anjas - Nie 10 Lut, 2013 czekam niecierpliwieJakarti - Pon 11 Lut, 2013 wczoraj, a w zasadzie to dzisiaj rano skonczylem assassina 2.
w weekend przejechałem do konca forze 3
ktos gra tutaj w fife? bo chyba zamowie na te zimne dni jeszcze..Anonymous - Pon 11 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
ktos gra tutaj w fife? bo chyba zamowie na te zimne dni jeszcze..
Kupuj PES'a2013... i Playstation a nie gayboXa
Zawsze bylem fanem Fify ale ProEvo13 jest poprostu lepsze Jakarti - Pon 11 Lut, 2013 spoko,
mam x boxa to kupie sobie fife na xboxa
ze mnie taki gracz, ze wystarczy mi fifaaaaaaJakarti - Wto 12 Lut, 2013 dizisaj włączam FIFIE Jakarti - Śro 13 Lut, 2013
AleX_R53 napisał/a:
ProEvo13 jest poprostu lepsze
pogralem w tą kartoflanke i poziom poczatkujacy jest .. trudny wiekszosc wygrywam ale ... jeszcze wiele nauki przede mna. strach myslec co bedzie na wyzszym..
nie wiem jak pro evo ale f13 jest serio spokoqbus - Sob 16 Lut, 2013 Korzysta ktoś z ps+? Jest promocja... abonament na 3 miesiące to tylko 39 zł biorąc pod uwagę listę gier dostępnych w tym momencie bardzo mocno się opłaca.
Guardians of Middle-Earth
Mortal Kombat
LittleBigPlanet 2
Limbo
Vanquish
Big Sky Infinity (PS3+PSVita)
Motorstorm: Apokalipsa
inFamous 2
zefir - Sob 16 Lut, 2013 kupuje na caly rok zawsze w promo M - Sob 16 Lut, 2013 Jest już pełny STEAM na linuksa - oprócz tego że gierki działają szybciej to jest mega promocja na gry
Zastanawiam się czy nie zbudować sobie konsoli linux + pad + valve big picture rasta - Sob 16 Lut, 2013 Jakarti, miałem Fifę 2013 ale sprzedałem, za to Halo 4 jest wyborne mega giera, no i w sieci robir obotę. Jakieś 60 godz. grania mam już nabite i dalego mi do znudzenia się nią Chloru - Sob 16 Lut, 2013 qbus, thx. Zakupione anjas - Sob 16 Lut, 2013 Przeprosiłem się dziś z xboxem i pyknąłem w Forze 4.
To jest jednak miazga, GT5 jest spoko ale przy Forzy ssie pałkę.Anonymous - Sob 16 Lut, 2013 Zakupiłem Bad Company 2 będę strzelał z PCJakarti - Nie 17 Lut, 2013 Niedawno dojechalem forze 3 do konca. czy jest duza roznica z 4ka?