Jak ktos bedzie chcial to sobie kupi, po co wyjezdzac z polaczkami?
nie chciałem, zeby to zabrzmiało prześmiewczo dla każdego polaka, bo akurat nie wstydze się swojej narodowości.
chodziło mi prędzej o typowego polaczka, bliskiego wyobrażeniem do typowego mirka handlarza przedsiębiorcy, takiego stereotypu, przez który się śmieje z nas pół, jak nie cała europa. tak czy inaczej my bad, moze po prostu wybrałem zły zestaw słówMichał - Pią 17 Maj, 2013 i klaszczemy przy lądowanaich Jakarti - Pią 17 Maj, 2013 heheheh,
ja tam osobiście nie klaszcze ale jak ktos ma ochotę to czemu nie. kiedys o tym gadalismy i jak zwykle nie doszlismy do zadnych wnioskow
w sumie najprosciej byloby spytac jakiegos pilata (chyba tylko Gaugan) co oni o tym mysla.
w zagranicznych samolotach tez czasem klaszcza wiec to nie tylko "polski" zwyczajM - Pią 17 Maj, 2013 Klaskanie to straszny obciach, "Pilot tak pięknie wylądował samolotem, a przecież mogliśmy spaść do wisły więc klaszczmy w podziękowaniach" Anonymous - Pią 17 Maj, 2013 Jak Palikot zdejmuje prezerwatywę ?
Pierdzi !
ŁAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAŁAŁAĄL AHAHAHAHAHA Michał - Pią 17 Maj, 2013
M napisał/a:
Klaskanie to straszny obciach, "Pilot tak pięknie wylądował samolotem, a przecież mogliśmy spaść do wisły więc klaszczmy w podziękowaniach"
+100
ps. jak kogoś wioze miatą też mi klaszcze jak dojeżdżamy na miejsce z podziękowaniami że się udało anjas - Pią 17 Maj, 2013 rozmawiałem kiedyś z pilotem o klaskaniu.
Zdania są podzielone - czyli na dwoje babka wróżyła. Niektórzy lubią jak się im klaszcze a niektórzy uważają to za wiochę. Ale zaznaczył też, że w kabinie klaskania nie słychać, więc generalnie kładą na to lachę.M - Pią 17 Maj, 2013 Wyobraźcie sobie klaskanie całego wagonu jak metro wjeżdza na stację marymont anjas - Pią 17 Maj, 2013
M napisał/a:
Wyobraźcie sobie klaskanie całego wagonu jak metro wjeżdza na stację marymont
to by był dobry trolling. Pisał bym się na to Jakarti - Pią 17 Maj, 2013
anjas napisał/a:
to by był dobry trolling. Pisał bym się na to
ja tez. flash mob taki. nowa forma spotu HH. Anonymous - Pią 17 Maj, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Sobota wieczorem? Moge organizowac iQ - Pią 17 Maj, 2013
AleX napisał/a:
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Sobota wieczorem? Moge organizowac
Pisze sie Michał - Pią 17 Maj, 2013
anjas napisał/a:
rozmawiałem kiedyś z pilotem o klaskaniu.
Zdania są podzielone - czyli na dwoje babka wróżyła. Niektórzy lubią jak się im klaszcze a niektórzy uważają to za wiochę. Ale zaznaczył też, że w kabinie klaskania nie słychać, więc generalnie kładą na to lachę.
Ja też rozmawiałem przed chwilą z pilotem, ba, z samym GAUGANEM !!
Cytat:
2. Klaskanie to polska wiocha, nigdzie sie tego nie spotyka, bez kitu. Mi to wisi, ale niektorych to irytuje
Nie wiem jakarti gdzie ty to widziałeś wcześniej.anjas - Pią 17 Maj, 2013
Michał napisał/a:
z tego co pamiętam Gaugan latał małymi samolotami, czartery biznesowe. Tam pewnie nie klaszczą... a zresztą, kto wie M - Pią 17 Maj, 2013
anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
z tego co pamiętam Gaugan latał małymi samolotami, czartery biznesowe. Tam pewnie nie klaszczą... a zresztą, kto wie