sama buda co w zeszlym roku... na Krakowskim prawdopdoobnie auto niestety zostanie całe białe... na sponsorow sie nie zanosi... klatka jest troszke przerobiona... wzmocnione te elementy które nie wytrzymały przy dzwonie Knapczyka+w niektorych miejscach klatka chycona blaszkami do slupkow+zastrzal widoczny na drugim zdjeciu przebiegajacy z przodu klatki.qbus - Czw 12 Mar, 2009 Przed chwila wrocilem do domu po nocy spedzonej przy rajdowce, do 2 czyszczenie i malowanie 1 warstwy lakieru na klatce, 4 h snu od 6 druga warstwa, dom, kapiel, kawa i do pracy... dzis auto powinno miec wlozony silnik jak dobrze pojdzie.
106 - Czw 12 Mar, 2009 kwintesencja motorsporu... nie przespane noce... zwlaszcza te przed rajdowe :)
przy takim tempie to do konca marca spokojnie skonczycie caloscAnonymous - Czw 12 Mar, 2009 Proflexmichool_vt - Czw 12 Mar, 2009 o chłolera, a ja się śmiałem ze nie zdążycie na krakowski