a jesli chodzi o spinanie......to kazdy spina poslady,kiedy mi jest w poblizu FreeMan - Śro 16 Sty, 2008
lipton napisał/a:
to samo co Freeman, Dzik,marek23,pcs, oraz lukp
o kims zapomnialem....
ale ostatnio troche sie zniechecilem... i zaczalem rozgladac na boczki
a czym sie znicheciles ?Anonymous - Śro 16 Sty, 2008
FreeMan napisał/a:
lipton napisał/a:
to samo co Freeman, Dzik,marek23,pcs, oraz lukp
o kims zapomnialem....
ale ostatnio troche sie zniechecilem... i zaczalem rozgladac na boczki
a czym sie znicheciles ?
przedewszystkim tym ze minelo juz ponad pol roku od kiedy zaczalem szukac.
po drugie stan, nie do jazdy w niektorych przypadkach...
a wogle jestem tez na krc.... pod nickem "emerytek"
tak to ja
jak to napisales byc moze mam wygorowane wymagania
ostatnio mam wtopy z autami i chce tym razem uniknac
zobaczym co sie kupi w koncups - Śro 16 Sty, 2008 pcs sprzedaje clioAnonymous - Śro 16 Sty, 2008
ps napisał/a:
pcs sprzedaje clio
fakt ph1
ja szukam ph2,bardziej mi sie podba i ma lepszy "wyprz"
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 Witam witam emerytek Vlodarsky - Śro 16 Sty, 2008 A może chcesz ładne cabrio ? Silnik rozwojowy - niebywale zdrowy a i zadbany całościowo.Anonymous - Śro 16 Sty, 2008
A może chcesz ładne cabrio ? Silnik rozwojowy - niebywale zdrowy a i zadbany całościowo.
powiem ci ze kiedys licytowalem... takie jak twoje
jedank uparlem sie na cos powyzej 2001/02 rokuanjas - Śro 16 Sty, 2008 Witam,
czytuję czasem KRC. Szczególnie od czasu jak kupiłem clio ... znam Twoje poszukiwania.
Rzeczywiście tak trudno kupić dobrego sporta w PL?
Jeśli tak, to może warto machnąć ręką na to czy to ph1 czy ph2 i wziąć sprawdzone i doinwestowane clio od pcs'a?Michał - Śro 16 Sty, 2008
Cytat:
czytuję czasem KRC
andrzej na szaraka anjas - Śro 16 Sty, 2008 ale się nie udzielam, bo jestem trochę nieśmiały k-mart - Śro 16 Sty, 2008 witam i zapraszam do dyskusji "Dlaczego francuskie hothache sa najlepsze" FreeMan - Śro 16 Sty, 2008 hahahahahah emerytek , no ladnie ! To sie ukryles pod smiesznym nickiem.... Lipton.
Michał napisał/a:
Cytat:
czytuję czasem KRC
andrzej na szaraka
ej no przestan, ja sie bardzo duzo i czesto udzielam na KRC , podobnie jak Bad-i i Dzik Anonymous - Śro 16 Sty, 2008
FreeMan napisał/a:
hahahahahah emerytek , no ladnie ! To sie ukryles pod smiesznym nickiem.... Lipton.
kurcze myslalem ze emerytek jest smieszniejszy...
to jest moj nick prawidlowy scisle majacy zwiazek z mailem
uzywany tez na innych forach od kilku lat
"emerytek" to wybryk, chwila nieuwagi jak i jakies glupie skojarzenie ze clio jezdza emeryci
teraz wiem ze tak nie jest do konca