Ale nie tak fajny jak Rasta Dariano - Pią 18 Sty, 2008 Rasta RZądzi :DDDDBaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
dzik napisał/a:
Podobno RC nie jezdzi
Właśnie ot całe podobno.. to tak jak nie jeżdzi Corolla TS a wszyscy się z jenda męczyli
podobno S16 tez nie jedzie a jakos duzo osob ma problem heheheBaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008 z tego co ja sie orientuje (ale nie mialem okazji sprawdzic tego na zywo) to podobno RC jest bardzo szybkie w przedziale 0-100 (7,1 czy jakos tak) ale czasy na 400 rozczarowuja chyba nie widzialem lepszego niz 15,6. Nie wiem co jest tego przyczyna ale raczej nie skrzynia (ma dluzsza jedynke niz u mnie, ale krotsze przelozenie glowne).
Moze faktycznie trzeba potrafic ogarniac to auto.Vlodarsky - Pią 18 Sty, 2008 Jeżeli ktokolwiek widział mojego puga na allegro to wtedy właśnie chciałem kupić RC... Niestety nie udało mi się sprzedać mojego pedzia i RC nie nabyłem...
Piękne auto - witam i chciałbym też się sprawdzić kiedyś.Michał - Pią 18 Sty, 2008 o siet !!
pracujesz w wb electronics ??
fajny rc, mogłem coś takiego kupićJakarti - Sob 19 Sty, 2008
wisiena napisał/a:
Witam wszystkich serdecznie!
Właśnie dziś rano zarejestrowałem się na forum a tu już dostałem upomnienie, że się nie witam
Niniejszym to czynię!
Brykam po wawce i okolocach stebrnym Peugeotem 206 w wersji RC, i jak mówią znajomi stosuję swoistą zasadę ograniczonego zaufania na drodze:
"Jedź tak aby wszyscy w koło mieli do Ciebie maksymalnie ograniczone zaufanie".
Oczywiście ja uważam, że brykam rozważnie i ostrożnie
Pozdrawiam wszystkich!
(M.)
zdarza Ci sie jezdzic po Pradze Pld i masz dosc glosny wydech??? bo jesli tak to nie jezdzisz spokojnie saxorulez - Sob 19 Sty, 2008 No to jak kolega tak jeździ to my tego nie popieramy.
brzmię jak stary dziad ale ja miałem już wypadek i kilku tutaj też...
Do szaleństwa jest np. tor gdzie z chęcią kolegę zaprosimy w odpowiednim momencie.
Często okazuje sie że Ci szybcy na ulicy polegają tam bardzo szybko.. czego nikomu nie życzę Anonymous - Sob 19 Sty, 2008
Jakarti napisał/a:
zdarza Ci sie jezdzic po Pradze Pld i masz dosc glosny wydech??? bo jesli tak to nie jezdzisz spokojnie
Przez Pragę brykam sporadycznie, a co do wydechu to napewno głośny nie jest.
Michał napisał/a:
o siet !!
pracujesz w wb electronics ??
Tak, pracuje w WB, a czemu taka reakcja?
saxorulez napisał/a:
Do szaleństwa jest np. tor gdzie z chęcią kolegę zaprosimy w odpowiednim momencie.
Bardzo chętnie wybiorę się na szaleństwa. Po waw, nie da się poszaleć... no chyba że ma się styropian w czaszce. Napewno czasem pogonię kogoś na trasie łazienkowskiej w nocy, ale bez przesady.
Czy możecie wyjaśnić mi dlaczego nie całe forum jest dostępne i o co właściwie chodzi z prawami forumowiczów.
(M.)Jakarti - Sob 19 Sty, 2008
wisiena napisał/a:
Przez Pragę brykam sporadycznie, a co do wydechu to napewno głośny nie jest.
hmm.. moze gdy sie kiedys spotkamy na zywo to bede mogl powiedziec czy to Ty czy nie Ty.. rondo wiatraczna, grochowska.. tam widuje takiego Puga.. jaka literka stoi za "W" w rejestracji?
wisiena napisał/a:
Czy możecie wyjaśnić mi dlaczego nie całe forum jest dostępne i o co właściwie chodzi z prawami forumowiczów.
przeciez widzisz wszystko. nie masz tematow, w ktorych nie mozesz pisac.. skoro czegos nie widzisz tzn, ze jeszcze nie przyszla na to pora.. ten klub opiera sie na ludziach, ktorych laczy podobna pasja.. a nie na pasji, ktora lacza ludzie.. dlatego musi uplynac troche czasu zeby Twoje uprawnienia sie zwiekszyly.. jezeli Ci sie tutaj spodoba, jesli polubimy sie to wszystko sie rozwinie tak jak w udanym zwiazku - zyli dlugo i szczesliwie.. jesli nie to rozwod.
HH.org to sekta. uwazaj, wciaga Gaydek - Sob 19 Sty, 2008 Witam ponownie, tym razem w nowym wcieleniu. Puma odjechała w siną dal a ja zostałem sam .Misiek_lbn - Sob 19 Sty, 2008 sprzedałeś
FPR Gaydek - Sob 19 Sty, 2008 Trudno powiedzieć. Ważą się losy leasingu a jak leasing to:
a). nie FRP
b). sam nie wiem co .Michał - Sob 19 Sty, 2008 saxo ??Dariano - Nie 20 Sty, 2008 dokladnie jest jak narkotyk