wlasnie przeczytalem temat bedziemy myslec...
tylko ta ph1 jakas taka w srodku
co do znalezienia, jest ciezko kazdy ma inne wymagania
a ja jestem upierdliwy....i troche centusiowaty, zbijac z ceny i like
lubie jak auto nie bylo mocno walone i jest dobrze poskladane, a o to w pl ciezko
nie ma sie co spieszyc to nie odc specjalny
ps.jak zrobic by cytowac w jednym poscie kilka osob?a nie pisac po kilka narazMisiek_lbn - Śro 16 Sty, 2008
Cytat:
glupie skojarzenie ze clio jezdza emeryci
ja za to zostałem spuntowany, więc uważaj na słowa
witamy na forum Gaydek - Śro 16 Sty, 2008
lipton napisał/a:
jak zrobic by cytowac w jednym poscie kilka osob?a nie pisac po kilka naraz
Możesz edytować swojego posta i wklejać do niego cytaty.Anonymous - Śro 16 Sty, 2008
sharxhunter napisał/a:
Cytat:
glupie skojarzenie ze clio jezdza emeryci
ja za to zostałem spuntowany, więc uważaj na słowa
witamy na forum
pamietam... bylo cos takiego...tylko Ty wysunales ta teze,
ja oczywiscie zartowalem.. po prostu nieznajomosc tematu, dopiero w czerwcu ktos mnie uswiadomil
a powiem szczerze ze w nieswiadomosci zylem krotko
wiekszosc ludzi nie wie ze jest wersja rs.. i to samo tyczy sie clio 1
duzo tych aut jezdzi jako vany na firmowkach, wiele osob kojarzy je z thalia ktora mowiac wprost uroda nie grzeszy, troche zafalszowany obraz dopoki nie ma sie kontaktu z autem
cichociemnosc to jeden z najwiekszych plusow clio rs
dziekuje wszystkim za mile przyjecieAnonymous - Pią 18 Sty, 2008 Witam wszystkich serdecznie!
Właśnie dziś rano zarejestrowałem się na forum a tu już dostałem upomnienie, że się nie witam
Niniejszym to czynię!
Brykam po wawce i okolocach stebrnym Peugeotem 206 w wersji RC, i jak mówią znajomi stosuję swoistą zasadę ograniczonego zaufania na drodze:
"Jedź tak aby wszyscy w koło mieli do Ciebie maksymalnie ograniczone zaufanie".
Oczywiście ja uważam, że brykam rozważnie i ostrożnie
Pozdrawiam wszystkich!
(M.)BaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008 yo siema czesc i czolem!!!
wanna race?? hehehehe nie no zartuje
P.S. wklej zdjecie cyckow siostry (jesli masz) Anonymous - Pią 18 Sty, 2008 hejaBaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008 HEJKA!! No czesc krejzole Anonymous - Pią 18 Sty, 2008 czesc...
Fajne to rc i ma zajebiaszcze fotele w srodku
ps czy to nie Ty wystawiales tylna kanape kiedys na allegro, jesli tak to barto mozesz miec ciezko FreeMan - Pią 18 Sty, 2008
kiedys chyba Cie widzialem w okolicach Arkadii - dosc spokojnie jechales.Anonymous - Pią 18 Sty, 2008
lipton napisał/a:
czesc...
Fajne to rc i ma zajebiaszcze fotele w srodku
ps czy to nie Ty wystawiales tylna kanape kiedys na allegro, jesli tak to barto mozesz miec ciezko
Nigdy w życiu nie wystawiłem nic na allegro.
(M.)Bad-i - Pią 18 Sty, 2008 WitamyBaRtO_206GT - Pią 18 Sty, 2008 Wisiena wklej w tym temacie zjdecia swojego autka i napisz czy jest cos zmodyfikowane i czy masz ewentualnie jakies plany anjas - Pią 18 Sty, 2008 cześć
206rc jest faaajny saxorulez - Pią 18 Sty, 2008 Witam,
RC nice... jedne z moich faworytów w klasie. Chociaż wszyscy mówią że nic nie pokazał...