Michał - Pią 17 Maj, 2013 gaugi stary pijak pozdrawia :
ten to ma dobrze generalnie
Jakarti - Pią 17 Maj, 2013
Michał napisał/a:
Nie wiem jakarti gdzie ty to widziałeś wcześniej.
kiedys gadalismy juz o klaskaniu w samolocie na forum. tutaj kazdy temat byl juz poruszony. tzw BYO PiTT - Pią 17 Maj, 2013 ja słyszę u siebie w robocie klaskanie dochodzące z kibla... zazwyczaj nie warto później wchodzić przez resztę dnia Bart - Pią 17 Maj, 2013 Leciałem ostatnio samolotem na trasie Italia - Italia i też ludzie klaskali Jakarti - Pią 17 Maj, 2013
Bart napisał/a:
Italia - Italia
nie ma takiego miasta.. i musialbys ladowac i startowac w tym samym miejscu wiec oszukujeszBart - Pią 17 Maj, 2013 A to przepraszam, oszukano mnie najwyraźniej PiTT - Pią 17 Maj, 2013 faktycznie głód w Etiopii to pikuś przy problemach tego typu...
burak i tak pozostanie burakiem, bez znaczenia czy klaszcze czy też nie Anonymous - Pią 17 Maj, 2013 tia buractwo....sie kurwa nie znacie,od pewnego czasu w znanych irlandzkich liniach lotniczych po lądowaniu puszczają oklaski i trąbki z głośników !!i co ??zatkało kakauo,trendy kurwa swiatowe tworzymy Anonymous - Pią 17 Maj, 2013
Bart napisał/a:
Leciałem ostatnio samolotem na trasie Italia - Italia i też ludzie klaskali
dajesz nam do zrozumienia ze na wywczasie zagranicznym byłeś ??Bart - Pią 17 Maj, 2013 Byłem z wizytą duszpasterską Anonymous - Pią 17 Maj, 2013 I jak wrażenia??Bo jak dla mnie to ten nowy to taki troszke pozer,leci pod publiczke starymi grepsamiVlodarsky - Sob 18 Maj, 2013 Klaskanie suabe, ale to chyba nerwy ludzi którzy boją się latać robią swoje nagle puszczają... muszą odreagować kilka godzin bez dotykania stopami ziemi. A kilka dni wcześniej oglądali katastrofy w przestworzach, gdzie samolot spadł bo jakiś typ zapomniał dokręcić śrubkę.Mucha - Wto 21 Maj, 2013 M - Śro 22 Maj, 2013 Boższzzz
Barejka - Śro 22 Maj, 2013 o i to sie wlasnie tutaj nadaje, nie zbaczajmy z drogi