k-mart - Nie 20 Sty, 2008 Miedzy Piotrkowem a Lodzia, obok Gorek Duzych Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 Temat postu: Re: Witam Wszytskich
Jaco napisał/a:
Witam właśnie dzisiaj sie zarejestrowałem i chciałem wszystkich powitać już się troszkę rozejrzałem po forum i widzę że dużo się tu dowiem i znajdę odpowiedzi na wiele pytań...
czesc
pokaz zdjecia auta i cos o nim nam powiedz FreeMan - Nie 20 Sty, 2008
wszystkich nowych kolegow.Stacho - Nie 20 Sty, 2008 Witam serdecznie nowych Jaco - Nie 20 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
Witam Cię, 106 rally piekna fura... A gdzież to są Górki Małe?
Woj. śląskie - okolice Ustronia, Brennej. kiedyś były tu rozgrywane odcinki rajdu Wisły... jeszcze za czasów Kuliga w Megane maxi i celiki GT4...
Mam pytanie jak sie daje foty bo chciałem pokazać mojego Puga i o coś zapytać..Jaco - Nie 20 Sty, 2008 Jak się wkleja foty pod tekstem... ???Bart - Nie 20 Sty, 2008 szukajcie a znajdziecie...
http://forum.hothatch.org...ight=imageshackMaciek - Nie 20 Sty, 2008 To rallye z twojego avatara to nie przypadkiem jest z aukcji która kiedyś była na allegro?
o ile mnie pamięć nie myli to egzemplarz z halogenami w zderzaku z saskiej kępy. Ale reki sobie nie dam uciąć.
Witam wszystkich nowych Jaco - Nie 20 Sty, 2008 No właśnie mam pytanie autko kupiłem w warszawie i jego stan nie jest zadowalający szczególnie jeśli chodzi o lakier i nadwozie... Ale powoli ładuje w niego kasę i przywracam do należytego stanu jak ktoś coś wie to proszę napisać bo chciałbym wiedzieć co to auto przeszło... Ale i tak Kocham ten samochodzik.... (ma sportowy kolektor wydechowy i grzebany komputer odcięcie jak Peugeot Sport)
Michał - Nie 20 Sty, 2008 maciek ten z saskiej chyba nie miał czarnych klamek , chodz nie jestem pewny.
a jesli to ten . to , fiu fiu fiu , zmęczony na maxa był kubas - Nie 20 Sty, 2008 Widac ze byl malowany na zywo ? Przednie poszerzenie dziwnie odstaje a i maska nie jest zbyt fajnie spasowana. A belka ok ? Czy tylko na foto kolo robi wrazenie jakby bylo w negatywie ? Mi sie fur strasznie podoba !! Dla mnie jest piekny !! Tylko oryginalne felgi jakbys mial to by byl wypas z tylu chyba masz co ?CHRZANEK - Nie 20 Sty, 2008 Te halogeny tak dziwnie pasują do rejlaka
Panowie najwięcej fur na HH to ...
Wiecie już ?Gaydek - Nie 20 Sty, 2008 Witam nowych .Marek23 - Nie 20 Sty, 2008
Cytat:
Woj. śląskie - okolice Ustronia, Brennej. kiedyś były tu rozgrywane odcinki rajdu Wisły... jeszcze za czasów Kuliga w Megane maxi i celiki GT4...
Ja czasem w nocy zjawiam sie na Salmopolu troszkę delikatnie poskręcać... Piszesz się kiedyś? Czasem w nocy jest trochę ludzi i jest pięknie, polecam...Maciek - Nie 20 Sty, 2008 Mi się zdaje, że to ten bo maska przy słupku od strony kierowcy wydaje się być troszeczke odgięta.