To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Konrad - Sob 28 Lut, 2015

Play ma na dzien dobry wylaczony roaming z orange. Zeby go wlaczyc trzeba miec znajomego z dostepem do, bazy klientow lub isc do salonu ze jest slaby zasieg. Potem sie podpisuje jakis papier o wlaczeniu roamingu orange.
Chloru - Sob 28 Lut, 2015

Konrad, no toć Ci piszemy. Załóż sobie rodzinę i będziesz miał jeszcze więcej za mniej. Wg moich magicznych obliczeń dokładnie za 28,75 PLN.
Cartoon - Pon 02 Mar, 2015

Ja tam zmigrowałem numer z biznesowego orange do nju... Niby dokładnie to samo (sieć, no limit, 2gb neta) a rachunki mam 5 razy niższe ;)
Konrad, w nju masz powiedziane, że rachunek nie przekroczy 39, jeśli zużyjesz mniej to mniej zapłacisz.

.
anjas - Pon 02 Mar, 2015

no wiem, wiem.
Kamill - Pon 02 Mar, 2015

Cartoon napisał/a:
Ja tam zmigrowałem numer z biznesowego orange do nju... Niby dokładnie to samo (sieć, no limit, 2gb neta) a rachunki mam 5 razy niższe ;)
Konrad, w nju masz powiedziane, że rachunek nie przekroczy 39, jeśli zużyjesz mniej to mniej zapłacisz.

Cartoon napisał/a:

Czyli łącznie 10krotnie mniejsze rachunki?
Kuszące.

Pisane z tabletu na androidzie - pewnie dlatego coś się zesrało i zdublowało post.
Janusz - Pon 02 Mar, 2015

gdyby ktoś chciał to mam do opchnięcia moto g2, ale nie ta która leżała miesiąc nad rzeką, tylko ta którą kupiłem później :D (moim zdaniem ta późniejsza jest gorsza) jest gwarancja itp, telefon ma miesiąc i jest w stanie idealnym :)
Kamill - Pon 02 Mar, 2015

Cena
onufry - Pon 02 Mar, 2015

Konrad napisał/a:
Teraz mam nolimit rozmowy/smsy/mmsy 750mb za 35zl bez stacjonarnych...Pewnie znowu trzeba bedzie zlozyc wypowiedzenie zeby uslyszec cos sensownego :-)

mam to samo tyle, że za 32zł :jupi:
wypowiedzenie złożyłem - nie dali żadnej sensownej oferty abym papier wycofał :]

Papierki wypełnione i wysłane do Virgin Mobile -> dla mnie idealnie bo MMS`a to wyślę 1-2 na miesiąc :faja:
Konrad napisał/a:
Play ma na dzien dobry wylaczony roaming z orange. Zeby go wlaczyc...

ale po co takie kombinacje ?

Jestem w Play od daaawna. Od samego początku jadę na ręcznym zasięgu PLUSA - jest idealnie :faja:

anjas - Pon 02 Mar, 2015

onufry napisał/a:
Od samego początku jadę na ręcznym

:]

was79 - Pon 02 Mar, 2015

Andrzejek nam się rozmarzył :D
anjas - Pon 02 Mar, 2015

ja po prostu cenię szczerość :D
onufry - Pon 02 Mar, 2015

Janusz - Pon 02 Mar, 2015

Kamill napisał/a:
Cena