wiecej nie bede KonradMK - Pon 25 Maj, 2009 hahaha eM dawaj, ty się go nie musisz bać CHRZANEK - Pon 25 Maj, 2009 I tak najlepsza fota jaka była w tym temacie to Majk w czepku kąpielowym...Niemy - Pon 25 Maj, 2009
Michał napisał/a:
Niemy napisał/a:
Michał napisał/a:
Jakarti- cichy killer. Dobry chłopak. Można powierzyć mu trudną robote. Jest cichy , bez szelestny niczym kwiat bujający sie na zielonym pastwisku obsranym przez kozy. Dzięki jego obydwóm radarom zamontowanym po bokach czaszki , sam słyszy z 2 km "bezszelestny"szelest
hehe
Majk jak wrócę na chatę to zapodam Twoja fote w czerwonych batach
i po tym staniesz się szarym na tydzień, później będzie BANAN
szarym to mogę być, ale za banana to bym się prezesowi poskarżył Michał - Czw 28 Maj, 2009 Anonymous - Czw 28 Maj, 2009 słodko Michał - Czw 28 Maj, 2009 hmmm , oskar na wszystkich zdjęciach jest w moich ubraniach
znowu spotkanie na szczycie
OSKAR - Sob 30 Maj, 2009 Juzx nie przesadzaj ziom!@!!!!
Nie na kazdym i to twoja wina jak mnie gdzies ciagniesz wieczorami a ja nie mam przy sobie pP - Pon 08 Cze, 2009
yeah Michał - Pon 08 Cze, 2009 fieste na zielono pomalowałeś ??CHRZANEK - Pon 08 Cze, 2009
Michał napisał/a:
fieste na zielono pomalowałeś ??
Majk...
pP - Pon 08 Cze, 2009
Cytat:
fieste na zielono pomalowałeś ??
chciałbyś mieć tak wyflokowany śmietnik w środku jak ja Anonymous - Czw 11 Cze, 2009 AndreGej i bartGej mnie już zdemaskowali więc proszę
anjas - Czw 11 Cze, 2009 wow, gryfin!!! M - Czw 11 Cze, 2009 Mysle ze MI juz do Ciebie jedzie