Taką samą prowadziłem w Łodzi zefir - Czw 14 Lut, 2013 Nie nie nie
- Kendzi która to Twoja kurtka ??
- aggwnginggahafn
- Dobra odbierzemy ja jutro Kamill - Czw 14 Lut, 2013
Janusz napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Janusz napisał/a:
Profila nie kupiłbym za samo to, jaki gość to sprzedaje.
jaki??
był kiedyś na forum i tyle co go poznałem to debil jakich mało, a do gwarancji ma podejscie takie, ze nigdy nie jest wina produktu tylko użytkownika. A niestety zastrzeżeń co do opon profil do "sportu" było baaaardzo dużo
Właśnie odniosłem takie samo wrażenie śledząc wątki nt profili na kilku forach i wypowiedzi tego gościa.roj - Czw 14 Lut, 2013
Potrzebuję o polecenie budżetowej opony letniej (235/45/17)
mam do oddania Dunlopy SportMaxx w chyba całkiem dobrym stanie, jak coś to pisz PWjarek-malopolska - Nie 17 Lut, 2013
Janusz napisał/a:
był kiedyś na forum i tyle co go poznałem to debil jakich mało, a do gwarancji ma podejscie takie, ze nigdy nie jest wina produktu tylko użytkownika. A niestety zastrzeżeń co do opon profil do "sportu" było baaaardzo dużo
No własnie pamitam ze ktos sie pojawił na forum z tymi oponkami, a czy tej osoby juz nie ma.. qbica - Nie 17 Lut, 2013 nie ma. strzelił focha
zwał sie styku, czy jakoś tak jarek-malopolska - Nie 17 Lut, 2013 Aaa no własnie styku, teraz juz czaje sytuacje Niemy - Śro 06 Mar, 2013 czy to jest pomyłka, czy jakiś głupi żart?
Maxsport na ten rok ma nowe niższe ceny, 185/55/14 za 286, 185/60/14 289, 185/55/15 288 zł.mi - Śro 06 Mar, 2013 sram na to, ja widzę świat bardziej radośnie:
http://opomarket.pl/product/Show/id/19109Mrozu - Śro 06 Mar, 2013