Dużo tego jest.CHRZANEK - Wto 12 Cze, 2007 Można dolożyć 2000pln i mieć samochód większy, wolniejszy (do 100, bo Vmax na podobnym poziomie), i co dla niektórych ma znaczenie: niemiecki
http://www.gratka.pl/moto...2b6b344480a&s=1Anonymous - Wto 12 Cze, 2007 CHRZANEK, wielkie dzięki za pomoc w szukaniu, dostałem naprawdę ciekawą ofertę kupna autka, która bardzo mi odpowiada... . Prawdziwy hot...:)
a focus już nie kupie, chyba ze kiedyś RSJakarti - Wto 12 Cze, 2007 co to takiego??Anonymous - Wto 12 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
co to takiego??
narazie tajemnica...:)106 - Wto 12 Cze, 2007
królik napisał/a:
Jakarti napisał/a:
co to takiego??
narazie tajemnica...:)
nastepny..... :DAnonymous - Wto 12 Cze, 2007 Tu nie ma tajemnic A jak nie powiesz to na pewno będzie Ci się psuło Vlodarsky - Wto 12 Cze, 2007 wszyscy mają tajemnice ja zdradzam szybko bo nie mogę się doczekać co wy na toAnonymous - Wto 12 Cze, 2007 Jak nie możesz sie doczekać to dawaj Anonymous - Wto 12 Cze, 2007 lepiej troche przemilczeć a później wszystkich zaskoczyć niż naopowiadać i rozczarowacVlodarsky - Wto 12 Cze, 2007
royb napisał/a:
Jak nie możesz sie doczekać to dawaj
Mówię tym których widzę na żywca.CHRZANEK - Śro 13 Cze, 2007
królik napisał/a:
lepiej troche przemilczeć a później wszystkich zaskoczyć niż naopowiadać i rozczarowac
Daewoo Tico 800SX ???
Królik nie wal w czlona! Mów!Michał - Śro 13 Cze, 2007 królik moze być tez tak ze bedziesz trzymal tajemnice, kazdy sie podjara na zasadzie " o skubany, kupuje nowego typera" a ty wypalisz z corsą gsi ( to jest tylko przykład , nic do tego samochodyu nie mam ) i wtedy to kazdy sie rozczaruje , bo jak sie ma corsa do typera