jak ja uwielbiałem tą grę anjas - Czw 07 Mar, 2013 to jest gra, dla której będę musiał kupić nowego kompa Qukie - Czw 07 Mar, 2013 Jakoś zawsze wolałem Cywilizację, pierwszą część Jakarti - Czw 07 Mar, 2013 civ mistrzem swiata..
ale simcity tez kiedys meczylem okrutnie. jak juz sie zacznie i wszystko zaczyna dzialac to nie mozna sie oderwac..was79 - Czw 07 Mar, 2013 Sam bym chętnie zagrał, ale niestety to gra wymagająca sporo czasu, którego niestety nie mam.Jakarti - Czw 07 Mar, 2013 z tego co tu czytam to i tak napinasz więcej niż ja was79 - Czw 07 Mar, 2013 Tak, od grudnia gram w far cry i zajęło mi to w sumie 20h Jakarti - Czw 07 Mar, 2013 ja mam podobny wynik w fife z tym, ze powinienem liczyc podwojnie bo wiekszosc miedzy 22ą a 8 rano zefir - Czw 07 Mar, 2013 wlaśnie Wojtku
pamietasz o mnie ? was79 - Czw 07 Mar, 2013 ja ja M - Pią 08 Mar, 2013 Alex - bad news http://www.amazon.com/Sim...howViewpoints=1faldzip - Pon 11 Mar, 2013 sam sobie odpowiem bo pogralem troche w TR i bardzo mi sie podoba.
klimat nieco inny niz poprzednich czesci - Lara nie jest tu żeńską odmianą Bruca Willisa z 5. Elementu połączonego z Jamesem Bondem pod postacia Daniela Craiga jak to bylo do tej pory, tylko biedną dziewczyną, którą sytuacja zmusza do wbica kilku strzal i pociskow w gosci, ktorzy chca ja pochlastac maczetami i rzucic wilkom na pozarcie W rezultacie jakos tak niechetnie sie wpada teraz na berserkera napierd.alajac z shotguna na prawo i lewo - lepiej moze po cichu z łukiem, zeby nikt nie zauwazyl (tym bardzije, ze trzeba teraz celowac w przeciwienstwie do poprzednich czesci). Mi sie to podoba, ale zalezy kto co lubi (to dotyczny takze Quick Time Events, ktorych jest sporo). Ja w kazdym razie polecam!zefir - Wto 12 Mar, 2013 Far Cry mnie zmiazdzyl
kurwix ze nie mam czasu grac
grafa mega, wkoncu jest sens odpalac kino domowe pod dzwieki otoczenia i broni.
zajebistosc, duzo grania , duzo jezdzenia i rozne metody na zabicie przeciwnika
ofkors polecam mojego niemieckiego handlarza gier was79 - Wto 12 Mar, 2013 was79 - Pią 15 Mar, 2013 Promocja:
Przygody TinTina w MM za 19,99 zł
Kupować - zayebista gra właśnie zamówiłem z odbiorem w sklepie