Konrad - Sob 28 Lut, 2015 Play ma na dzien dobry wylaczony roaming z orange. Zeby go wlaczyc trzeba miec znajomego z dostepem do, bazy klientow lub isc do salonu ze jest slaby zasieg. Potem sie podpisuje jakis papier o wlaczeniu roamingu orange.Chloru - Sob 28 Lut, 2015 Konrad, no toć Ci piszemy. Załóż sobie rodzinę i będziesz miał jeszcze więcej za mniej. Wg moich magicznych obliczeń dokładnie za 28,75 PLN.Cartoon - Pon 02 Mar, 2015 Ja tam zmigrowałem numer z biznesowego orange do nju... Niby dokładnie to samo (sieć, no limit, 2gb neta) a rachunki mam 5 razy niższe Konrad, w nju masz powiedziane, że rachunek nie przekroczy 39, jeśli zużyjesz mniej to mniej zapłacisz.Cartoon - Pon 02 Mar, 2015 .anjas - Pon 02 Mar, 2015 no wiem, wiem.Kamill - Pon 02 Mar, 2015
Cartoon napisał/a:
Ja tam zmigrowałem numer z biznesowego orange do nju... Niby dokładnie to samo (sieć, no limit, 2gb neta) a rachunki mam 5 razy niższe Konrad, w nju masz powiedziane, że rachunek nie przekroczy 39, jeśli zużyjesz mniej to mniej zapłacisz.
Cartoon napisał/a:
Ja tam zmigrowałem numer z biznesowego orange do nju... Niby dokładnie to samo (sieć, no limit, 2gb neta) a rachunki mam 5 razy niższe Konrad, w nju masz powiedziane, że rachunek nie przekroczy 39, jeśli zużyjesz mniej to mniej zapłacisz.
Czyli łącznie 10krotnie mniejsze rachunki?
Kuszące.Cartoon - Pon 02 Mar, 2015 Pisane z tabletu na androidzie - pewnie dlatego coś się zesrało i zdublowało post.Janusz - Pon 02 Mar, 2015 gdyby ktoś chciał to mam do opchnięcia moto g2, ale nie ta która leżała miesiąc nad rzeką, tylko ta którą kupiłem później (moim zdaniem ta późniejsza jest gorsza) jest gwarancja itp, telefon ma miesiąc i jest w stanie idealnym Kamill - Pon 02 Mar, 2015 Cenaonufry - Pon 02 Mar, 2015
Konrad napisał/a:
Teraz mam nolimit rozmowy/smsy/mmsy 750mb za 35zl bez stacjonarnych...Pewnie znowu trzeba bedzie zlozyc wypowiedzenie zeby uslyszec cos sensownego
mam to samo tyle, że za 32zł
wypowiedzenie złożyłem - nie dali żadnej sensownej oferty abym papier wycofał
Papierki wypełnione i wysłane do Virgin Mobile -> dla mnie idealnie bo MMS`a to wyślę 1-2 na miesiąc
Konrad napisał/a:
Play ma na dzien dobry wylaczony roaming z orange. Zeby go wlaczyc...
ale po co takie kombinacje ?
Jestem w Play od daaawna. Od samego początku jadę na ręcznym zasięgu PLUSA - jest idealnie anjas - Pon 02 Mar, 2015
onufry napisał/a:
Od samego początku jadę na ręcznym
was79 - Pon 02 Mar, 2015 Andrzejek nam się rozmarzył anjas - Pon 02 Mar, 2015 ja po prostu cenię szczerość onufry - Pon 02 Mar, 2015 Janusz - Pon 02 Mar, 2015