Witam ponownie, tym razem w nowym wcieleniu. Puma odjechała w siną dal a ja zostałem sam
chyba nie masz czego zalowac... tylko nie kupuj clio rsmichool_vt - Nie 20 Sty, 2008
lipton napisał/a:
tylko nie kupuj clio rs
bładzisz.. grzeszysz.. nie wiesz co prawisz!! jednym slowem - to nastepny moj krok w rozwoju Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 --------------------------------saxorulez - Nie 20 Sty, 2008 lipton,
albo ja jakiś nie dorobiony jestem albo nie kumam 50% Twoich postów...
Jaka walka? z kim Ty walczysz?
jakie wakacje? ocb?
jaka prosta? i co znaczą 3000?BaRtO_206GT - Nie 20 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
albo ja jakiś nie dorobiony jestem
saxorulez - Nie 20 Sty, 2008 to może mi wyjaśnisz co miał przedmówca na myśli?
cwaniaczku co 34 od 35 nie odróżnia BaRtO_206GT - Nie 20 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
to może mi wyjaśnisz co miał przedmówca na myśli?
szczerze?? nie mam pojecia hehehehe
saxorulez napisał/a:
cwaniaczku co 34 od 35 nie odróżnia
nie wku.rw... mnie jade kupic 35 Vlodarsky - Nie 20 Sty, 2008 jakiś cif... ja też nic nie rozumiem.Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 saxorulez, BaRtO_206GT, Vlodarsky, najebNY bylem
sorkiii..
Nie chodzi o zadna walke, zartowalem moze jakbym emota wstawil to innaczej by to zabrzmialo
nauczka nie siadac po pijaku za klawiatura... Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 Uffff
Już się bałem, że tylko ja nic nie pojmuje, bom nowy
(M.)Anonymous - Nie 20 Sty, 2008
Cytat:
bez podlizywania kazdemu moze sie zdarzyc gorszy dzienAnonymous - Nie 20 Sty, 2008
lipton napisał/a:
Cytat:
bez podlizywania kazdemu moze sie zdarzyc gorszy dzien
no twoj to taki chyba ostatni wiec przestan juz pisac - P.R.O.S.Z.Ę. bo zaśmiecasz ten temat Jaco - Nie 20 Sty, 2008 Temat postu: Witam WszytskichWitam właśnie dzisiaj sie zarejestrowałem i chciałem wszystkich powitać już się troszkę rozejrzałem po forum i widzę że dużo się tu dowiem i znajdę odpowiedzi na wiele pytań...Marek23 - Nie 20 Sty, 2008 Witam Cię, 106 rally piekna fura... A gdzież to są Górki Małe?Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 Witam wszystkich, nie dawno stałem się właścicielem Punto HGT, dokładniej to ex Puntko Gotti'ego. Mam nadzieję że wasza wiedza pomoże mi w 'remoncie' autka. Pozdrawiam.