Bart - Pią 30 Lis, 2012 '98budzik - Pią 30 Lis, 2012 Chujowo luki - Nie 02 Gru, 2012 zimy szukam do 106, ktoś coś słyszał o AVON ICE TOURING ?? warto to ?
Czy moze wcześniej wspomniany nokian tylko który nokian konkretnie ?Mrozu - Nie 02 Gru, 2012 nokian wr g2 jest niezla oponaJanusz - Nie 02 Gru, 2012
Mrozu napisał/a:
nokian wr g2 jest niezla opona
to akurat jest opona która jest "uniwersalna", wiec zależy do czego ma to być, bo do upalania na śniegu na pewno nie jest idealnym wyborem no i jest sakramencko głośna.Kamill - Nie 02 Gru, 2012 Kurde Janusz, ty tutaj siedzisz, a ja tam jakiemuś facetowi na SB życzenia składałem luki - Nie 02 Gru, 2012
Janusz napisał/a:
to akurat jest opona która jest "uniwersalna",
to dobrze, właśnie szukam uniwersalnej na której mozna bezpiecznie an codzień jeżdzić, i na jakieś zimowe drogowe odcinki średnio zasnieżone i na ciape zimową Anonymous - Pon 03 Gru, 2012 Wracając z wigili (pociagiem,na stojąco ,na korytarzu,niech żyje pkp),kupiłem gazete motor,jest test opon zimowych-ta sama opona w trzech rozmiarach-195/65/15, 205/55/16 i 225/45/17.Zaskakujące są wyniki testu na śniegu,wygrała opona najszersza(najkrótsza droga hamowania i największy uciąg),róznice nie są duze ale przeczą temu co sie powszechnie uwazaMrozu - Pon 03 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Wracając z wigili
który dziś mamy? święta przegapiłem? no name - Pon 03 Gru, 2012 Z klubowej Bart - Pon 03 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Wracając z wigili (pociagiem,na stojąco ,na korytarzu,niech żyje pkp),kupiłem gazete motor,jest test opon zimowych-ta sama opona w trzech rozmiarach-195/65/15, 205/55/16 i 225/45/17.Zaskakujące są wyniki testu na śniegu,wygrała opona najszersza(najkrótsza droga hamowania i największy uciąg),róznice nie są duze ale przeczą temu co sie powszechnie uwaza
czytałem, potwierdzam, też się dziwiłem Maciusiowy - Pon 03 Gru, 2012 jaki jest poziom merytoryczny gazety 'motor' obecnie?
może się komuś j.ebło...Anonymous - Pon 03 Gru, 2012 Wyższy niz np.top gear.Test to chyba srednia z 7 próbBart - Pon 03 Gru, 2012 W miarę trzymają fason. To tylko popularny tygodnik, ale w porównaniu z np. AutoŚwiatem różnica jest spora (in plus oczywiście).Maciusiowy - Pon 03 Gru, 2012 topgear to takie czasopismo o profilu motoryzacyjnym bardziej - są ładne zdjęcia, koniowanie, niezłe furki - Motor to z tego co pisze Bart trochę oldskul (w sensie zdjęcia redaktora w czerwonej kurtawce na tylnej kanapie pokazującego ile jest miejsca na nogi) - czy mam rację?