To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

anjas - Śro 06 Lut, 2013

Młody Papież napisał/a:
o dziwo

trochę szacunku do kolegi!

:>

Bart - Śro 06 Lut, 2013

Sibu - Śro 06 Lut, 2013

Młody Papież napisał/a:
nadaje sie

ale do użytkowania w samochodzie na felgach ?

a nie do:

spalenia
wyrzucenia
pozjeżdżania z górki
zrobienia huśtawki
pomalowania
schowania ?

... a tak na serio to jakaś obszerniejsza recenzja by się przydała, bo widzę że na molto allegro są całkiem tanie.

Młody Papież - Czw 07 Lut, 2013

nie chce mi się pisać
nadaje sie

:>

olek - Czw 07 Lut, 2013

http://www.sklep.oponyspo...,1021,532).aspx - kusza cena i opisem. znane sa jakies opinie?
Bart - Czw 07 Lut, 2013

olek napisał/a:
znane sa jakies opinie?

Jak dla mnie - mieszanka twarda. Opony z tą mieszanką używane na codzień, zapewnią komfort opony cywilnej a trakcję opony sportowej, przy świetnym stosunku jakości do ceny. Mieszanka twarda zalecana do lżejszych pojazdów jako opona podstawowa na co dzień i okazyjnie na tor. Używana na mokrym torze odprowadzi wodę lepiej niż nacięty slik. Użyta na suchym torze da czasy porównywalne z dużo droższych opon typu półslik.

olek - Czw 07 Lut, 2013

Bart! :*
roj - Czw 07 Lut, 2013

:wall:

:rotfl:

karoluPL - Czw 07 Lut, 2013

Bart, opinia ekspercka :faja:
Bart - Pią 08 Lut, 2013

jestem z hotheczu, to zobowiązuje :>
koma600 - Pią 08 Lut, 2013

:faja:
Kenet - Pią 08 Lut, 2013

Bart napisał/a:
jestem z hotheczu, to zobowiązuje :>

można to było dopisać na koszulki :]

kamil - Śro 13 Lut, 2013

złapałem gumę i przy takiej pogodzie nie chce mi się lewarować fury, wyciągać spod samochodu zapasu, który i tak ma ujowe ciśnienie. Kupiłem jakiś spray do uszczelniania. Można tego używać, to jakiś problem z takim ustrojstwem ?
arssss - Śro 13 Lut, 2013

Ja tego użyłem. W sumie spoko z Wro do Kato dojechałem i od razu na wulkanizację.
Dostałem zjebki,że używam tego badziewia i teraz trzeba skrobać ,ale bez problemu zakleili dziurkę.

a w trasie nie zanotowałem jakiś problemów albo uciekającego powietrza ,a poruszałem się tak ok 1,6zł. gdzie zalecana prędkość jest mniejsza.

kamil - Śro 13 Lut, 2013

no właśnie, czy to faktycznie dobry specyfik czy tylko zły PR wulkanizatorów, którzy mają więcej roboty przy czyszczeniu ...
Z tego co piszesz to działa tylko spece klnął nie na jakość a na robote