...ale pięknie otworzyłem nową stronę Kenet - Śro 18 Mar, 2015 BTW - argument, że nie można fotki wysłać przez BT na inny tel. to był dobry dla gimbazy jak pierwszy iPhone wchodził na rynek, ale teraz -
Jak ktoś wysyła fotki przez BT to po jedzenie powinien chodzić z łukiem do lasu
Reszty nie komentuję, ale znakiem "złotych" czasów systemu Android w moim przekonaniu jest fakt, że przestaliśmy używać zwrotu "google 5s" Kamill - Śro 18 Mar, 2015 Dzisiaj w związku z updejtem andka umyłem gumowy pokrowiec (7zł) i tym samym mam prawie nowy telefon, z nowym interfejsem, ze świeżym pokrowcem. Życie jest piękne (wszystko poniżej 800zł z FV). Żeby tego było mało kupiłem sobie w pepco (11zł) nowy kabel do ładowarki, parciany, dużo dłuższy niż oem i się nie plącze i wtyczka dużo ciasniej pasje.
http://hitelektro.pl/stTh...g-google-12.jpg roj - Śro 18 Mar, 2015 a oscara dostała iDaBonczek - Śro 18 Mar, 2015
Kenet napisał/a:
BTW - argument, że nie można fotki wysłać przez BT na inny tel. to był dobry dla gimbazy jak pierwszy iPhone wchodził na rynek, ale teraz -
Janusz - Śro 18 Mar, 2015
Kenet napisał/a:
BTW - argument, że nie można fotki wysłać przez BT na inny tel. to był dobry dla gimbazy jak pierwszy iPhone wchodził na rynek, ale teraz -
aaa ok, zapomniałem ze nie moge nikomu nic przesłać za FREEE bo wtedy jestem wrajer, musze zabulic za MMS i transmisje danych jak prawdziwy fan boy jabka!!! stać mnie to płace nie tak jak biedaki.
A to ze nie moge kupić słuchawki na BT z noki za 50 zł, tez jest z dupy....
serio kuwa, czy wam te ajfony wypalają mózg czy jak ??PiTT - Śro 18 Mar, 2015 z tego co mi wiadomo to kazdy zestaw BT dziala z iphonem, wiec nie musisz sie unosic
kto koorwa wysyla komus zdjecia przez BT?
od czego jest imessage ktory za DARMO wysyla... no oczywiscie jesli w taktaku masz doladowane konto lub masz INTERNETY w domu lub pracy... jak nie masz to wypierdalac i telefon widocznie nie jest dla Ciebie... ŻODYN!
do tego mozna korzystac z innych komunikatorow ktore radza sobie ze zdjeciami... fb, skype, whatsup, viber itp. itd.
ale lepiej marudzic ze fotki albo melodyjki komus nie mozna wyslac przez BT
jak dla mnie ajfon i jego stabilna praca jest wiecej warta niz ew. gimbazowe problemy... chociaz nie, gimby juz wiedza ze inaczej mozna wysylac pliki... to kto w takim razie ma jeszcze z tym problemy?
Janusz podales wlasnie argumenty ktore sa typowymi dla kazdego hejtera apple bez nawet zadania sobie min. trudu i sprawdzenie co dziala a co nie
niech zgadne, nie miales nigdy ajfona? Bonczek - Śro 18 Mar, 2015 Cos ostatnio wszyscy poddenerwowani jakos
Może jakiś spocik wieczorem na peta, ładna pogoda sie robi ?PiTT - Śro 18 Mar, 2015 jestem na TAK Janusz - Śro 18 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
Janusz podales wlasnie argumenty ktore sa typowymi dla kazdego hejtera apple bez nawet zadania sobie min. trudu i sprawdzenie co dziala a co nie
niech zgadne, nie miales nigdy ajfona?
oczywko ze nie nie miałem tez windowsa tylko symbiana i nie hejtuje ajfona, bo mi to zwisa, odezwałem sie w sumie tylko dlatego ze wszyscy sie rzucaja o aktualke na androdia, a akurat kumpel ma własnie przeboje z aktualizacja na 4 która mu upaliła całe wi fi... i mi swisa co kto ma, dopoki za kazda cene nie star sie komus wmówic ze to jedyna droga.
kilka stron wczesniej shejtowałem andka 4.4.4. jak kupiłem moto G fan boye:P
ps. a ostatnio przekonywałem nawte kolege ze iphon nie jest taki zły jakie on ma wyobrażenie, i ze do codziennego uzytkowania spokojnie wystarcza a nawte jest lepszy bo jest stabilniejszy.
ale nie,.. oczywiscie jestem hejterem....PiTT - Śro 18 Mar, 2015 ja robilem update andka w S5 i wszystko smiga bez zmian, czyli ok Kenet - Śro 18 Mar, 2015 Janusz pogrążasz się tymi MMSami
Jako niegdysiejszy potentat telefoniczny - miałem wszystko! WSZYSTKO!!! Ba miałem iPhone'a gdy szyba do niego kosztowała u nasz 1400. A mnie wyszedł po opyleniu Motoroli RAZR 500 zł, więc też jestem biedakiem... ale mało się zarabia żyje się jak hrabia.
Jakie życie taki rap.
Więcej luzu wszystkim - tak jak w samsungowych obudowach
Tylko iPhone!
A merytorycznie - iPhone działa z każdą słuchawką BT - czy to nokia, czy Jabra, czy dowolna inna nie będąca wynalazkiem z kosmosu. Działa z moją nawigacją, działał z zestawem głośnomówiącym Motoroli. Trzeba tylko umieć sparować Janusz - Śro 18 Mar, 2015
Kenet napisał/a:
Janusz pogrążasz się tymi MMSami
\
nie wiem co cie dziwi?? ze nie widzę potrzeby szukania innego sposobu przesyłania danych na nieduża odległość miedzy telefonami, bo BT mi działa z innymi ??
po wifi to sie komputerem komunikuje bo nie mam BT w lapku wersja bida Anonymous - Śro 18 Mar, 2015 kurwa mać ,to te androidy sie aktualizuje?Anonymous - Śro 18 Mar, 2015 Kenet, a takie wielkie analogowe nokie w centertelu miałeś ?