owszem jest oryginalny itp, ale czy gti takie nie jest?
nie. golf taki nie jest.
sick1986 napisał/a:
kompresor sie tak wolno zalacza
kompresor w przeciwienstwie do wszystkiego innego nie zalacza sie tylko mechanicznie napierdziela caly czas.
sick1986 napisał/a:
Nie wiem czy eska szybsza
ja wiem
sick1986 napisał/a:
w tg s works na torze gorszy czas ma od gti.
w to nie watpie, ale nie powiesz mi ze jazda miniakiem to jego najgorsza strona. To jedno z bardzo niewielu aut ktore daje mnostwo fanu z jazdy. na zakrecie lekko zdejmiesz noge z gazu (wczesniej wylaczajac ESP) i juz sobie lecisz kontrolowanym bokiem, dodasz leciutko i znowu wraca, + trzyma sie jak maly sku**ysyn. Mowie siodmy raz - jezdzilem GTI - i wiem ze tez sie swietnie trzyma drogi i jest bardziej funkcjonalny ale dla mnie troche za niemiecki. (wiem wiem Mini jest made by BMW ale nikt mi nie wmowi ze to jest niemieckie auto z charakteru).
Na koniec dnia na krętych drogach, ulicach i torach jedziesz pod klub i tam tez jest w czolowce.
sick1986 napisał/a:
James Dean to taki aktor byl, buntownik itp itd
cos mi sie obilo o uszy
sick1986 napisał/a:
ps. jakbym patrzyl na sama szybkosc samochodu to nie kupilbym za ta cene ani gti, ani mcs pozdro
poza tym to o gustach sie nie dyskutuje i obaj wybralismy dla siebie najlepiej wiec juz siatafakap. proponuje zakonczyc juz ta dyskusje remisem
Z DELIKATNYM ZSKAZANIEM NA MNIE, KU¬WA < - [color=white]jesli widzisz tu cos napisane to znaczy ze Ci sie wydaje i lepiej juz nic nie pij[/color]Loko - Pi± 19 Maj, 2006
JIMEK napisał/a:
Na koniec dnia na krętych drogach, ulicach i torach jedziesz pod klub i tam tez jest w czolowce.
Brzmi znajomo , wpływ prasy motoryzacyjnej?Anonymous - Nie 21 Maj, 2006 hehe.... gt gazeta cienka jak barszcz. Ale niestety w PL w czolowce... Apropos ich testow na MCS to idzie sie tylko powiesic. Jak banda amatorow. Dorwali jakiegos starego sprzed lifingu zarznietego i nawet nie umieja biegow zmieniac i do 100 im wychodzi powyzej 7.5 buahaha... :056: nawet juz tez nie chodzi o te oficjalne 7 koni ale i skrzynia inna i przedewszystkim czasy... i jeszcze wypisuja takie brednie ze szkoda ze to tylko 163KM (nie odkryli jeszcze liftingu), ze jeszcze wieksza szkoda ze worksa nie mozna w polsce kupic (nawet nie sprawdza ze w kazdym wiekszym miescie jezdzi juz taki dawno a w wawie ponad 10!) Tragedia... I jeszcze akcja z tym VT Civica zielonego na okladce to juz totalna porazka... no nic... sie rozpisalem a tu po obiedzie zaraz bedzie nowy klubowicz saxorulez - Nie 21 Maj, 2006 C4 VTS? bo czekam na niego..Anonymous - Nie 21 Maj, 2006 Witam! O forum dowiedziałem sie od kumpla. Jimek powiedział "rejestruj sie" więc oto jestem! Tak krótko..jeżdzę "cytrynk±" C4 VTS.Na chamowni w VTG wyszło 177.7 KM wiec nie jest zle. Wszytko jest jak do tej pory seryje ale jak tylko skonczy sie gwarancja daje czadu. Moze cos z teho bedzie!!! PozdrawiamNiemy - Nie 21 Maj, 2006 witamy
C4 VTS fajne autko, dzisiaj takiego badalem ale w dizlu, fajnie wyglada zglebionyAnonymous - Pon 22 Maj, 2006 Otoz to...! Witam witam Lukasz... Juz sie balem ze nie dotrzesz bo jakas aktualizacja forum byla i cos nie dzialalo przez chwile... Mam nadzieje ze bedzie Ci sie tu podobac
Niemy napisał/a:
C4 VTS fajne autko, dzisiaj takiego badalem ale w dizlu, fajnie wyglada zglebiony
fajnie wyglada wlasnie taki jak Lukasza czyli czarny. Zdecydowanie najbardzej bojowo
saxorulez napisał/a:
C4 VTS? bo czekam na niego..
Mowisz i masz Niemy - Pon 22 Maj, 2006
JIMEK napisał/a:
fajnie wyglada wlasnie taki jak Lukasza czyli czarny. Zdecydowanie najbardzej bojowo
no czarny,czarny a do tego mial lekko przyciemniane szybki :one:saxorulez - Pon 22 Maj, 2006 widze że kolega Łukasz ma na imię tak jak ja... to dobrze. Witam w takik wypadku.. jak C4 wypada w prównainu z JIMKA crazy MCS?Jakarti - Pon 22 Maj, 2006 uklon dla "nowych" samochodow - sam nie wiem co to znaczy :D:D witam serdecznieDariano - Pon 22 Maj, 2006 Witamy c4 vts fajna fura bardzo mi sie podoba jej zgrabny tyłeczek Anonymous - Pon 22 Maj, 2006
Cytat:
.. jak C4 wypada w prównainu z JIMKA crazy MCS?
nie widzialem sie z Lukaszem troche wiec konfrontacji z crazy MCSem jeszcze nie bylo Jak to byl po prostu MCS pojechalismy do VTG i wyszlo LUkaszowi 177KM a mi 180KM. Probowalismy sie jeszcze przed i po ale warunki dokladnie nie sprzyjaly... Kiedys kiedys dawno temu jeszcze zimno bylo i trakcji nie bylo to z uwagi na wieksza wage C4 lepiej startowal i bardzo ladnie szedl... Wtedy na krotkim dystansie to w miare rowno bylo :559: wiem, wiem... Dlatego tez uwazam ze Lukasza C4 lepiej jezdzi niz na papierze... Na pewno bedzie ciekawie na pierwszym spocie Anonymous - Pon 22 Maj, 2006 Witam Luksza
Witam kolejnego Hot'aLoko - Pon 22 Maj, 2006 witamgaugan - Pon 22 Maj, 2006 no to nie jestem juz jedyna C4 w tej gejowej grupce