spalenia
wyrzucenia
pozjeżdżania z górki
zrobienia huśtawki
pomalowania
schowania ?
... a tak na serio to jakaś obszerniejsza recenzja by się przydała, bo widzę że na molto allegro są całkiem tanie.Młody Papież - Czw 07 Lut, 2013 nie chce mi się pisać
nadaje sie
Jak dla mnie - mieszanka twarda. Opony z tą mieszanką używane na codzień, zapewnią komfort opony cywilnej a trakcję opony sportowej, przy świetnym stosunku jakości do ceny. Mieszanka twarda zalecana do lżejszych pojazdów jako opona podstawowa na co dzień i okazyjnie na tor. Używana na mokrym torze odprowadzi wodę lepiej niż nacięty slik. Użyta na suchym torze da czasy porównywalne z dużo droższych opon typu półslik.olek - Czw 07 Lut, 2013 Bart! roj - Czw 07 Lut, 2013
można to było dopisać na koszulki kamil - Śro 13 Lut, 2013 złapałem gumę i przy takiej pogodzie nie chce mi się lewarować fury, wyciągać spod samochodu zapasu, który i tak ma ujowe ciśnienie. Kupiłem jakiś spray do uszczelniania. Można tego używać, to jakiś problem z takim ustrojstwem ?arssss - Śro 13 Lut, 2013 Ja tego użyłem. W sumie spoko z Wro do Kato dojechałem i od razu na wulkanizację.
Dostałem zjebki,że używam tego badziewia i teraz trzeba skrobać ,ale bez problemu zakleili dziurkę.
a w trasie nie zanotowałem jakiś problemów albo uciekającego powietrza ,a poruszałem się tak ok 1,6zł. gdzie zalecana prędkość jest mniejsza.kamil - Śro 13 Lut, 2013 no właśnie, czy to faktycznie dobry specyfik czy tylko zły PR wulkanizatorów, którzy mają więcej roboty przy czyszczeniu ...
Z tego co piszesz to działa tylko spece klnął nie na jakość a na robote