Wiśnia dawaj foty - bo inaczej ... (kij ma dwa końce) BaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Witam i czytam
Wiśnia dawaj foty - bo inaczej ... (kij ma dwa końce)
chlopaki wezma Cie na 2 baty Marek23 - Pią 18 Sty, 2008 Wisiena, witam, choć jeździsz konkurencją to moje clio już Cię lubi I nie zważaj na Barto, on sprzedał duszę diabłu, by dłubać swojego puga i wszystkich podpuszcza... RC respekt, za to, że jest elastyczny(dla Barto tzn, że jedzie też dołem) BaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
Wisiena, witam, choć jeździsz konkurencją to moje clio już Cię lubi I nie zważaj na Barto, on sprzedał duszę diabłu, by dłubać swojego puga i wszystkich podpuszcza...
eee tam
Marek23 napisał/a:
RC respekt, za to, że jest elastyczny(dla Barto tzn, że jedzie też dołem)
jaram sie tym!! ja caly czas mam w glowie przejazdzke Twoim Clio!! ufff jak ono zaje.biscie idzie od dolu!! szok!! pelen respect!! u mnie do 4 tys niewiele sie dzieje..Bad-i - Pią 18 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
u mnie do 4 tys niewiele sie dzieje..
wiesz trzeba troche wyzszych obrotow zeby pociągnąć te kebabyAnonymous - Pią 18 Sty, 2008 Wynalazłem jakieś zdjęcia:
Do tej pory zmieniłem wszystkie tarcze na EBC Turbo Groove i klocki na Green Stuff, bo stwierdziłem, że troche słabo hamuje. Po zmianie jest lepiej
W tej chwili brykam na mniejszych 16-to calowych felgach z zimówkami. W lecie ma 17-tki, jak na fotkach.
Planuje pobawić się komputerem silnika, ale raczej sam.
(M.)Dariano - Pią 18 Sty, 2008 RC Fajny Zawsze bardzo mi sie podobał. Fotele ma malinowe WitamyCHRZANEK - Pią 18 Sty, 2008 jaki paździoch
Zartowaem Zajebiaszczy jest Anonymous - Pią 18 Sty, 2008 Panowie,
każde autko ma swoje zatety i wady. Ja wcześniej miałem 206 s16, i teraz dostrzegam głównie zalety
Oczywiście liniowej charakterystyki momentu, to on nie ma, ale można się nauczyć skutecznie wykorzystywać to co jest....
(M.)k-mart - Pią 18 Sty, 2008 Ladny hatch
A jesli Saxorulez (w ktorego wierze) mowi ze sie nadaje, to tak jest. Zdanie saxorulez'a nie podlega dyskusji! kubas - Pią 18 Sty, 2008 No no no fajny !! Zderzak masz fajniejszy niz barto saxorulez - Pią 18 Sty, 2008
wisiena napisał/a:
Planuje pobawić się komputerem silnika, ale raczej sam.
Tzn.. ja też lubię bawić się sam ale masz zamiar dłubać w ECU (masz soft/hardware) czy może SMT6 (czyli kupa) ?dzik - Pią 18 Sty, 2008 Witam
Podobno RC nie jezdzi, trzeba bedzie zweryfikowac na jakims spocie saxorulez - Pią 18 Sty, 2008
dzik napisał/a:
Podobno RC nie jezdzi
Właśnie ot całe podobno.. to tak jak nie jeżdzi Corolla TS a wszyscy się z jenda męczyli strick - Pią 18 Sty, 2008