To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

k-mart - Nie 20 Sty, 2008

Miedzy Piotrkowem a Lodzia, obok Gorek Duzych :D
Anonymous - Nie 20 Sty, 2008
Temat postu: Re: Witam Wszytskich
Jaco napisał/a:
Witam właśnie dzisiaj sie zarejestrowałem i chciałem wszystkich powitać już się troszkę rozejrzałem po forum i widzę że dużo się tu dowiem i znajdę odpowiedzi na wiele pytań...

czesc ^_^'

pokaz zdjecia auta i cos o nim nam powiedz :]

FreeMan - Nie 20 Sty, 2008

Witam...

wszystkich nowych kolegow.

Stacho - Nie 20 Sty, 2008

Witam serdecznie nowych :)
Jaco - Nie 20 Sty, 2008

Marek23 napisał/a:
Witam Cię, 106 rally piekna fura... A gdzież to są Górki Małe?

Woj. śląskie - okolice Ustronia, Brennej. kiedyś były tu rozgrywane odcinki rajdu Wisły... jeszcze za czasów Kuliga w Megane maxi i celiki GT4...

Mam pytanie jak sie daje foty bo chciałem pokazać mojego Puga i o coś zapytać..

Jaco - Nie 20 Sty, 2008

Jak się wkleja foty pod tekstem... ???
Bart - Nie 20 Sty, 2008

szukajcie a znajdziecie...

http://forum.hothatch.org...ight=imageshack

Maciek - Nie 20 Sty, 2008

To rallye z twojego avatara to nie przypadkiem jest z aukcji która kiedyś była na allegro?
o ile mnie pamięć nie myli to egzemplarz z halogenami w zderzaku z saskiej kępy. Ale reki sobie nie dam uciąć.

Witam wszystkich nowych ;D

Jaco - Nie 20 Sty, 2008

No właśnie mam pytanie autko kupiłem w warszawie i jego stan nie jest zadowalający szczególnie jeśli chodzi o lakier i nadwozie... Ale powoli ładuje w niego kasę i przywracam do należytego stanu jak ktoś coś wie to proszę napisać bo chciałbym wiedzieć co to auto przeszło... Ale i tak Kocham ten samochodzik.... (ma sportowy kolektor wydechowy i grzebany komputer odcięcie jak Peugeot Sport)

Michał - Nie 20 Sty, 2008

maciek ten z saskiej chyba nie miał czarnych klamek , chodz nie jestem pewny.
a jesli to ten . to , fiu fiu fiu , zmęczony na maxa był :D

kubas - Nie 20 Sty, 2008

Widac ze byl malowany na zywo ? Przednie poszerzenie dziwnie odstaje a i maska nie jest zbyt fajnie spasowana. A belka ok ? Czy tylko na foto kolo robi wrazenie jakby bylo w negatywie ? Mi sie fur strasznie podoba !! Dla mnie jest piekny !! Tylko oryginalne felgi jakbys mial to by byl wypas z tylu chyba masz co ?
CHRZANEK - Nie 20 Sty, 2008

Te halogeny tak dziwnie pasują do rejlaka ;)

Panowie najwięcej fur na HH to ...

Wiecie już ?

Gaydek - Nie 20 Sty, 2008

Witam nowych ;) .
Marek23 - Nie 20 Sty, 2008

Cytat:
Woj. śląskie - okolice Ustronia, Brennej. kiedyś były tu rozgrywane odcinki rajdu Wisły... jeszcze za czasów Kuliga w Megane maxi i celiki GT4...

Ja czasem w nocy zjawiam sie na Salmopolu troszkę delikatnie poskręcać... Piszesz się kiedyś? Czasem w nocy jest trochę ludzi i jest pięknie, polecam...

Maciek - Nie 20 Sty, 2008

Mi się zdaje, że to ten bo maska przy słupku od strony kierowcy wydaje się być troszeczke odgięta.