ostrzegam przed wiekszoscia pochodzaca ze stolicy, oni toleruja tylko fotki 1300px+ i hatche'e robiace ~14s na 1/4 (z wyjatkiem Michala), jesli Tego nie spelniasz, musisz chapac...
o ty nie dobry ty :D :DAnonymous - Pią 04 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
ostrzegam przed wiekszoscia pochodzaca ze stolicy, oni toleruja tylko fotki 1300px+ i hatche'e robiace ~14s na 1/4
Dzieki wszystkim za mile powitanie
Co do zdjec to wole zwracac wieksza uwage na tresc a nie forme, a za drugi wymog recze.OSKAR - Pią 04 Sty, 2008 nie sluchaj go.
ludziki w centrum nie sa tacy jak napisal
no i fajnie,ze reczysz za 2 punk i udzielaj sie na forum Przem_106 - Wto 15 Sty, 2008 Witam!
Mam na imię Przemek. Mieszkam w Kwidzynie. Posiadam kolejne już jak się zorientowałem na forum czarne 106 rallye mk II. Na co dzień poruszam się jednak 206 xs 8v więc mam skale porównawczą obu autek. Mam nadzieję, że na forum znajdę wielu znawców tematu 106 rallyr jak i kirowców mających rajdowe doświadczenia z tym autem.lenny - Wto 15 Sty, 2008 elo przem... jestes jak wyprz... bez zakonczenia....
witamy i zapraszamy!!Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 witam serdecznie - a moze jakies foto aut Przem_106 - Wto 15 Sty, 2008 Tak, tylko muszę się nauczyć wklejać foty. Niestety jestem na razie na etapie raczkowania Loko - Wto 15 Sty, 2008 Wchodzisz na www.imageshack.us ,wrzucasz tam fotke z dysku, potem kopiujesz link z pod zdjęcia podpisany hotlinks for forum i wklejasz go w swoim poście.Anonymous - Wto 15 Sty, 2008
Przem_106 napisał/a:
Tak, tylko muszę się nauczyć wklejać foty. Niestety jestem na razie na etapie raczkowania
prosze http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=3516 może to ci pomoze a nam przyspieszy obejrzenie zdjeć twoich aut Przem_106 - Wto 15 Sty, 2008 Dzięki panowie. Doszedłem wczoraj do tego nawet sam, ale było już trochę puźno.
Na początek rallye:
Auto jest w trakcie ciągłej przebudowy więc jak skończe, to zaprezentuje je w całości
Jeśli chodzi o 206, to jest na razie na zimowych stalówkach i nie ma uroku, ale wygląda zacnie, bo jest też czarny, na gwincie i fajnych kołach - ściągnięty ze szwajcarii więc trochę ładniejszy niż inne saxorulez - Wto 15 Sty, 2008
Przem_106 napisał/a:
ściągnięty ze szwajcarii więc trochę ładniejszy niż inne
ale nie ma lexus looków ?
Witamy106 - Wto 15 Sty, 2008 fajny :) witam na forumPrzem_106 - Wto 15 Sty, 2008 Na szczęście nie ma
Jedyne zdjęcie jakie posiadam, to te:
Nigdy nie przypuszczałem, że będe potrzebował zdjęć mojej 206, no chyba, że do sprzedaży, ale na razie się nie zanosi:-)
Miałem natomiast przez krótki okres to saxo, które niestety musiałem sprzedac:
Być może właściciel dalej jeździ z takimi światłami
Auto było przekozak, poprostu bajka, niestety nie mogłem go wtedy zostawić dla siebie czego do dzisiaj bardzo żałuje i nie mogę się z tym pogodzić, że go nie mam BaRtO_206GT - Wto 15 Sty, 2008 Yo siema elo yo witamy!!
jaki masz gwint w 206-tce?? Stacho - Wto 15 Sty, 2008 Siema,
ładnego miałeś tego VTS'a