To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Spaczony Rybny świat

arssss - Śro 10 Lip, 2013

kuwwwwwa ostrzegaj !
Anonymous - Pią 12 Lip, 2013

Z fejsika:

http://codziennikfeminist...1/nie-gole-sie/

Mucha - Pią 12 Lip, 2013

Z pierwszym seksem analnym jest jak z pierwszym samochodem. Nie koniecznie się podoba ale co zrobić jak tata wepchnął na siłę...
mi - Pią 12 Lip, 2013

AleX napisał/a:
Z fejsika:

Czytałś to? Sęk w tym, że laska ma trochę racji.

mi napisał/a:
AleX napisał/a:
Z fejsika:

Czytałś to? Sęk w tym, że laska ma trochę racji.

Czytal. Racje ma w tym, ze nacisk kulturowy jest duzy na pozbywanie sie kudłów. Ale wzgledow estetycznych nie bierze pod uwage racze. + proponuje komentarze przeczytac.

M - Pią 12 Lip, 2013

Idzie dobrą drogą, skończy jako niekochana, niespełniona i rozgoryczona feministka dziewica.
was79 - Pią 12 Lip, 2013

Szczuka się starzeje - będzie jak znalazł
M - Pią 12 Lip, 2013

Powinna jeszcze przestać myć zęby, przeciez jej nie będzie śmierdzieć.
mi - Pią 12 Lip, 2013

AleX napisał/a:
Ale wzgledow estetycznych nie bierze pod uwage racze

no więc właśnie - to kwestia pewnej mody i zwyczajów społecznych. 20 lat temu widząc kolesia w rurkach i okularach zerówkach spojrzałbyś na niego dziwnie, dziś co 2. cep tak wygląda. Lipne jest to, że baby faktycznie nie mają wyboru. Żona mojego szefa ma na nogach więcej kudłów niż ja, zawsze nas to bawiło. No ale co - nie ma prawa? Powinna mieć, a jednak nie do końca... Komentarze czytałem.

M napisał/a:
niekochana, niespełniona i rozgoryczona feministka dziewica.

Ej! Podobno chłopak jej zdjęcia robił, a więc może jest ktoś, kto się już przez ten gąszcz przedarł.

M napisał/a:
Powinna jeszcze przestać myć zęby, przeciez jej nie będzie śmierdzieć.

Ehhhh, zupełnie inna sprawa. To nie jest tak, że ona się nie myje. To jak facet - może się golić, ale jak będzie miał brodę - nikt mu nie będzie miał za złe.

mi napisał/a:

no więc właśnie - to kwestia pewnej mody i zwyczajów społecznych. 20 lat temu widząc kolesia w rurkach i okularach zerówkach spojrzałbyś na niego dziwnie, dziś co 2. cep tak wygląda.

Co nie zmienia faktu ze patrze na nich dziwnie ;)

M sie troche (jak zwykle) nie zagalopowales?

Kenet - Pią 12 Lip, 2013

Kuuuuwa ostrzegajcie! o_O
M - Pią 12 Lip, 2013

AleX napisał/a:
mi napisał/a:

no więc właśnie - to kwestia pewnej mody i zwyczajów społecznych. 20 lat temu widząc kolesia w rurkach i okularach zerówkach spojrzałbyś na niego dziwnie, dziś co 2. cep tak wygląda.

Co nie zmienia faktu ze patrze na nich dziwnie ;)

M sie troche (jak zwykle) nie zagalopowales?

Nie, jak będzie miała krzaki pod pachami to będzie pocić się jak pies w lato i śmierdzieć w tramwaju - domyślam się dezodorant to też męski wynalazek i zło, analogia do nie mycia zębów - voila, mamy ciąg logiczny.
Następnym razem napiszę prościej.

Kenet - Pią 12 Lip, 2013

Myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny...
mi - Pią 12 Lip, 2013

M napisał/a:
Nie, jak będzie miała krzaki pod pachami to będzie pocić się jak pies w lato i śmierdzieć w tramwaju - domyślam się dezodorant to też męski wynalazek i zło, analogia do nie mycia zębów - voila, mamy ciąg logiczny.

Przesadne uproszczenie, znów wrzucasz wszystkich do jednego worka.

M - Pią 12 Lip, 2013

mi napisał/a:
M napisał/a:

Przesadne uproszczenie, znów wrzucasz wszystkich do jednego worka.

Kogo wszystkich? Rozmawiamy o tej dziewczynie czy jeszcze o jakiś innych?